Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü
petroskappa
Εγώ με τον Μπάγιεβιτς σαν προπονητή δεν έχω απολύτως τίποτα, ίσα ίσα που τον εκτιμώ, γιατί έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Οι "αγαπητικοί" του είναι αυτοί που με κάνουν να ξερνάω. Αυτοί που πιστεύουν ότι λόγω Μπάγιεβιτς και μόνο φτιάξαμε ομάδα, ότι στις αποτυχίες πάντα έφταιγαν οι άλλοι εκτός από αυτόν, αυτοί που ξεσπάνε στον Σόλιντ επειδή έφυγε (άκομψα αλλά δικαιολογημένα, είναι η αλήθεια...) ο "έρωτάς" τους.
Γι' αυτούς λοιπόν τους αγαπητικούς, αλλά και επειδή ο Μπάγιεβιτς πλέον είναι ένας προπονητής άλλης εποχής, παρακαλάω να πάει στον βάζελο. Θα χαρώ πολύ να δω φάτσες και αντιδράσεις ορισμένων, όταν πατήσει το πόδι του στο Καραϊσκάκη. Θα χαρώ πολύ να τον δώ να παίζει την περιβόητη ζώνη του (που ως γνωστόν όταν βγαίνει κάθετη πάσα, οι αμυντικοί κάνουν κίνηση προς τα μπρος και όχι προς τα πίσω για να καλύψουν τον παίχτη) με τον Γκούμα, τον Άντονσον, τον Δάρλα, τον Βύντρα και τον Κώτσιο. Θα χαρώ πολύ να τον δω να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι από τα άκρα που είναι το αγαπημένο του, έχοντας παίχτες αργούς. Θα χαρώ πολύ να ζητάει από τον Τζίγγερ τον Μπάσα, τον Σίσιτς, τον Κλέιτον, τον Βαρεσάνοβιτς, τον Μπάντοβιτς, τον Καλύκα, τον Ρέζιτς... Πείτε μου τον τελευταίο παίχτη που "έβγαλε" ο Μπάγιεβιτς, για να ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ που θα δουλέψει με τα ταλέντα της Παιανίας. Δεν γίνεται να ισχύουν το 2006 όσα ίσχυαν το 1996. Άλλωστε, τότε τον Μπάγιεβιτς τον έφερε ο Κόκκαλης και του έδωσε τον Τζόλε, τον Γιαννακόπουλο (τον οποίο ο Ντούσκο δεν ήθελε, απλά ο Πανηλειακός τους πούλησε πακέτο, γι' αυτό και δεν πήγαν στον βάζελο που ήθελε μόνο τον Τζόλε), βρήκε τον Γεωργάτο, τον Καραπιάλη, τον Αλεξανδρή... Και του δώθηκε εν λευκώ το τμήμα. Θα τον δούμε λοιπόν με τον Λιβαθηνό, τον Αποστολάκη, τον Έκι και όλα τα "καλά παιδιά" πώς θα τα πάει... Υπάρχει κάποια διαφορά, νομίζω...
Τέλος, έχει την απίστευτη ικανότητα να διχάζει τον κόσμο όπου πηγαίνει και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που θέλω να πάει στον βάζελο, οι οπαδοί του οποίου ήδη δεν ψήνονται και ιδιαίτερα να τον δουν στα πράσινα και σίγουρα δεν θα του δώσουν την πίστωση χρόνου που θα έδιναν σε έναν Κούπερ π.χ.
Γι' αυτούς τους λόγους, παρακαλάω να πάει στον βάζελο ο Μπάγιεβιτς. Ελπίζω να μη μου το χαλάσουν...
Bookmarks