dtakis80 (20-02-10)
Έχω βαρεθεί Στέλιο η ομάδα να εισπράτει χρήμα το οποίο στη συνέχεια να το τρώει η μαύρη τρύπα. Φέτος το πρωτάθλημα θα πάει εύκολα ή δύσκολα στο βάζελο ο οποίος του χρόνου εν οψη champions league θα κάνει δύο προσθήκες και θα ολοκληρώσει το ροστερ του τη στιγμή που εμείς ακόμα θα ψάχνουμε αριστερό χαφ.
Το πως παραδίδουμε τα σκηπτρα στο άθλημα με γεμίζει θλίψη ειδικά όταν βλέπω ότι ο μπασκετικός λαγός για να παραδώσει τα μπασκετικά σκήπτρα του φτύνουμε αίμα. Το ποδόσφαιρο το εγκαταλείψαμε κι αυτό θα μας στοιχειώνει όπως μας στοίχειωνε η εγκατάλειψη του μπασκετ για χρόνια.
dtakis80 (20-02-10)
βαλτε ολο το πρωταθλημα στον κωλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-02-10), stelios-7- (21-02-10)
Πω πω αυτη η πρασινη ειναι ολα τα λεφτα....
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
qwertdfsf7 (21-02-10), stelios-7- (21-02-10)
Το χειρότερο απ' όλα είναι να παρακαλάμε να γαμήσει ο
γείτονας (ΠΑΟΚ) γιατί εμάς δε μας σηκώνεται!![]()
celticfrost (21-02-10), chainsaw (21-02-10), dtakis80 (21-02-10)
δοκαρι
Μαλάκα Γκαρσία κανόνισε μην φάς καμία κόκκινη
τωρα εδω που φτασαμε το καλυτερο αποτελεσμα ειναι η ισοπαλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αισχος 1-1
ftou re
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πως το εφαγε ετσι ο παοκ;Η μπαλα περασε διπλα απο 4 αμυντικους και δεν εκοψε κανεις.
Υ.Γ Τρομερη γκολαρα ο γαρσια.
Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Ετσι ρε ευρωπεε κανε μας περηφανους
ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ 2-1
αν νικησει ο μπαοκ....σημερα ειναι ισοβαθμια με εμας και 52 ο ποα..
εμεις ειμαστε 2η σε ισοβαθμια? λογω τουμπας που νικησαμε 1-2??
θελω ισοπαλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τώρα φαίνεται πόσο μεγάλη μαλακία κάναμε χθες...
ξεραμε τι μαλακια καναμε αλλα θα κανουμε και αλλες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν κερδιζαμε χτες...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks