ειχε και δοκαρι με βυδρα
κρατατε ρε τυριααααα
ΠΩ ΠΩ ΩΠ!!! Μεγαλη ευκαιρια ο βαζελας!!
ειχε και δοκαρι με βυδρα
κρατατε ρε τυριααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαριτα κραταει καλα ο Φουστης ο βαζελος!
τον ευνοησε η διακοπη, πηραν το κεντρο και βραστα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν εχει καμια τυχη η Λαρισα,δυστυχως.
Τι εχασε ο Βαζελος και τι απεκρουσε το παλικαρι!!!
θα κερδίσει ο σκατόπουστας σήμερα........το δοκάρι και ο Βιέρα κρατάνε το 0........δεν αντέχουν τα τυριά 90 λεπτά....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
μαλακιζονται τα τυρια
καλα να παθουν τα τυρια.Β Εθνικη,γιατι ετσι τους αξιζει.
το βαλε ο σισε
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΣΙΣΕ.
χ ειναι.
δεν κερδανε ρε.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ωραίο γκολ λένε στο ράδιο.....πάει και αυτό το ματσάκι.......ακόμη στο +6.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν μας αρεσε εμας ο Σισε.ο Σισε πηρε το πρωταθλημα φετος.
Θα τρελαθω λεμε..Ο Σισσε δεν εχει ακουμπησει μπαλα!
Και ο μαλακας ο Βιερα εφαγε την πατατα..
Παρε και το 2ο...
αι γαμησου καργιολα λαρισα
δεν υπηρχε η λαρισα κ καποια στιγμη θα ρχοταν το γκολ
ας έτρωγε καμιά κλωτσιά ο Σισέ να βλέπαμε τι θα έκανε ο βάζελος μετά........μόνος τους κρατάει τον βάζελο....
― Bertrand Russell
Ενταξει..Ας αλλαξω καναλι να δω το Μπασκετ!
Bookmarks