ιρακ γιναμε
Ισοπέδωσαν με βόμβα σύνδεσμο του ΠΑΟ
Ισχυρή έκρηξη έγινε λίγα λεπτά μετά τις 2.30 τη νύχτα στην οδό Αναβρύτων 8 στο Μαρούσι σε γραφεία συνδέσμου του παναθηναϊκού. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελούνταν από δυναμίτιδα, έξω από την πόρτα του συνδέσμου, ο οποίος βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου.
Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και υπέστησαν σοβαρές ζημιές τέσσερα καταστήματα τα οποία βρίσκονταν στο ισόγειο, τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν τζάμια σπιτιών σε ακτίνα δεκάδων μέτρων γύρω από το σημείο της έκρηξης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έπεσε το ταβάνι ενός συμβολαιογραφείου, το οποίο βρίσκεται κάτω ακριβώς από τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας.
Από τα ξημερώματα πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ερευνούν το σημείο της βομβιστικής επίθεσης για να συγκεντρώσουν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.
Η περιοχή ήταν αποκλεισμένη έως νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ έχουν ληφθεί οι καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής για να συγκεντρωθούν στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στους δράστες.
Εμπρησμός και σε ΟΣΦΠ
Περίπου μία ώρα αργότερα στο περιστέρι, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού. Τα γραφεία του συνδέσμου βρίσκονται στη διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών και Θηβών και οι δράστες τα πυρπόλησαν ρίχνοντας βενζίνη.
ιρακ γιναμε
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Οι πιθανότητες ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας ενόψει μιας διοργάνωσης όπως το Μουντιάλ είναι ελάχιστες, ακόμα και αν πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Superleague, Τζιμπρίλ Σισέ. «Είμαι τελευταίος στη λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού (σ.σ. Ραϊμόν Ντομενέκ)», παραδέχθηκε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερίδα «Equipe».
«Κάνω υπομονή και δουλεύω σκληρά. Αν τελειώσω το πρωτάθλημα με 20-25 τέρματα θα έχω κάποιες ελπίδες να ταξιδέψω στη Ν. Αφρική», πρόσθεσε. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα η γαλλική ομοσπονδία να στείλει άνθρωπό της να παρακολουθήσει τον Σισέ, με επικρατέστερο τον Αλέν Μπογκοσιάν (μέλος του τεχνικού επιτελείου). Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία είναι τα παιχνίδια των «πρασίνων» με τη Ρόμα, για τη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης
Ειμαι συντετριμμενη. Αδυνατω να πιστεψω οτι βρισκεται στον πατο της λιστας του ομοσπονδιακου τεχνικου..κριμα και αδικο..αλλα ξερω ποιος φταιει...εχουν απλωθει παντου τα ερυθρολευκα πλοκαμια της αδικιας..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (03-02-10)
σισε σαλτα και γαμ**μ@λ@κ@
πρωταθλημα δεν βλεπεις φετος.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟ.
ffyiannis (04-02-10)
Καλη αποτυχια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλα ο βαζελος δεν μπορει να κερδισει ουτε την καλλιθεα ρε.
και θελουν και πρωταθλημα και κυπελλο?
καλα αμα περασουν σημερα θα τους διασυρει ασχημα ο αναστο.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ..
ο σισε φατσα με το τερμα και το εχασε.
ο αθανασοπουλος ειναι τερμα ρε σισε οχι ο μπουφον..
αχρηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
το καλο ειναι οτι ο ζελας ξεφουσκοσε.
αντε γεια τωρα.
ffyiannis (04-02-10)
Καρτα ρεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τερμα το κυπελλο για τον ζελα σημερα.
στο δευτερο θα φαει γκολ.
και τελος.
αυτα εχει η ζωη.
Χμμμ...ληξη πρωτου ημιχρονου και 0-0..βρε λες???
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Mπα θα αναλάβει το κοράκι στο δεύτερο και θα επέλθει ισορροπία...![]()
εγω λεω οτι ο ζελας σημερααπο το κυπελλο.
δυσκολα πεφτω εξω οταν κανω προβλεψεις.
θα δουμε..
υπομονη 45 λεπτα ακομα.
Α ρε καραβούτη πουτανα πως τα παίρνεις έτσι τα φάουλ........
ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ρε Μαρουκάκη κάρφωσε το...........
Φτου το βαλαν
Φούστηδες.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αχαχαχα σισε γιγαντας
Kι όπως λέει κι ένας φίλος μου γαύρος...γι'αυτό τους λένε βάζελους,γιατί εχουν ένα πάτο σαν γερμανικό κράνος............![]()
ποιο μουφα γκολ δεν εχω ξανα δει..
ουτε την καλλιθεα δεν μπορουνε να κερδισουνε.
αχρηστοι ρεεεεεεε...
καλα μιλαμε απο τον αναστο θα φανε πολυ καλα.\
παρα πολυ καλα..
και στο οακα στο μεταξυ μας παιχνιδι θα γελασουμε πολυ.
για τον πουτσο αμυνα εχουνε.
πολλα χαλια ο ζελας.
ρεεεεεεεεεεεε με ομαδα της 3 κατηγοριας παιζετε και δεν μπορειτε?χαχαχα
καλα και τα χειροτερα για αυτους ερχονται..
ο σισε δεν μπορει να βαλει γκολ στον αθανασοπουλο ρε..
αν ειναι δυνατον.
οχι μια οχι δυο αλλα τρεις φορες μονος του και δεν μπορει.
ΑΝΑΣΤΟ! ΑΝΑΣΤΟ! καν τους, να τους τρέχει απ' την κάλτσα το σκατό!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
consigliere (03-02-10), Phaedra (03-02-10)
Bookmarks