Ποιες είναι οι κυρώσεις όταν λες ψέματα στον εισαγγελέα Τζορβλάκα?
![]()
.
Για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, ο πορτιέρο της Εθνικής προσκόμισε φωτογραφίες που βγήκαν κατά την παρουσία του στα αποδυτήρια του φαληρικού σταδίου, οι οποίες δείχνουν το είδος του καψίματος που έχει υποστεί στην πλάτη και στα πόδια. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός παρέδωσε και ιατρική γνωμάτευση από κρατικό νοσοκομείο σχετικά με τα σημάδια που εμφανίζει στο σώμα του ενώ ο Τζόρβας δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά στα αντικείμενα που δέχτηκε, μεταξύ των οποίων και ένας σουγιάς.
Τεστ εγκυμοσύνης έκανε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αι γαμησου ρε Τζορβα.και στο κατω-κατω τι θελεις τωρα;αφου σ εσκισε ο μητρογλου και ο θρυλος βουλωσε το βλαμμενο.Ολοι οι βαζελοι τα ιδια σκατα ειναι.Αφου σε ξεσκεπασανε ρε με την μελανια.Πουστη.![]()
ευτυχως που το πηραν χαμπαρι οι δικοι μας στην παε.και επειδη ξεφυγε το πραγμα να αναμενουμε αντιδραση απο την παε πολυ πολυ δυναμικη![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
εδώ στην εξοχή με τσιμπάνε κάτι κουνούπια το καλοκαίρι και μου κάνουν μεγαλύτερα σπυριά....εσύ Στέλιο θα ξέρεις.....και σε εσένα αυτά τα άτιμα έρχονται....![]()
μαγκες.να η αληθεια
[youtube]www.youtube.com/watch?v=SMrBk31S4mk[/youtube]
FUCK PAO AND THE AVENUE
nbqgr (02-12-09)
Αλήθεια που είναι οι τρύπες οέοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;
Που είναι οι τρύπες ρε Τζοβρακοφανέλα;
Που είναι βρε;
Που είναι;
Που;
Να απαντήσω μόνη μου καλύτερα;
Στην αντρική σου τιμή ρε είναι.
Που μπορεί να στην έκανε σουρωτήρι ο Μήτρο,
αλλά φαίνεται ότι δεν χορταίνεις ξεφτίλα και επιζητάς
περισσότερη. Εύγε!
ΚΑλα ρε αυτα γιατρος ειπε οτι ειναι απο οπλο;;
δεν του έχουν μάθει να μη ξύνει τα σπυράκια? κάνουν πληγή μετά
μετα το συνδρομο του βιετναμ τωρα το σύνδρομο της ριζουπολης!!!![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks