μπραβο μωρη καραμαλαρα.γουρι τους εφερες![]()
εληξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπραβο μωρη καραμαλαρα.γουρι τους εφερες![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις δεν θα κρατήσει;
Τζάμπα ο μισθός του;
ναι υπαρχει Θεοσ!!!!!!!!!!!!1
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
έληξε... συμπέρασμα: ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
captain-cook (22-11-09), Cobain_7 (22-11-09), Dr.Red (22-11-09), Du3lisT (22-11-09), Eleni7 (22-11-09), ffyiannis (22-11-09), iakov7 (22-11-09), limani7 (22-11-09), marinero (23-11-09), Red Sting (22-11-09), somekindofgrinder (22-11-09), stelios-7- (22-11-09), talos (22-11-09), tsounis (22-11-09)
Θεία δικη!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ελατε γαμημενοι ρουφιανοι τωρα...μου εφτιαξε η διαθεση παλιο καριολια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ffyiannis (22-11-09), iakov7 (22-11-09), stelios-7- (22-11-09), talos (22-11-09)
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ
iakov7 (22-11-09)
Μπουαχαχαχαχα μιλάμε ΧΕΣΜΕΝΟΙ θα έρθουν στο Καραϊσκάκη!!! Κάντε αυτό που πρέπει με τη βαζέλα!!!
iakov7 (22-11-09)
Καραμανλής για επόμενος πρόεδρος της βαζέλας με επίτιμο τον Μητσοτάκη!!!!!!!
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Άντε μωρή βαζέλα με δέκα παίζανε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=4WPSocET6Lk[/youtube]
![]()
Galletti97 (22-11-09)
αν καποιοι παντως μεσα στην ομαδα εχουν αποφασισει να δωσουν σε αυτους τους ανυπαρκτους το πρωταθλημα ειναι για κρεμασμα τοτε![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
xaxaxa!Βαζελακια παμε στα ισα ρε,"πρωταθλητες"...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΟΕΟ??????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΦΣΑΪΝΤ ΟΕΟ?
eosforos (22-11-09)
Παρακαλουνε ολοι οι λαγοι πριν εισελθουν στο γηπεδο καραισκακη να εισελθουν με τον κωλοοοο!!!!! Welcome to hell!!
captain-cook (22-11-09), eosforos (22-11-09), Faithful (22-11-09), iakov7 (22-11-09)
βαζελακι πουτσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοο
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
και ομως το ειπα και εγινε ρε θεε...τωρα γαμηση την αλλη κυριακη και ερχομαστε στα ισα μας..δεν πρεπει να τους αφησουμε την αλλη κυριακη...ποοοοοοοοοοο κοκο και παλι χεσιμο...ρε θα μπουν στον ναο και θα τους τρεχει το σκατο...ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ...βιαστικατε να μας ξεγραψεται αρχιδια...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
stelios-7- (22-11-09)
Bookmarks