Σελίδα 1082 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 825826827828829821032104210521062107210781079108010811082108310841085108610921102111211221132118212821382148215822082 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21.621 έως 21.640 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω μαζι σου αλλα...περηφανος γινεσαι με το ξυλο?
    τον αντρισμο σου τον δειχνεις 30.000 απεναντι σε 11?

τοτε θα πρεπε να λεμε μπραβο στα βαζελια γι αυτα που εκαναν στο πολο περυσι, αλλα αν θυμαμαι καλα ολοι τους βριζαμε

η ΦΩΝΗ μας και ο κοσμος κρεμασμενος ΑΠΟ ΠΑΝΩ τους, ΜΠΟΡΕΙ να τους λυγισει
    Το θεμα ειναι ολο το Καραισκακι να βραζει κι ετσι κι αυτη τη φορα μου πει κανας πατατακιας να κατσω στη θεση μου, θα χουμε ιστοριες.
    τον εχω δειξει.3 απεναντι σε 10.αλλο?????????????
    FUCK PAO AND THE AVENUE

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αιντε κια μια φωτο για τον Γιαννη

Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι γι αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες. Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στην φυσούνα, στο γήπεδο;
    Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως. Από την κερκίδα μας πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν και τα έσπασαν. Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν και είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε "δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες" και αυτοί τον κοίταζαν.

Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα και μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρείας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως "θα σας γ.......ε".

Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο και μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μην μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. Πώς να παίξεις μπάλα μετά; Και μετά βγαίνει και ο κ. Φιλιππίδης- τότε πρόεδρός μας- και μας λέει "έχουν δίκιο που σας είπαν κότες". Αντί να μας υποστηρίξει μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς.

by Giourkas
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον εχω δειξει.3 απεναντι σε 10.αλλο?????????????
    δε το γραφω για σενα,μη το παιρνεις προσωπικα!!
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

αιντε κια μια φωτο για τον Γιαννη

Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι γι αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες. Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στην φυσούνα, στο γήπεδο;
    Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως. Από την κερκίδα μας πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν και τα έσπασαν. Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν και είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε "δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες" και αυτοί τον κοίταζαν.

Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα και μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρείας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως "θα σας γ.......ε".

Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο και μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μην μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. Πώς να παίξεις μπάλα μετά; Και μετά βγαίνει και ο κ. Φιλιππίδης- τότε πρόεδρός μας- και μας λέει "έχουν δίκιο που σας είπαν κότες". Αντί να μας υποστηρίξει μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς.

by Giourkas
    μαργαριτακι μην μου κολλας.και οσον αφορα την φωτο μην ρωτας εμενα.να σου δωσω ενα τηλεφωνο να μιλησεις με τον πατερα μου που σε αυτο τον αγωνα πριν 6 χρονια ηταν στα 70 και κοπαναγε την φυσουνα????????????και δεν καταλαβα .ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ!!!!!!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (21-11-09)

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

βρε συ Γιαννη για καλο σου το εβαλα το ποστ

βλεπω οτι εισαι "φτιαγμενος" για το ντερμπι, οτι γουσταρες Ριζουπολη, κι ειπα να σε ευχαριστησω λιγο μη χαλιεσαι ετσι

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

βρε συ Γιαννη για καλο σου το εβαλα το ποστ

βλεπω οτι εισαι "φτιαγμενος" για το ντερμπι, οτι γουσταρες Ριζουπολη, κι ειπα να σε ευχαριστησω λιγο μη χαλιεσαι ετσι
    ειμαι γιατι την πεσανε στον αδελφο μου πριν μια εβδομαδα τα μουνοπανα.και δεν με νοιαζει για τον αδελφο μου.τους κανονισε καλα.με νοιαζει που μεσα στο αυτοκινητο ηταν ο ανηψιος μου και η νυφη μου που γενναει αυτες τις μερες.γιατι τετοιες κοτες ειναι!!!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ.τα παιδακια σε αλλα ματσακια.αυτο ειναι αιμα και αμμος.θελουμε να το κανουμε ετσι και θα το κανουμε.
    μου θυμιζει ριζουπολη να σου πω γιατι?γιατι με οσους κολλητους εχω μιλησει αυτα λεμε.ντου και ξυλο.να κατεβουν και να μην ξερουν πως θα φυγουν.και να εχουν σαν μονη διεξοδο το να παιξουν.εχει νομιζεις κανεις τα αντερα απο αυτους να πει"παιρνω την ομαδα και φευγω?"κανενας δεν θα το κανει!!!!
    φορτωσε ρε γιανναρε αδερφε.ετσι σε θελω.
    ξυπνατε ολοι αδερφια.ειναι ματς ζωης ή θανατου για μας.
    μπειτε μεσα και γαμηστε τους απο την φυσουνα.οπως παλια.
    αυτο ειναι ματς για ααντρες και απεναντι στις κοτες (καραγκουνα και κατσουρανη) οποοις δεν μπορει να κατσει σπιτι του.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ffyiannis (20-11-09)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ειμαι γιατι την πεσανε στον αδελφο μου πριν μια εβδομαδα τα μουνοπανα.και δεν με νοιαζει για τον αδελφο μου.τους κανονισε καλα.με νοιαζει που μεσα στο αυτοκινητο ηταν ο ανηψιος μου και η νυφη μου που γενναει αυτες τις μερες.γιατι τετοιες κοτες ειναι!!!
    τετοιοι πουσταραδες ηταν παντα γιαννη μου.
    ομαδα των εσ-ες και του χουντεμπλει...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ffyiannis (20-11-09)

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φορτωσε ρε γιανναρε αδερφε.ετσι σε θελω.
    ξυπνατε ολοι αδερφια.ειναι ματς ζωης ή θανατου για μας.
    μπειτε μεσα και γαμηστε τους απο την φυσουνα.οπως παλια.
    αυτο ειναι ματς για ααντρες και απεναντι στις κοτες (καραγκουνα και κατσουρανη) οποοις δεν μπορει να κατσει σπιτι του.
    ναι ρε σταθη.ματς για αντρες.οσοι δεν θελετε καθηστε σπιτια σας.ρε.και εισιτηριο να μην βρω (που θα βρω και το πληρωνω οσο κι οσο)θα κατεβω μονο και μονο γι'αυτο.για να τους πηδηξουμε.και ας κανουμε και ενα χρονο να δουμε την ομαδα εντος.πουτσα και ξυλο επιτελους.ξυπνησανε και τα τετοια μας!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (20-11-09)

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

τι λες τωρα?? ετσι στη ψυχρα????
    το οτι ειναι κοτες ειναι γνωστο!! απο τον αδερφο που πηγαν και σκοτωσαν στη Λουτσα
    Ενταξει κι εγω με κατι τετοιο θα φορτωνα δε λεω οχι
    Πιστευεις ομως οτι δε θελω να φυγουν σκυφτοι???λες να θελω να χασουμε??? γλωσσα δε θα βαλω μεσα μου! κι αυτο ειναι κατι που ΟΛΟΙ πρεπει να κανουμε

οριστε ηρθε κι ο "συντροφος"

ΥΓ.Σταθη μου δε παρεξηγεισαι ετσι???

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (20-11-09)

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

αντε γιατι μου φαινεται οτι ξαναρθε η ωρα να βγουμε με τα πιστολια να τους κυνηγαμε.τα μουνοπανα!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

το οτι ειναι κοτες ειναι γνωστο!! απο τον αδερφο που πηγαν και σκοτωσαν στη Λουτσα
    Πιστευεις ομως οτι δε θελω να φυγουν σκυφτοι???λες να θελω να χασουμε??? γλωσσα δε θα βαλω μεσα μου! κι αυτο ειναι κατι που ΟΛΟΙ πρεπει να κανουμε

παρων μαργαριτα μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (20-11-09)

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

θα φορτωνες?θα σκοτωνες.και να σου πω και κατι?ο αδερφος μου ειναι σαν εμενα.καφρος.κωλοπαιδα ειμαστε και οι δυο.εχουμε ματσουκωσει κοσμο και κοσμακη σε πεσιματα.ρε εγγυος γυναικα και μωρο παιδι τι φταινε γαμω την πoυτ* τους???????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 21-11-09 στις 14:55
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω απο τωρα το λεω.δινω 100 ευρω για ενα εισιτηριο!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

θα φορτωνες?θα σκοτωνες.και να σου πω και κατι?ο αδερφος μου ειναι σαν εμενα.καφρος.κωλοπαιδα ειμαστε και οι δυο.εχουμε ματσουκωσει κοσμο και κοσμακη σε πεσιματα.ρε εγγυος γυναικα και μωρο παιδι τι φταινε γαμω την πουτ* τους???????
    στο μυαλο των πουστηδων προσπαθεις να μπεις???
    το χουμε πει μποχα βρωμα του παο η ιστορια, μεσα στη πουστια η θυρα 13
    δε βγηκε τυχαια αυτο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 21-11-09 στις 14:55

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

στο μυαλο των πουστηδων προσπαθεις να μπεις???
    το χουμε πει μποχα βρωμα του παο η ιστορια, μεσα στη πουστια η θυρα 13
    δε βγηκε τυχαια αυτο!
    μα δεν ειναι θεμα να μπω.τσιγαρα βγηκα να παρω πριν και μπουκετωσα εναν μονο και μονο γιατι ξερω οτι ειναι βαζελος.συν οτι ειναι και κωλοφατσα
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντα αυτοι που εκραζαν και φωναζαν για νικες και ξεφτιλικια πριν τα ντερμπι ηταν οι βαζελοι. Και συνήθως παιρνανε το πτηνο. Οσες φορες καναμε το γκιουλεκα πριν απο ντερμπι το πετσάκι που μαζέψαμε εφτασε στον ουρανίσκο.
    Τωρα παλι τα ίδια. Θα τους γαμησουμε, θα τους διασύρουμε, ονειρα για...Ριζουπολες (οι καφροι υπαρχουν ακόμα οι παικτες όχι αγαπητοι μου) και τετοια διαφορα.
    Εγω το εχω ξεκαθαρισει. Βαση δυνατοτητων ομαδων ΑΥΤΗ τη στιγμη το φαβορι για το ματς ΔΕΝ ειναι ο Ολυμπιακος.

είναι αυτό που έλεγε ο ιωαννίδης οτι "η γάτα όταν είναι απο κάτω σκούζει"...

μωρέ ονειροβατούμε χωρίς λόγο.ακόμα υπάρχουν ολυμπιακοί για παράδειγμα που στο άκουσμα της είδησης πως ο κόκκαλης πήγε στου ρέντη(για 30στη φορά φέτος),ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Προεπιλογή

η πουστια τους μετραει πολλαααααα χρονια

κλασσικη περιπτωση εκεινη του Ηλιοπουλου..ο οποιος ετοιμαζοταν να ριξει μολοτοφ σε πουλμαν που μετεφερε δικους μας, και να τους καψει

αν θυμαστε οι δικοι μας (για οτι του εκαναν μετα) εφαγαν φυλακη αλλα αυτος που θα πρεπε να δικαστει για αποπειρα δολοφονιας δεν εφαγε τιποτα!! εγω δε τα ζησα αλλα μου τα λεγε ο παππους μου(γαυρος μεχρι τα τελευταια του λεπτα)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η πουστια τους μετραει πολλαααααα χρονια

κλασσικη περιπτωση εκεινη του Ηλιοπουλου..ο οποιος ετοιμαζοταν να ριξει μολοτοφ σε πουλμαν που μετεφερε δικους μας, και να τους καψει

αν θυμαστε οι δικοι μας (για οτι του εκαναν μετα) εφαγαν φυλακη αλλα αυτος που θα πρεπε να δικαστει για αποπειρα δολοφονιας δεν εφαγε τιποτα!! εγω δε τα ζησα αλλα μου τα λεγε ο παππους μου(γαυρος μεχρι τα τελευταια του λεπτα)
    τι κανει τους δικους μας καλυτερους απο τον ηλιοπουλο?

δεν με νοιαζουν τα δικαστηρια,δεν ειμαι δικηγορος ουτε εισαγγελεας,εγω τις πραξεις κρινω.οτι επαθε ο ηλιοπουλος το αξιζε αλλα φανταζομαι δεν ηταν και αδικη η τιμωρια στους ολυμπιακους.

τεσπα,αστο γιατι μπορει να δημιουργησω και θεμα, αλλα δεν κρατηθηκα.βλακεια μου.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Thanks
    2.323
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι κανει τους δικους μας καλυτερους απο τον ηλιοπουλο?

δεν με νοιαζουν τα δικαστηρια,δεν ειμαι δικηγορος ουτε εισαγγελεας,εγω τις πραξεις κρινω.οτι επαθε ο ηλιοπουλος το αξιζε αλλα φανταζομαι δεν ηταν και αδικη η τιμωρια στους ολυμπιακους.

τεσπα,αστο γιατι μπορει να δημιουργησω και θεμα, αλλα δεν κρατηθηκα.βλακεια μου.
    σορρυ ρε φιλαρακι.αλλα εισαι βλακας.ανθρωπους πηγε να καψει!!!!
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Σελίδα 1082 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 825826827828829821032104210521062107210781079108010811082108310841085108610921102111211221132118212821382148215822082 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές