ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-09)
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
“…”
“Êïßôá ÄçìÞôñç! Êïßôá! Èá ôïõò ôï êáñöþóåé ôï ìðáëÜêé ï áñ÷çãüò!”
“Ùùù÷÷!”
-”Ååååå, Üóôï. Ìçí êïéôÜò…”
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-09)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
ìáìù ôïõò áñä!
åëåïò ðéá ðáíå íá ìáò ôïí âãáëïõí ðáëé ðñåóâç åðåéäç êáôïñèùóå íá êåñäéóåé ìáé áãíùóôç ïìáäá!
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Red Sting (07-11-09)
εγω θελω να φερουν ενα χ σημερα να γελασει ο καθε πικραμενος....μπαλα ειναι και γυριζει....αλλα ξεχασα παλι με την διαιτησια θα το παρουν το ματσακι....
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
εχουμε σχεσεις με τον Λεβαδειακο ασχετε Τεντοπανε ε??
μακαρι να φατε φουτσα σημερα
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
ο λεβαδειακος ποτε δεν κοβει βαθμους απο τους 3 μεγαλους.μονο σε μια περιπτωση νικησε εμας οταν ηταν να πεσει ο οφη και περυσι ισοπαλια με αεκ η οποια ηταν σε τραγικη κατασταση και εχασε μαλιστα και πεναλτι 2 φορες...
παει για 3-0 σημερα.
Áí åß÷á ìéá åõ÷Þ, èá Þôáí íá öôáóù êáðïéá óôéãìç, íá ãéíù ôïóï Ïëõìðéáêüò üóï ï ÓÜââáò Èåïäùñßäçò.
Ο Λεβαδειακός είναι σαν τη χηρα του χωριού, κάθεται σε πολλούς και διευκολύνει καταστάσεις. Όποια από τις 4 μεγάλες ομάδες είναι σε κρίσιμο σημείο και παίζει με τον Λεβαδειακό, είναι σίγουρο πως θα κερδίσει. Από την άλλη, το θέμα είναι πως η χήρα κάθεται σε πολλούς αλλά τσινάει αρκετά όταν την προσβάλεις για αυτό..
BrazHlias (08-11-09)
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ] ωραιες εποχες...χαχαχαχα ποπο τα λαγουδια...
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ] και τρεχανεεεεεεε τι τροχαδι ηταν αυτο ρε
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ] η ωρα ερχεται σε 21 μερες....υπομονη πουτανιτσες βαζελακια....δυστιχος αλλα προβλεπω στης 29 του μηνα να θημηθουμε εποχες ριζουπολις...μακαρι να βγω ψευτης...
ζω για της 29/11/09...
Ç Ýíôáóç ðïõ õðÞñîå ëßãï ìåôÜ ôéò 17:00 óôï ãÞðåäï ôïõ Ëåâáäåéáêïý, üôáí ïðáäïß ôïõ Ðáíáèçíáúêïý (ðåñßðïõ 500) Ýóðáóáí èýñá ãéá ìðïõí óôï ãÞðåäï, Üñ÷éóå íá åêôïíþíåôáé. Èõìßæïõìå ðùò õðÞñîáí óõìðëïêÝò ìå ôá ÌÁÔ, áëëÜ ôåëéêÜ ïñéóìÝíïé áðü ôïõò «ðñÜóéíïõò» êáôÜöåñáí íá ìðïõí óôï ãÞðåäï ÷ùñßò åéóéôÞñéï!
ÐñïâëÝðù âáñéÜ ôéìùñßá ôïõ Ðáíáèçíáéêïý ãéá áõôü ðïõ Ýãéíå óÞìåñá.
Èá ôïõ âÜëïõí ôï ðñüóôéìï................... íá ðëçñþóåé ôçí ðüñôá ðïõ Ýóðáóáí êáé ôïí óéäåñÜ ðïõ èá ôçí ôïðïèåôÞóåé![]()
Ήρθε μια γριά απ'την πόλη κι έφερε το χάσι-χάσι, Παναγίτσα μου να χάσει
![]()
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
Airness (08-11-09), Du3lisT (08-11-09), Faithful (08-11-09), somekindofgrinder (09-11-09)
δεν χανει βαθμους σημερα η βαζελα.σιγα μην τα βαλει ο Κομποταρος με τους νεους κρατουντες στο ελληνικο ποδοσφαιρο.ειτε με ανοιγμα ποδιων,ειτε και με κορακι,καραδιπλο,απο εδω ως την καφετερια Βουρος στη Λιβαδεια(λιγο εξω απο αυτην για την ακριβεια)
Èá ÷åé ðëÜêá íá ÷Üóåé ç âáæÝëá óÞìåñá êáé íá ìåßíïõìå ìüíïé ðñþôïé óôç âáèìïëïãßá![]()
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
BrazHlias (08-11-09)
stelios-7- (08-11-09)
Κανα λινκ να δούμε τη μαλακία;
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
τι να δεις βρε κουζολο μου....να σου χαλασει η διαθεση θες?
Bookmarks