εγω παντως εχω απογοητευτει πληρως
σ ολα τα μας παιζουν αισχος και τελικα παιρνουν το 3ποντο
ωραιο γκολ βαλανε!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εγω παντως εχω απογοητευτει πληρως
σ ολα τα μας παιζουν αισχος και τελικα παιρνουν το 3ποντο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άρχισε το φάρδος πάλι;
Δεν τους αντέχω. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
παντως δεν εχουνε καμια ποικιλια. Και με τον Πανθρακικο οι αμυντικοι κοιταζανε την μπαλλα καθως περνουσε απο το ενα ακρς της περιοχης τους μεχρι να πει στο αλλο και να σκοραρει ο μεγας παιχτης της μπαναθας που βρισκοτανε αμαρκαριστος εκει...
Παντως αγωνα με Μαλαρτζ και Ουζουνιδης απο τη μιαπλευρα και βαζελους απο την αλλη ειναι πολυ σουρεαλ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ελενη πραγματικα..στην αμυνα μπαζουν, στο κεντρο χανουν μαχες και επιθεση ανυπαρκτηοι. Κι ερχεται ενα κορνερ δευτερολεπτα πριν το τελος ο μαλαρτζ κανει μια αποκρουση κι ο Βυντρα μετα, στο 2ο δοκαρι, απο την περιοχη τη στελνειμεσα αφου ο Πολωνος δε προλαβε να σηκωθει
πραγματικα αν αυτο συνεχιστει θα πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε το ματς στο ναο. Μη σας πω και στην εδρα τους.
Γιατι δεν ειναι 1-2 περιπτωσεις..σε ΚΑΘΕ αγνωνα μεχρι τωρα τα ιδια εχουμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eleni7 (05-10-09)
Προκαλεί!!!!!!!!!
Ο παναθηναϊκός πρoκαλεί τον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό!!!!!!
Έρχεται και η σειρά σου...με άγριες διαθέσεις απειλεί ότι θα κάνει τρελίτσες στο Καραϊσκάκη.!!
Φωτό ντοκουμέντο από την προετοιμασία και την εκπαίδευση για χτυπήματα...κάτω από τη μέση.
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Οι σιχαμένοι μια ζωή τα ίδια.
Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς.
Α ρε βαζέλια ετοιμαστείτε.
Τι είναι μέχρι τη 12η αγωνιστική; Ένα καρότο δρόμος.
Φάτε το και τα υπόλοιπα θα σας τα ταϊσουμε εμείς
από την έξοδο βέβαια και όχι την είσοδο του πεπτικού συστήματος![]()
sexyred (22-10-09)
δοκαρι ρε πουστη δοκαρι ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Δεν τους αντέχω μα καλά δεν θα χάσουνε ποτέ αυτοί??
Μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές κατέβαζαν τα περιστέρια γύρω από το στάδιο με σουτ. Ο Σισέ κατάφερε να τα κατεβάσει με κεφαλιά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο κορακας δε δινει καρτα στους πρασινους μετιποτα
ο μαλαρτζ βγαινει διωχνει με γροθια και πριν γυρισει, ο Κατσουρανης κανει κεφαλια εξω απο τη μεγαλη περιοχη κ το βαζει
ε αντε γεια
κορνερ, Σιδερενιος μπροστα απο το τερμα,προβολη και 3-0
2ο δοκαρι η Λαρισα
Άρχισε να σκοράρει ο ......
τρέμε Melberg ..τρέμε Αντώνη...τρέμε Avraam....γενικώς τρέμετε γαύροι.........![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
στα βλαμμενα της εξεδρας
το σημα στη καρδιααααααα
ειναι ο φωλαραααααααααας
που σας μαμαει εδω
που σας μαμαει εκει
σαν τις φουτανες μια ζωη
Aλέξανδρε δε θα το πιστέψεις αλλά τώρα πρόσεξα ότι ο Οβελίξ στο avatar σου φοράει ερυθρόλευκα και δέρνει έναν Αιγύπτιο βάζελο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Dr.Red (05-10-09)
4-0...
Bookmarks