sk12072 (24-12-10)
Χρονια πολλά Στάθαρε, οτι επιθυμείς και εσυ και η γυναίκα σου. Πολύχρονοι και οι δυο και πάντα ευτυχισμένοι
sk12072 (24-12-10)
Χρονια πολλα!Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΗΜΕΡΑ.
εχουμε ολοι την υγεια μας,ο Θρυλος μας ειναι πρωτος,ο βαζελος διαλυεται....τι αλλο θελουμε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Την υγειά μας να έχουμε, όλα τα άλλα μας τα πήρανε...
Χρόνια πολλά σε όλους καλά Xριστούγεννα!!!
Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!!!
Κι ότι μας πήρανε να το πάρουμε πίσω.....
Κι ότι έχουμε να το μοιραζόμαστε. Μόνο έτσι τα ωραία πολλαπλασιάζονται και τα άσχημα διαιρούνται....
Χρόνια πολλά Στάθη!!! ο,τι επιθυμείς!!! χρόνια πολλά και για τη γυναίκα σου!! να χαίρεστε την κορούλα σας!!!
Χρόνια πολλά σύγγαυροι!!!!! καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρόνια Πολλά Στάθη..!!! Πολύχρονος και να χαίρεσαι και την οικογενεια σου..!!!
Παιδιά Καλα Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
παιδια χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολους.
ιδιαιτερα στους Χριστους και τις Χριστινες του φορουμ. να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χρηστάρα, φίλε και αδελφέ, χρόνια πολλά! Καλή τύχη στις σπουδές σου!
Red Sting (24-12-10)
Σύγγαβροι, φίλοι εξ επαφής αλλά και ψηφιακοί, σύντροφοι κυριολεκτικά μιας και συμποσιαστήκαμε πολλάκις αλλά και μεταφορικά, Πιστέυοντες και μη , Βαλβερδικοί κι αντιβαλβερδικοί, Κοκκαλικοί κι αντικοκκαλικοί, υποστηρικτές του Ζαιρί του Μήτρογλου και του Φουστέρ ακόμη και λάτρεις του Παλτουδέα Όσκαρ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αδέρφια ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ , με ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ και ΧΑΡΑ για όλους σας . ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ παλιόγαβροι και καλά κουράγια
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά! Αν δε μπω αύριο, χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στον αδερφό Red Sting. Να έχετε ό,τι επιθυμείτε παίδες!
celticfrost (24-12-10), iakov7 (25-12-10), Red Sting (24-12-10)
Kαλα Χριστουγεννα σε ολους να περασετε ομορφα με τα αγαπημενα σας προσωπα και να ειστε ευτυχισμενοι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε Χρήστους, Χρηστίνες, Μανώλιδες και λοιπούς εορτάζοντες. Χρόνια πολλά, καλά και
με ΥΓΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και το νέο έτος να μας φέρει λιγότερες πίκρες και περισσότερες χαρές. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ, δίνει ζωή...
Feliz Navidad! ...γιατί είμαστε και spanish club...
Χρονια πολλά Στάθη να τα εκατοστήσεις.
Χρονια πολλά στις Χριστινες ,Χρηστοuς και τις σε όλο το RED DNA,στους mod,αντιμ,και ιστούς δημιουργούς του site!!!
Υγεία και υπομονή στη δύσκολη χρονια που μας περιμένει.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!
Χρόνια πολλά στον Στάθη και σε όλους οσους έχουν ονομαστική γιορτή αυτές τις μέρες.
Feliz navidad στους κομπανιέρο Βαλβέρδε, Κριέρα, Φούστερ κλπ που αποτελούν τη πλειοψηφία της ομαδας!
Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!
Χρόνια πολλά στον Στάθη και σε όλους οσους έχουν ονομαστική γιορτή αυτές τις μέρες.
Feliz navidad στους κομπανιέρο Βαλβέρδε, Κριέρα, Φούστερ κλπ που αποτελούν τη πλειοψηφία της ομαδας!
Σταθάρα χρόνια πολλά, ερυθρόλευκα, με υγεία κι ευτυχία! Να σε χαίρεται η κόρη σου κυρίως και να την χαίρεσαι κι εσύ! Οτι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί φίλε μου!![]()
sk12072 (25-12-10)
χρονια πολλα Σταθη, με υγεια!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sk12072 (25-12-10)
Bookmarks