red.empire7 (24-06-08)
Χρονια πολλα κ στον Ηλια κ στον αυτοκρατορα!
Να στε παντα καλα παιδια![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
red.empire7 (24-06-08)
Χρονια σου πολλα αδερφε red empire7!!! Πολυχρονος! Οτι επιθυμεις να το παθεις!
red.empire7 (24-06-08)
red empire πολυχρονος φιλε και οτι επιθυμεις!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
red.empire7 (24-06-08)
Χρόνια πολλά κι από μένα red empire!
red.empire7 (24-06-08)
red.empire7 (25-06-08)
Χρόνια πολλά red.empire7 και Ηλία μου που δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ και εδώ...
καλό μήνα αδέρφια!
εύχομαι να ακούσουμε ευχάριστα νέα τις επόμενες ημέρες από τον μεταγραφικό χορό, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο.
Καλή ξεκούραση και χαλάρωση σε αυτούς που τέλειωσαν με τις εξετάσεις και σε αυτούς που είναι ήδη ή ετοιμάζονται για διακοπές!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
χρονια πολλα σε ολους τους Αργυριδες και τις Αργυρουλες
gate7
Θα ηθελα να ευχηθω σε ολα τα παιδια του φορουμ καλο καλοκαιρι και καλες διακοπες καθως μολις τελειωσα την εξεταστικη και αυριο κατεβαινω Ελλαδα οπου δυστυχως δεν εχω ιντερνετκαι η επαφη μου με το φορουμ θα ειναι σποραδικη(ιντερνετ καφε). Οποτε με το καλο θα τα λεμε πιο συχνα απο τον Οκτωμβριο που θα ξανανεβω Ρουμανια. Καλα να περνατε παιδια!!! Θα μου λειψει το φορουμ και φυσικα ολοι εσεις που ειστε το φορουμ!!!
![]()
Airness (02-07-08)
Airness (02-07-08)
Καλα να περασεις αδερφε Airness! Ομορφο καλοκαιρι να εχεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Airness (02-07-08)
Καλες διακοπες Airness...Εμεις οι του εξωτερικου τις εχουμε αναγκη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Airness (07-07-08)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-07-08)
χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.....![]()
Χρόνια πολλά αδερφέ Ηλία!! Να τα χιλιάσεις!!! Άντε και στο θρέντ με τις γυναίκες να βλέπεις ολοένα και πιο ωραίες γυναίκες![]()
Μιλάμεεεε
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ Π Ο Λ Λ Α ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πολυχρονος Λιακο και να τα εκατοστησεις!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρονια πολλά Ηλία! Ότι επιθυμείς!
A και φιλε Airness καλές διακοπές! Τα λέμε τον χειμώνα!
Χρονια Πολλά Ηλία!!!!!!!!Είδες δώρο που σου έκανε ο πρόεδρος e;;;;;;Avraam ολόφρεσκο σου έφερε!!Από εμενα πάρε αυτό...
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Bookmarks