Xρονια πολλα και απο εμενα στους εορταζοντες!!χρονια πολλα ζουπαν!!πολυχρονος.
Χρόνια πολλά να με χαίρομαι...Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, υγεία πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία...
![]()
Xρονια πολλα και απο εμενα στους εορταζοντες!!χρονια πολλα ζουπαν!!πολυχρονος.
panahs7 (15-08-11)
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους και σε όσους και όσες γιορτάζουν
Ευχαριστώ για τις ευχές σας όλους και εύχομαι καλή ξεκούραση και να γεμίσετε μπαταρίες για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται
panahs7 (16-08-11)
Χρονια πολλα στους εορταζοντες...με καθυστερηση!!!Ευχομαι χρονια πολλα και υγεια για εσας και τις οικογενειες σας πανω απ'ολα......αλλα και καλες ερυθρολευκες μεταγραφες.![]()
panahs7 (16-08-11)
Χρόνια πολλά παιδιά σε όσους γιόρταζαν χθες.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
panahs7 (16-08-11)
χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά που γιόρταζαν χθες. σε κάποιους έστειλα μήνυμα στο κινητό, αλλά ήμουν διακοπές και δεν μπορούσα να ευχηθώ μέσω φόρουμ σε όλους. Ζουπαν φίλε μου πολύχρονος! ο,τι επιθυμείς!!! να χαίρεσαι το όνομα σου!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (16-08-11)
φίλε μου Γιώργο χρόνια σου πολλά!!!!!!! να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος και να έχεις πολλές επιτυχίες με τις σπουδές και την καριέρα σου!!! σου εύχομαι κάποια μέρα κάποιο μακρινό έτος στα γενέθλια σου να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και η ομάδα να είναι πλήρης!(εντάξει μην βαράτε, γενέθλια έχει το παιδί, εύχομαι και μη πραγματοποιήσιμα πράγματα...)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
IERO (22-08-11)
Γιωργο χρονια πολλα και απο εμενα με υγεια πανω απο ολλα.![]()
IERO (22-08-11)
Γιώργο χρόνια πολλά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
IERO (22-08-11)
Happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday dear George
happy birthday to you
Xρόνια πολλά φιλαράκι! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
IERO (22-08-11)
Πολύχρονος ΙΕΡΟ! All the best!
Χρόνια Πολλά και σε όλους όσους γιόρταζαν, αναδρομικά.
... there's no such thing as "too much"...
IERO (22-08-11)
Χρονια πολλα Γιωργο!!Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου και καλες σπουδες στη Σκωτια.
Και φυσικα ευχομαι να δεις απο κοντα τους Manowar καποια στιγμη και ελπιζω αυτη η στιγμη να ειναι σε καποιο αγνωστο τουρνουα που λεγεται Sonisphere στην Αγγλια.(Θα ελεγα και Virus αλλα τους θεους τους ειδες ηδη)
IERO (22-08-11)
γιωργο χρονια πολλα ρε φιλε και οτι επιθυμεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
IERO (22-08-11)
Γιώργο χρόνια πολλά, χιλιόχρονος κι ο,τι ποθείς! Χρόνια πολλά και σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες![]()
IERO (22-08-11)
Πολύχρονος Γιώργο και απο δω..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
IERO (22-08-11)
Χρόνια πολλά ρε Τζόρτζ, ότι επιθυμείς...![]()
IERO (22-08-11)
Γιώργο πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!
[YOUTUBE]CfZBMQoNxJM[/YOUTUBE]
IERO (22-08-11)
Γιώργαρε, Χρόνια σου Πολλά κι από το φόρουμ! Να 'σαι πάντα καλά αδελφέ μου!![]()
www.f1rstlap.com
IERO (22-08-11)
χρονια πολλα γιωργο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
IERO (22-08-11)
Χρόνια πολλά Γιώργο και από εμένα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
IERO (22-08-11)
Bookmarks