Eleni7 (18-10-12)
πολυχρονη και απο εδω ελενη οτι καλυτερο ευχομαι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eleni7 (18-10-12)
Ελένη χρόνια πολλά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (18-10-12)
Χρόνια πολλά και με κάθε ευτυχία, Ελένη!
Eleni7 (18-10-12)
χρονια πολλα για τα γενεθλια σου Ελένη!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (18-10-12)
Χρόνια πολλά Ελενίτσα μου γλυκειά! Να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς... για να κάνεις κι εμάς να χαμογελάμε!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (18-10-12)
Χρόνια Πολλά Ελένη μου, να τα εκατοστήσεις....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Eleni7 (18-10-12)
Λενιώ χρόνια πολλά και καλά! Να είσαι πάντα παλαβή και χαρούμενη! Να χαίρεσαι το γιο σου!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (18-10-12)
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδάκια!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!!!
Όλες μου οι ευχές και σε σας, να έχετε υγεία και να χαίρεστε όσους αγαπάτε....Να έχετε κουράγιο στα δύσκολα και δύναμη να τα ξεπερνάτε όλα!!
Δεν ξέρω πότε, -οι εποχές τώρα είναι σκοτεινές-, αλλά εύχομαι και πιστεύω πως θα έρθουν κάποια στιγμή καλύτερες μέρες για όλους μας.
Να μην ευχόμαστε μόνο να τη βολέψουμε εμείς....Να είναι η ζωή καλύτερη για όλους μας....
Ένα τραγούδι από την Άλκηστη που έχει κι αυτή γενέθλια σήμερα...
celticfrost (18-10-12), Coach (18-10-12), Red Sting (19-10-12), VALVERDES_7 (18-10-12), vasilis-thrylos7 (19-10-12)
Ελένη γιορτάζεις μαζί με την Κατίνα Καραμπίνα και τον Κωστα τον Γουρλή; Τυχηρούλα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (18-10-12)
Χερ Μήτσεν Ντερ Μπερλίνερ και Κάιζερ των Επιβητόρων Πρωσσίας και Ρηνανίας-Βεστφαλίας....χχχχχχρόνια πολλά.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες του φόρουμ και στη Δήμητρα Ματσούκα. Χρόνια πολλά και στον Σκορπιό που έχει γενέθλια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirkostas : 26-10-12 στις 20:10
Xρόνια πολλά σε όλους τους Δήμητρους του forum! Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε!!
Χρόνια πολλά και στον φίλο SKORPIOS7 που έχει τα γενέθλιά του!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια Πολλά σε όλους/ες που γιορτάζουν....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πέρασα να σας πω ένα γρήγορο
Χρόνια Πολλά παίδες,
Dimace, Sabar, Redholder (που χάθηκες;)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρονια πολλα και ερυθρολευκα σε ολους τους εορταζοντες!Υγεια,και ο,τι επιθυμειτε!!![]()
Χρόνια πολλά sabar77 και SCORPIOS7! Ό,τι ποθείτε!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Sabar77, SKORPIOS7 & σε όποιον άλλον/η γιορτάζει εύχομαι ό,τι ποθείτε και πρωτίστως υγεία...
Κουζουλό ευχήσου και σε εμένα καλή τύχη ... πάω σε γιορτή Δήμητρας αλλά είναι ΚΑΤΣΙΚΑ... μπεεεεεεε.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Dimace χερ κομανταντ πολύχρονος
dimace (28-10-12)
Bookmarks