Coach (02-09-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Coach (02-09-12)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Coach (02-09-12)
Αδαμαντία, χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου! Με έφαγε η δουλειά![]()
Coach (02-09-12)
Xρόνια Πολλά Αδαμαντία και από μένα!![]()
Coach (02-09-12)
Coach (02-09-12)
Coach (02-09-12)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (02-09-12)
ΣΧρονια πολλα Αδαμαντια! Ευτυχως το μαθαμε μετα τοσα χρονια ποτε γιαρταζει η Αδαμανια!
ΟλΕ!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Coach (03-09-12)
Χρονια πολλα, ο,τι επιθυμεις!
(εκτος απο την primera)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Coach (03-09-12)
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στη Ρένα μας που έχει σήμερα γενέθλια!!!!
Κι από εδώ σου εύχομαι Ρενάκι κάθε χαρά και επιτυχία στη ζωή σου, με γέλιο και βαρύ μέταλλο!!!!
![]()
Rena (20-09-12)
χρονια πολλα ρενα, να τα εκατοστήσεις.
επισης χρονια πολλα στους Σταθηδες του φορουμ, τον duelist και τον sk12072. οτι επιθυμειτε παιδια![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ουπς γιορτάζουν οι Στάθηδες σήμερα;
Χρόνια πολλά να σας χαιρόμαστε παιδάκια!!!
Μεγάλε Στάθη να είσαι καλά γεμάτος υγεία και χαρές να χαίρεσαι την οικογένεια και να δεις την Ελενίτσα σου όπως επιθυμείς!!!
Μικρέ Στάθη είναι νωρίς να σου ευχηθώ να κάνεις οικογένεια, σου εύχομαι όμως να έχεις τύχη και κάθε επιτυχία σε σπουδές και δουλειά
και βέβαια τα καλύτερα με τις γυναίκες!!!!
![]()
Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζουν,ευτυχια και χαμογελο σ αυτους και τις οικογενειες τους.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Xρονιά Πολλά και από μένα σε όλα τα παιδιά![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χρόνια πολλά στους Στάθηδες ... μικρέ και λιγουλάκιμεγαλύτερε ... να είστε πάντα γεροί & ευτυχισμένοι ... εσείς και όσοι αγαπάτε.
Χιλιόχρονη και η Ρένα που έχει σήμερα γενέθλια. Ό,τι ποθείς Ρενάκι...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks