captain-cook (03-08-12)
Πολύχρονος καπετάν Αντώνη!
captain-cook (03-08-12)
χρονια πολλα αντωνη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (03-08-12)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά ΑΝΤΏΝΗ!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
captain-cook (03-08-12)
Xρόνια Πολλά στον Καπετάνιο μας!
πολύχρονος
captain-cook (03-08-12)
Χρόνια πολλά στον Παντελή μας που ξέχασα να ευχηθώ (απαράδεκτος) και το κάνω καθυστερημένα. Υγεία πάνω απ' όλα.
Και για σήμερα χρόνια πολλά, στον καπετάν Τσίλντρες, ότι επιθυμεί με υγεία.
![]()
captain-cook (03-08-12)
Χρόνια πολλά Αντώνη! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς παιχταρά μου!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα καπτεν,οτι ποθεις!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
captain-cook (03-08-12)
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές! Και εσείς ό,τι επιθυμείτε!
captain-cook (06-08-12)
Χρονια πολλα σε ολους και ειδικοτερα στα παιδια που εχουν ονομαστικη γιορτουλα σημερα.
Να ειστε καλα,με υγεια,ευτυχια και χαμογελο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
panahs7 (15-08-12), red.empire7 (15-08-12)
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν σήμερα κι είναι και πολλοί, ζωή να'χουν.
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όσους γιορτάζουν!!!!
Στον πρόεδρο Πάνο την κεφαλή του φόρουμ που μας φροντίζει και μας προστατεύει από ζημιές και κακοτοπιές ηλεκτρονικού και όχι μόνο χαρακτήρα!!!!!
Να σε χαρόμαστε πρόεδρε κι εσύ να χαίρεσαι τη μπιφτεκούλα σου και τη Βάσω σου και όσους αγαπάς...Στα είπα και στο τηλέφωνο μωρέ...
Χρόνια πολλά στον Ζουπανούλη μου το καμάρι της Μαγνησίας και όχι μόνο, που με ανέχεται και τον πρήζω συχνά πυκνά, και παράπονο ποτέ δεν έκανε το πουλάκι μου!!!
Ήρωας!!!!!
Να είσαι πάντα καλά Πανούλη μου, να έχεις υγεία και πολλά πολλά κέρδη στο πόκερ!!!
Για τα ερωτικά δεν σου εύχομαι, δεν έχεις ανάγκη εσύ...Είδα και την πρόβλεψη για τους Ζυγούς άλλωστε και πάλι για τη γοητεία και η ομορφιά έχουν τον πρώτο λόγο!!!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν ή έχουν αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν....Είμαι σίγουρη ότι κάποιον έχω ξεχάσει, αλλά η ζέστη, ο ήλιος, και η κατάσταση γενικώς με δικαιολογούν!!
Χρόνια πολλά σε όλους μας, γιατί σήμερα είναι μεγάλη γιορτή και ειδικά σε όλες τις μανούλες, γιατί η Παναγία αυτό πάνω απ΄όλα αντιπροσωπεύει!!!
Να είστε όλοι καλά, να έχετε δύναμη και υγεία για να αντέξουμε τον Χειμώνα που έρχεται δυστυχώς!!!
Μια ψιλομελαγχολία του 15Αύγουστου με έπιασε γιατί είναι το ορόσημο πως το Καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του!!! Θα μου περάσει!!
Φιλιά σε όλους από την παραλία κι ένα επετειακό κατά κάποιον τρόπο τραγούδι για την Παναγία που ήρθε και μας βρήκε πάλι στην ακρογυαλιά!!
Καημό το έχω να με κυνηγήσει όμως το βοσκόπουλο κι εμένα για να μου δώσει μύγδαλα!!!!
![]()
Χρόνια πολλά στους εορταζοντες!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
panahs7 (15-08-12)
Χρόνια Πολλά στην μισή Ελλάδα που γιορτάζει σήμερα!!!
Kαι στον φιλο μου τον ζουπάνο που του εύχομαι να κατακτήσει το παρακάτω:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
panahs7 (15-08-12)
Χρονια σας πολλα παιδια σας ευχομαι οτι το καλυτερο να εχετε υγεια πανω απο ολα και οτι επιθυμειτε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (15-08-12)
Χρονια πολλα στους εορταζοντες του φορουμμμμμ
panahs7 (15-08-12)
Χρόνια Πολλά στον πρόεδρο και τον Πανούλη (ζουπανάριο) και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
panahs7 (15-08-12)
Καμάρι της Μαγνησίας, Θεσσαλίας, Βόλου, Πηλίου, Βορείων και Νοτίων Σποράδων,
Φαρσάλων και πάσης Ελλάδος σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά.
Πρόεδρε, αν και δεν μπαίνεις για να τα διαβασεις ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά.
Κόκκινε αυτοκράτορα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στην αφεντιά σου!
panahs7 (15-08-12)
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panahs7 (15-08-12)
Bookmarks