Χρόνια Πολλά στου Γιάννηδες.
χρονια πολλα σε ολους τους γιαννηδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια Πολλά στου Γιάννηδες.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ευχαριστώ πολύ πολύ παιδάκια για τις ευχές σας!
Στέλνω τις δικές μου σε όλους τους Γιάννηδες. Χρόνια πολλά κι αγαπημένα παιδιά!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Xρονια πολλα Ελευθερια!!!!!Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη!!!Συγνωμη που αργησα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Χρονια πολλα σε ολους τους Γιαννηδες και Ιωαννες και σε οσους γιορταζαν αυτες τις μερες!!!
![]()
kouzoulo (07-01-12)
Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρόνια Πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χρονια πολλά Ελευθερια πολύχρονη,υγεία και επαγγελματικές επιτυχίες σου εύχομαι.
Χρονια πολλά σε όλα τα ερυθρόλευκα αδέρφια και στα ερυθρόλευκα κορίτσια του φόρουμ μας.Να είστε πάντα καλά και να παραμείνετε στη παρέα μας στο forum που σας χρειάζεται.Χρονια πολλά στους προεδρους και στου mods,adm,αναλυτές και πληροφοριοδότες που μας ενημερώνουν.Σας ευχαριστούμε. που δουλεύουν για το φόρουμ να έχουμε έναν δικό μας χώρο να ξεχαρμανιαζουμε,καλο κουράγιο και γερο στομάχι για την επομενη χρονια.![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
kouzoulo (07-01-12)
Γιάνναροι πολύχρονοι όλοι σας εύχομαι!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες του φόρουμ ... υγεία & ευτυχία.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Γιάννηδες και Ιωάννες χρόνια πολλά και καλά!!
Επίσης επειδή σήμερα έχουμε χάσει το λογαριασμό με όσους γιορτάζουν να χαίρεστε όλοι φίλους και συγγενείς που γιορτάζουν...
Σήμερα πάντως αγανάκτησα να πιάσω γραμμή σε όσους γιορτάζουν...Όλο κατειλημμένα είναι...
Άντε βρε να σας χαιρόμαστε....
Σόλο κλαρίνο....
Χρόνια πολλά στους Ιωάννηδες, στις Ιωάννες και στους Πρόδρομους του φόρουμ! Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες να ειστε πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε παιδια να το εχετε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρονια σου πολλα Νικολ και απο δω να εισαι πολυχρονη και οτι καλυτερο ευχομαι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πολύχρονη Νικόλ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρόνια πολλά captain-cook! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς φιλαράκι!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (18-01-12)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ captain-cook, ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
captain-cook (18-01-12)
Χρόνια Πολλά Captain My Captain
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
captain-cook (18-01-12)
χρονια πολλα αντωνη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (18-01-12)
Αντώνη, όπως σου έγραψα και στο fb, εύχομαι τα χρόνια σου να είναι τόσα πολλά, τόσο "ζωντανά" και τόσο γεμάτα (και γαμάτα) όσο τα μαλλιά σου!!!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
captain-cook (18-01-12)
Πολυχρονος να σαι οτι επιθυμεις
—John Lennon
captain-cook (18-01-12)
Bookmarks