Du3lisT (31-12-11)
Du3lisT (31-12-11)
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους παιδια, με υγεια και ευτυχια![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
celticfrost (01-01-12), dimace (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Red Sting (03-01-12)
[YOUTUBE]A1bXzDRrj1U[/YOUTUBE]
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
celticfrost (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), Red Sting (03-01-12)
Σε λίγο το αποχαιρεταμε το ρημαδι, του χρονου θα λεμε τα ίδια μαλλον γι' αυτον που έρχεται.
Παρ' ολες τις ... κακες μου προβλεψεις (γνωστος γκρινιαρης) θα ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία. Τα άλλα θα έρθουν.
Χρονια πολλά και στους Μπίληδες, Βασιλικές και όσες και οσους γιορτάζουν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), PrisonBreak-7- (02-01-12), Red Sting (03-01-12), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
Χρόνια πολλά σε όλους και ας είναι και εκρηκτικά γιατί πολλή ησυχία, πολλή ακινησία έπεσε και βαλτώσαμε!!!
Είδα κατά τύχη πριν το διάγγελμα Παπαδήμου και στη συνέχεια τα σχόλια της βρωμερής τσουτσούς του Καψή
και εύχομαι με τη σειρά μου κακό ψόφο σε όλους τους!!!
Εμείς να είμαστε καλά, δυνατοί και αποφασισμένοι!!!
Να μας μπει καλά χωρίς ζόρισμα γίνεται;
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους, θα επανέλθω με τούρτα γιατί ανήμερα Πρωτοχρονιάς έχω γενέθλια στο φόρουμ!!!!![]()
celticfrost (01-01-12), Coach (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Red Sting (03-01-12)
Χαπι. Μπλε χαπι νιου γιαρ ρε ρεμαλια. Χοχοχο!
Παρτε και λιγο μαγεια για να αλλαξει ο χρονος
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλή χρονιά να έχουμε όλοι. Υγεία πάνω απ' ολα παιδιά!
Λοιπον παιδια καλη χρονια να εχουμε με πανω απ'ολα υγεια και αγαπη και ολα τα αλλα θα ερθουν με την σειρα τους!!!
Και μιας που θα λειψω για κανα 3ημερο και δεν θα μπορεσω να μπω ας αφιερωσω και μια μαντιναδα για τον καινουργιο χρονο που ειδα καπου και μου αρεσε:
Την πορτα να΄χετε ανοιχτη για τον καινουργιο
χρονο να μπαινοβγαινει η χαρα που'ναι
γιατρος στον πονο...
Καλη πρωτοχρονια και παλι σε ολους παιδια, και οτι καλυτερο σε ολους!!!!
Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν αυριο!!!
celticfrost (01-01-12), Coach (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), iakov7 (01-01-12), PrisonBreak-7- (02-01-12), Red Sting (03-01-12), sadi (31-12-11), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
Έεεεεελα Happy New Year λέμε!!! Υγεία να έχουμε κι αυτούς που αγαπάμε κοντά μας. Όλα τ' άλλα δεν μετράνε...!
Κι όλα κόκκινα φυσικά!! Άντε να μας χαρίσει και μια ευρωκούπα ο Θρύλος φέτος...
Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, στο προεδρείο (Σάκη, Πάνο) στους Μοδεράτορες (Νικόλα, Ελευθερία,
Κοσμά, Γιώργο και ΣΙΑ) στις φίλες, στους φίλους και φυσικά στην ομάδα μας.
Μια δύσκολη χρονιά μας αφήνει. Μια νέα έρχεται.
Ελπίζω να φέρει για όλους σας τα καλύτερα και να αποτελέσει εφαλτήριο εθνικής ανάκαμψης. Εμείς,
μια καλή παρέα, θα είμαστε εδώ για να συζητάμε και να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας ή πανηγυρίζοντας
τις νικές του Ολυμπιακού. Η Φίλοι κάνουν τα προβλήματα να φαίνονται μικρά!
Σας φιλώ απ' την πρωτεύουσα των πυροτεχνημάτων το κατάφωτο Βερολίνο!
celticfrost (01-01-12), Coach (01-01-12), Du3lisT (02-01-12), Eleni7 (31-12-11), iakov7 (01-01-12), kouzoulo (01-01-12), Red Sting (03-01-12), sadi (31-12-11), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
καλη χρονια σ εολους!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλή Χρονιά Παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ότι επιθυμείτε με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα και πολλές ερυθρόλευκες κούπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια Πολλά παίδες! Να 'στε πάντα καλά! Κάθε επιτυχία και πολλές ερυθρόλευκες κούπες το 2012!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Μετα απο τα μπουζουκια η πιο καταλληλη ωρα για χρονια πολλα....καλη χρονια να χουμε και να μας δωσει η καινουργια οτι μας χρωσταγε η προηγουμενη....και η καριολα μας χρωσταει πολλα....παρα πολλα....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια πολλά φιλαράκια μου! Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε. Λεφτά δεν σας εύχομαι, γιατί δεν υπάρχουν, αλλά θα ευχηθώ δημιουργηκότητα.
Να είσαστε καλά όλοι και να ξέρετε ότι χαίρομαι πολύ που είστε μέρος της ζωής μου πια (και μερικοί μέρος της "οικογένειάς" μου-μαμάααααααααααα)!
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Καλή χρονιά γαύροι μου!!!
Να είστε όλοι καλά κι ο καθένας ξεχωριστά να ζήσει ότι θέλει η ψυχή του!!!
Χρόνια πολλά Βασίλη τρελοδίδυμε να σε χαιρόμαστε κι εμείς και όλες οι γυναίκες του πλανήτη!!!
Χρόνια πολλά και στον Βασίλη masingun που τον έχουμε χάσει τελείως. Που είσαι ρε παιδί εσύ;
Χρόνια πολλά στη Βάσω του Πάνου του προέδρου μας.
Χρόνια πολλά στον μπαμπά του Σάκη του άλλου προέδρου μας.
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν γιατί δεν θα τους θυμηθώ όλους είναι σίγουρο.
Χρόνια πολλά και σε μένα που σήμερα κλείνω τρία χρόνια στο φόρουμ!!! Καλά να πάθετε...
Έχω γενέθλια, οπότε πάρτε και την τουρτίτσα!!!
![]()
celticfrost (01-01-12), Coach (01-01-12), dimace (01-01-12), Du3lisT (02-01-12), Gtakis (01-01-12), iakov7 (01-01-12), kouzoulo (01-01-12), PrisonBreak-7- (02-01-12), Red Sting (03-01-12), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
Καλή χρονιά πιντίμ... να αποκτήσεις ό,τι ποθείς, να έχει υγεία και χαρά όλη σου η οικογένεια, να σου πετυχαίνουν οι καλύτερες γαριδομακαρονάδες
και να προσέχεις με το
.
Καλή χρονιά Πανούλη πρόεδρε, να χαίρεσαι τη Βάσω και το μωρούλι σας. Ξεκίνα προπόνηση, τέρμα τα "δεν αντέχω να αλλάξω άλλη θέση", φέτος η μπιφτεκούλα θα περπατήσει και θα τρέχεις να μην τα παίρνει όλα παραμάζωμα.
Καλή χρονιά παππουλίνιο, να είσαι ευτυχισμένος, γερός και να χαίρεσαι τον πατερούλη σου.
Χρόνια πολλά Ελενίτσα, να σου φέρει το 2012 ό,τι σου στέρησε το 2011 με τον πούστη Κρόνο. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να εκπληρωθούν όλες σου οι επιθυμίες.
Καλή χρονιά Νικόλα, να χαίρεσαι όλη τη φαμίλια, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι.
Χρόνια πολλά πολύτεκνε Κοσμά, να είστε όλη η οικογένεια ευτυχισμένοι κι αν αντέχετε ακόμα άντε και με 5ο.
Καλή χρονιά γιατρέ (Παντέλω), να χαίρεσαι κι εσύ την κόρη σου και εύχομαι να μπορέσεις να σε βλέπουμε πιο συχνά φέτος.
Καλή χρονιά και πολλές ευχές για την ονομαστική σου εορτή Βασίλη (redhacker) και σε όλους τους συνονόματους του φόρουμ.
Ποιους ξέχασα; Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και περισσότερα €€€ Ζουπάνε, Δημήτρη, Στάθη (φέρε το takoyaki μη μου μείνει ο καημός όλο το 2012), Γιάννη, Σμαρούλα, Ρένα και σε όλα τα παιδιά του red dna που μετά από τόσο φαϊ ξεχνάω αυτή τη στιγμή. Να έχετε ό,τι ποθεί η ψυχή σας.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (03-01-12), dimace (01-01-12), Du3lisT (02-01-12), Eleni7 (01-01-12), Gtakis (01-01-12), kouzoulo (01-01-12), PrisonBreak-7- (02-01-12), Red Sting (03-01-12), sadi (04-01-12), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
Coach (01-01-12)
Καλη χρονια σε ολους!
Υγεια και χαμογελο σε ολους!
Χρονια πολλα και στα παιδια που γιορταζουν σημερα!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
dimace (01-01-12), Du3lisT (02-01-12), iakov7 (01-01-12), Red Sting (03-01-12), vasilis-thrylos7 (02-01-12)
Bookmarks