Χρονια πολλα παιδια και καλα χριστουγεννα!!!! Με υγεια και αγαπη πανω απ'ολα!!! Ας ειναι αυτες οι μερες αφορμη για κατι πιο δημιουργικο!!!
Ας αφησουμε στην ακρη ολα τα προβληματα τα οποια μας φορτιζουν και ας ευχαριστηθουμε αυτες τις αγιες στιγμες!!!!
Χρονια πολλα και σε ολους τους χρηστους και τις χριστινες!!!!!
Σταθη χρονια πολλα και για τα γενεθλια σου, λιγο αργοπορημενα βεβαια!!!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους παιδάκια!!!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να έχετε δίπλα σας όσους αγαπάτε, να χαίρεστε κάθε λεπτό που περνάει
και να είστε αισιόδοξοι, όσο κι αν οι συνθήκες σας αναγκάζουν για το αντίθετο!!!
Χρόνια πολλά στον Χρίστο μου το ταλέντο μου!!!
Το καμαρώνω και δικαίως γιατί είναι σοφό αλλά και τρελό παιδί....
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, και στα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν!!!
Μακάρι οι ευχές οι σημερινές να βγουν αληθινές για όλους!!!
Κι ο Ολυμπιακός ψηλά, ψηλότερα, στην κορυφή!!!!
Coach (26-12-11), Dr.Red (27-12-11), Du3lisT (31-12-11), iakov7 (25-12-11), PrisonBreak-7- (25-12-11), Red Sting (25-12-11), Rena (26-12-11), VALVERDES_7 (26-12-11)
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που εορταζουν να ειστε πολυχρονοι ολοι και οτι καλυτερο ευχομαι να εχετε υγεια πανω απ'ολα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρονια πολλα στους εορταζοντες και χρονια πολλα σε ολους για τα Χριστουγεννα.
Εξτρα χρονια πολλα στον διάδοχό μου στην παγκόσμια κυριαρχία Χρίστο-πουλεν της Λενιώς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα για τα Χριστουγεννα σε ολους και σε οσους γιορταζουνε.
Να ειστε ολοι καλα, και να το ριξετε σε τρελλες μασες!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρόνια Πολλά παιδιά! Να 'στε όλοι καλά!
Χαιρετίσματα από Κύπρο!![]()
www.f1rstlap.com
χρονια πολλα ρε μαγκες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά σε όλους και στους Χρήστους και τις Χριστίνες για χθες. Χρόνια πολλά και σε Μανώληδες και Μαρίες για σήμερα. Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου μανούλα...
ΥΓ. Χρίστο (RedSting) σου έγραψα και στον τοίχο σου αλλά μάλλον δεν το είδες...![]()
panahs7 (26-12-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (26-12-11)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΧΑΡΕΣ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Χρονια πολλά σε όλους.Υγεία όλα τα αλλα δεν είναι μείζονος σημασίας.
Χρονια πολλά στους εορτάζοντες.
Ευχαριστούμε τους προεδρους,τους mods tous adm για τη δουλειά τους για μια ακόμη χρονια,ευχαριστώ όλα τα μέλη για την επικοινωνίας μας να είστε όλοι καλά, σας εύχομαι ολόκαρδα.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
[YOUTUBE]GkHNNPM7pJA[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Επειδη δεν μπηκα μερες στο φορουμ να πω τα χρονια πολλα στους Χρηστους -Μανωληδες!
Πολυχρονοι και παντα με υγεια.
Χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες να εχουμε και το νεο ετος να ειναι καλυτερο για ολους!
Χαρούμενο 2012 με υγεία κι αγάπη.
Αυτά αν υπάρχουν, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!
καλη χρονια σε ολου ςπαιδια και ευχομα να πραγματοποιησετε τους στοχους σας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), iakov7 (31-12-11), Red Sting (03-01-12)
Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα, ώρα για ευχές.
- χρόνια πολλά σε Χρήστους, Μανώληδες, Βασίληδες και όσους γιόρταζαν και ξέχασα να τους ευχηθώ ή θα γιορτάσουν προσεχώς
- καλή χρονιά σε όλους μας, με υγεία και τύχη. Όλα τ' άλλα ακολουθούν
- καλές επιτυχίες στην ομάδα μας και φέτος
- καλό ψόφο στον λαγό και στους πολιτικούς μας
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
celticfrost (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), iakov7 (31-12-11), PrisonBreak-7- (02-01-12), Red Sting (03-01-12), vasilis-thrylos7 (13-01-12)
Και του χρόνου να 'μαστε υγειείς και ευτυχείς
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
celticfrost (01-01-12), Du3lisT (31-12-11), Eleni7 (31-12-11), iakov7 (31-12-11), Red Sting (03-01-12)
Bookmarks