Χρόνια Πολλά και απο δω Σάκη και Ελευθερία..!!!Να τα εκατοστήσετε....
![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρόνια πολλά Κουζουλό και Πρόεδρα! Ότι επιθυμείτε, με υγεία...![]()
Καλέ σαν τους γέρους ξεθάβεις ό,τι σου κατέβει. Πάνε αυτά ... 3η φορά μου εύχεσαι μέσα σε 8 μέρες.Και τι ευχή; "Ψόφα πρόωρα".
Ευχαριστώ μπρε ... καλά που δεν είμαι φαν του γάμου να μου ευχόσουν "και του χρόνου".
Τα γενέθλια τα κόβει ο άνθρωπος όταν ψοφάει (εκτός αν έχει ψοφήσει πρόωρα και δε νιώθει πλέον ευγνωμοσύνη & υπερηφάνεια για κάθε χρόνο που ζει) … άντε ψόφα θα μου πεις του χρόνου; Καλά που με προειδοποίησες για να μη σε καλέσω.Αν έχω τέτοιο φίλο τι τον θέλω τον εχθρό;
Παππούλη, άσε τις σάχλες του μπιφτέκικι αυτές που μου έλεγες το μεσημέρι ότι θα κόψεις τούρτα γενεθλίων χωρίς κεριά. Στους ανθρώπους που αγαπάω, και μέσα σε αυτούς είναι οι δύο σημερινοί εορτάζοντες (το πιντίμ που μετά από καιρό την άκουσα στο τηλ., μου είχε λείψει πολύ η σκατουλίτσα … και ο παππούλης μου) θέλω να τους βλέπω να γιορτάζουν με την ίδια χαρά όπως όταν ήταν παιδιά. Ο μπιφτέκις αν θέλει μπορεί να κόβει κιμαδόπιττα
για να μην του ανέβει το σάκχαρο.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Χρόνια σας Πολλά αμφότεροι! Σάκη κι Ελευθερία, All the best!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Ευχαριστώ παιδια για τις ευχές σας και ανταποδίδω
Κρατηστε και μερικες και το Σαββατο παλι θα μου ευχόσαστε![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Xρονια πολλα Σακη και Ελευθερία!!!Εύχομαι υγεία,προσωπικές και ερυθρόλευκες επιτυχίες.
![]()
![]()
Τώρα το πήρα είδηση, συγχωρεμένος να είμαι για την καθυστέρηση.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΚΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ !!!!
ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ REDS ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ .ORG ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΕΔΩ!!!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, αλλά δυστυχώς σύνγαυρη δεν τα πάω και
τόσο καλά με όλο το εορτολόγιο.![]()
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Ελευθερια χρονια πολλα!!
Υγεια και ευτιχια να εχεις παντα!!!
Σακης πολυχρονος!
Σου ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σου και παντα με υγεια!!
Χρόνια πολλά στο Κουζουλό και στον Πρόεδρο
υγεία και υπομονή για τα επόμενα χρόνια που θα μας ανέχεστε στο red-dna
Ο παππούλης μου ξαναγιορτάζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Κ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. Τι άλλο να σου ευχηθούμε πια; Τα εξαντλήσαμε όλα.
Πάρε και μια σοκολάτα αλλά μη την φας χωρίς να μου δώσεις.
![]()
sadi (17-12-11)
Χρόνια Πολλά σιορ Διονύσιε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (17-12-11)
Χρόνια πολλα Σάκη.Οτι ποθείς!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sadi (17-12-11)
Διονύσιε, ξανά μανά χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός, δυνατός και να έχεις ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (17-12-11)
Σακη χρονια πολλα!!!
Πολυχρονος με υγεια και οτι ποθεις να το εχεις!!![]()
sadi (17-12-11)
Χρόνια πολλά Σάκη! ο,τι ποθείς να έχεις!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
παλι προεδρε?
λοιπον χρονια πολλα και οτι επιθυμεις να το εχεις.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (17-12-11)
Παππούλη σήμερα πάρε χωρίς φόβοκαι τις
ΜΟΥ
σήμερα μόνο εεεεεε;![]()
sadi (17-12-11)
Χρονια πολλά στο Sακαροoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo και στη Kouzoulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Bookmarks