Γιορτάζει η ηγεσία μας
Χρόνια Πολλά στο Πρόεδρο για τα γεννέθλια του,
Την Κουζουλή (Ελευθερία) μας με την μασσαίρα και τον Λευτέρη τον Lefaman κι όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Xρόνια Πολλά στον μεγαλύτερο προεδρο ολων των εποχων-τον Σάκαρο, στην Ελευθερία και όλους όσους γιορτάζουν.
Οτι επιθυμείτε παιδιά!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (14-12-11)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΖΟΥΡΛΟ ΠΙΝΤΙΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΣΤΡΙΜΜΑΔΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Ο,ΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Χρόνια πολλά, αδελφέ Σάκη! Σου εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική
επιτυχία και προσβλέπω σε τρελά και άγρια τσιμούσια μαζί σου και με την τρελοπαρέα!
Χρόνια πολλά και στην κουκλάρα μας τη Λίμπερτυ από την όμορφη Κρήτη! Ό,τι
επιθυμείς κορίτσαρε κι ακόμη περισσότερα!
γενεθλια παλιογερα?? χοχοχο. χρονια πολλά ωρε οτι επιθυμείς.
χρονια πολλά και σε εσενα Kριτικατσι για την ονομαστική σου εορτή
χρονια πολλά και για οσους/όσες δεν πηρα χαμπαρι![]()
Χρόνια πολλά Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
Να τα εκατοστήσεις στριμμένο μου γλυκούλι!!!
Γκρινιάρηδες υπάρχουν πολλοί, Σάκης όμως ένας!!!!
Χρόνια πολλά Κουζουλάκι μου!!!! Να είσαι πάντα καλά με υγεία και ότι επιθυμείς!!!
Να σε χαιρόμαστε!!!
Coach!!!! Να χαίρεσαι το πιντί σ' και τον ππλη σου!!
Έχεις μεγάλη γιορτή!!! Ετοίμαζε τα τραπέζια με τα κοτόπουλα τα κρεμοκαρυδάτα και τα γλυκά με παγωτά!!!
![]()
Νικόλα να χαίρεσαι την κόρη σου.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
nbqgr (15-12-11)
Μαργαρίτα χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. ο,τι επιθυμείς να το έχεις!!
προεδράρα μου χιλιόχρονος και ευτυχισμένος!!! ελπίζω να σε δω σύντομα
Ελευθερία να χαίρεσαι τη γιορτή σου! χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρονια πολλα στο ρεμαλι τον προεδρο. Να τα εκατοστησεις ρε!
Χρονια πολλα επισης στην Ελευθερια αλλα και στην Μαργαριτα (εστω και καθυστερημενα)...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
προεδρε χρονια πολλα να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις.
ελευθερια χρονια πολλα και σε εσενα να χαιρεσαι τη γιορτη σου και να ερθει ο μιλος πισω![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χρόνια πολλά Σάκη και Ελευθερία και σε όλους όσους γιορτάζουν. Να ζήσετε παιδια, με υγεία.
χρονια πολλα στο μεγαλο προεδρο.να εισαι παντα καλα και να γκρινιαζεις.
χρονια πολλα και στην ελευθερια μας που ομορφαινει το φορουμ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σάκη κι Ελευθερία, Ελευθερία και Σάκη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!!!
πολλές πολλές ερυθρόλευκες χαρές και κούπες!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Σάκηηηηηηηηηηηη! Χρόνια πολλά παιχταρά μου!! Πολύχρονος και όοοοοοοοοοοο,τι επιθυμείς!!
Ελευθερία πολύχρονη κούκλα μου! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και να σε χαίρονται οι δικοί σου! Και είθε ο Μίλος να παρατήσει τη μαλακομπουκωμένη και να τα φτιάξει μαζί σου![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα στον προεδρα,να τα 100στησεις με υγεια και χαμογελο αδερφε!
Χρονια πολλα και στην κουζουλη Ελευθερια,να χαιρεσαι το ονομα σου κι οτι ποθεις!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σάκαρε, χρόνια πολλά, χιλιόχρονος και πάντα χαρούμενος να είσαι! Ο,τι γουστάρεις να το 'χεις! Εύχομαι να φας ατελείωτα κρέατα τις γιορτές και το νέο έτος, κοκορέτσια, κοντοσούβλια κι οτι άλλο τραβάει η όρεξη σου
Ελευθερία μου χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι τ' ονομά σου! Ό,τι επιθυμείς να γίνει δικό σου και να έχεις πάντα επιτυχίες!![]()
Σακη κι Ελευθερία χρόνια πολλά και καλά.
Πολυχρονοι παιδια να ειστε οτι επιθυμειτε...Ελευθερια οτι καλυτερο ευχομαι...
Προεδρε να τα χιλιασεις και να ξαναδεις τον μεγαλο και τρανο Τουρε να ξαναεπιστρεφει εκει που μεγαλουργησε και εγινε αντρας.....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια πολλά στον Σπύρο (να χαιρόμαστε τις κόρες μας βρε), στην Μαργαρίτα και όποιον άλλο ξέχασα αυτές τις μέρες (40 μέρες κρατάνε οι γιορτές)
Στο πιπίνι που γιόρταζε τα είπαμε από κοντά, αν και θα πρέπει να τα κόψει αυτά στην ηλικία της...
Ελευθερία, χρόνια σου πολλά και με έναν καλό γαμπρό που να τον λένε Μίλος, να παίζει μπάσκετ κλπ...
Σάκη, τι να σου πω, τόσα χρόνια εδω μέσα (και άλλα τόσα έξω) τα έχουμε πει όλα. Οπότε, σου εύχομαι πολύχρωμος και εντοιχισμένος σαν ντουλάπα (απ' αυτές που κρύβουν μέσα τους μυστικά και φοβερά αόρατα τέρατα)
Bookmarks