Xρονια πολλα και του χρονου πρωταθλητης Ευρωπης.
Kαι πάλι λοιπόν Χρόνια Πολλά και Καλά στον Σάκη, καθώς και στον allou για την ονομαστική τους εορτή!
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Xρονια πολλα και του χρονου πρωταθλητης Ευρωπης.
Χρόνια πολλά σε Σάκη και Allou
Χοχοχο,θενκς αγαπητοί.Επιφυλλάσσομαι για τα κερασματα σε ολους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Xρονια πολλα σε ολους και ολες οσες γιορταζουν.....χρονια πολλα και στον φιλο Αλου βεβαιως!!!
Θα αφιερωσω ομως 2 ξεχωριστες γραμμες για ευχες σε ενα παλικαρι το οποιο πριν 3 χρονια δεν γνωριζα καλα.......το γνωρισα ομως μεσα απο αυτο εδω το χαζοκουτι. Εκτιμησα τις αποψεις και τις ιδεες του αλλα και το απιστευτο χιουμορ του......Σακαρε, sadi-στης για καποιους ;) για εμας ομως ενα πολυ καλο φιλαρακι, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ φιλε.......να εχεις υγεια παντα και οτι επιθυμεις να το παθεις!!!!![]()
Xρονια πολλα στους Φλώρους και στις Φλώρες.![]()
Xρονια πολλα και καλή χρονια σε ολους.
Βασίλη πολύχρονος ,οτι επιθυμείς.Και σε ολους τους εορταζοντες...
Ειδική μνεία στον tolio7....Παιδαρά πολύχρονος, να τα χιλιάσεις και ότι επιθυμείς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα στον Βασιλη και οτι επιθυμει...το αυτο και στον χουφταλοΤολη που 30αρισε απο οτι βλεπω!
Να'στε καλά Σάκη και Κυριάκο, καλή χρονιά σε όλους!
Τόλη χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ΤΟΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ! ! !
ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.
Βασίλη χρόνια πολλά!
Τόλη, τώρα που κλείνεις τα 30 βάζεις υποψηφιότητα για μεταγραφή του Σόλιντ!
ΠΟλύχρονος φίλε και ότι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον Petroskappa για τη γιορτή του και πολύχρονοι οι tolio 7 και pontiki m (τι βίσμα έχετε και σας κρύβει το σύστημα 1 χρόνο;... όχι που θα μου γλιτώνατε:p ;)).
Χρονια Πολλα σε ολους........Καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια!!!
Καλη χρονια και στην ομαδαρα μας σε ολα τα αθληματα και σε ολα τα επιπεδα.....και μακαρι το 2006 να καταφερουμε να παμε ενα βηματακι πιο πανω!!!
Αποστολε παιχταρα να τα εκατοστησεις φιλε......υγεια και οτι επιθυμεις!!!
Χρονια πολλα στο Βασιλη (Πετρο Καππα) το φορουμ και σε ολους του Βασιληδες και Βασιλικες που γιαρταζουνε σημερα...
Αποστολε να τα εκατοστησεις σου ευχομαι και ό,τι επιθυμεις για τα γεννεθλια σου!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χίλια ευχαριστώ σε όλους! (Μα καλά, γιατί μου λένε χρόνια πολλά αφού είμαι Πέτρος Κάππα; :P)
Έφυγα!
Τι σου είναι οι γυναίκες ρε παιδί μου !!! Μόνο η ΟΣΦΠ κατάλαβε την ηλικία μου...
Θενκς βέρυ μουτς everybody!!! Kαλή χρονιά να έχουμε άπαντες!!!
![]()
Billy, να χαίρεσε την γιορτή σου φίλε!!! ;)
Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους που γιορταζουν
Αποστολη και Βασιλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμενα
Χρόνια πολλά σε όλους![]()
αν και καθυστερημενα
Χρονια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες,
Βασίλη και Τόλη
Έστω και πολύ καθυστερημένα, χρόνια πολλά και καλά στους petroskappa, tolio7 και όλους / όλες είχαν την ονομαστική τους εορτή τις μέρες αυτές!
Bookmarks