Coach (04-11-11)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (04-11-11)
Φίλε Νίκο πολύχρονος!! να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος!! να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!
Κοσμά χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά νόμιζα πως γιόρταζες 1η Ιουλίου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (04-11-11), nbqgr (05-11-11)
differance (04-11-11), Red Sting (05-11-11)
Χρονια πολλα στον Νικολα!!
nbqgr
Παντα με υγεια Νικο!
nbqgr (05-11-11)
Νικόλα, Νικόλα, γάμησέ τα όλα.
Πολύχρονος φίλε μου, να σε χαίρεται και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
nbqgr (05-11-11)
Που είναι αυτός; Θέλω τούρτα.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τρωει την τουρτα μαλλον...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια Πολλά Κοσμά και Νίκο! All the best!![]()
... there's no such thing as "too much"...
differance (04-11-11), nbqgr (05-11-11)
Χρονια πολλα Νικο!!!Νε εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου και παντα ευτυχισμενος!!
ΥΓ:Kαι παντα τρελαμενος γαυρος
Κοσμα χρονια πολλα και ευτυχισμενα.Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου ....και τον Ολυμπιακο.
(Συγνωμη για την καθυστερηση.Καποιοι ειπαν οτι γιορταζεις Ιουλιο και παρασυρθηκα απο το ρευμα.)
nbqgr (05-11-11)
Ναι 'στε καλά παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
celticfrost (05-11-11), Coach (05-11-11), Eleni7 (05-11-11), Red Sting (05-11-11), Rena (05-11-11)
Απο τη Μικρά Ασία
Οι δίδυμοι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός ( - 303) υπήρξαν γιατροί και μάρτυρες της ορθοδοξίας γιοί της Θεοδότης.
Γεννήθηκαν στην Συρία και πέθαναν το 303 στις Αιγές της Κιλικίας. Θεράπευαν αφιλοκερδώς τους αρρώστους. Γνωστό είναι το θαύμα που έκαναν, πετυχαίνοντας την μεταμόσχευση ενός ποδιού από νεκρό άτομο, σε έναν άρρωστο με σηψαιμία.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη τους την 1η Ιουλίου.Από τη Ρώμη
Τα αδέλφια Κοσμάς και Δαμιανός ήταν γιατροί που όπως όλοι οι Άγιοι Ανάργυροι δεν έπαιρναν χρήματα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν. Κατάφεραν να κάνουν τον αυτοκράτορα Κρατίνο να πιστέψει στο Χριστιανισμό κατά τη διάρκεια που υποβάλλονταν σε βασανιστήρια. Σκοτώθηκαν, πιθανότατα από κάποιον ιατρικό αντίζηλο, το 284.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη τους την 1η Νοεμβρίου.διάλεξε και πάρε. τον Κοσμά δεν νομίζω να πρέπει να τον ρωτήσουμεΑπό την Κιλικία
Μαζί με τους Κοσμά και Δαμιανό οι οποίοι ήταν επίσης γιατροί μαρτύρησαν στην Κιλικία και τα αδέλφια τους Λεόντιος, Άνθιμος και Ευτρόπιος.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη όλων των αδελφών την 17η Οκτωβρίου.![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (05-11-11), differance (05-11-11)
Εγώ το δωράκι το πήρα στις 19/10 μια μέρα μετά τα γενέθλιά μου...
Κανονίστε τώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε γκαντεμογιορτές και γκαντεμογενέθλια...
Σήμερα θα δούμε πόσο γουρλής είναι ο Νίκος...Θα το πάρει κι αυτός το δωράκι μια μέρα αργότερα;
Χρόνια πολλά Κοσμά!!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να σε χαίρονται τα ζουζούνια σου και η γυναίκα σου!!
Και δεν ξέρω αν το κατάλαβες!!!!!
Έλα στο κλαμπ!!!! Είμαστε πολλοί!!!
Τιμημένο 1971!!! Τι παιδιά έχεις βγάλει.....
Το ξέρω ότι σου αξίζει ένα άγριο metal αλλά λόγω της περίστασης νομίζω ότι το τραγούδι που σου ταιριάζει είναι αυτό...
Χρόνια πολλά συνομήλικε!!!!
Και λόγω της περίστασης
differance (09-11-11)
Χρόνια Πολλά Κοσμά, πάντα με υγεία και χαμόγελο φίλε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (09-11-11)
Σαραντάρισε κι άλλος σήμερα;Σφύζει από νιάτα το φόρουμ.
Σε έναν πολύ καλό μας φίλο εδώ μέσα κι ας μην τον βλέπουμε συχνά ... εύχομαι υγεία, ευτυχία και καλή δύναμη με όσα συμβαίνουν καθώς ανήκει στην πλέον αξιοσέβαστη, για εμένα τουλάχιστον, κοινωνική κατηγορία, σε αυτή των ανθρώπων που έχουν τη δύναμη, το κουράγιο και τα κότσια να μεγαλώνουν τόσα παιδιά.
Κοσμά να έχεις πάντα ό,τι ποθείς, εσύ, και κυρίως τα παιδιά σου.
Και μετά από τόσο καλά λόγια ... περιμένω ένα τεράααααστιο κομμάτι τούρτα.![]()
differance (09-11-11)
differance (09-11-11)
vasilis-thrylos7 (06-11-11)
Bookmarks