Eleni7 (26-10-11)
Καλέ πόσταρε ο πρόεδρος ... εφοδιαστείτε ψωμιά ... καλησπέρα σας ... τα σέβη μας ... φιλιά στο νεότερο μέλος της προεδρικής φαμίλιας.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (26-10-11)
Μεγάλη γιορτή χθες και πολλοί οι εορτάζοντες, Δημήτρηδες και Δήμητρες. Xρόνια πολλά - έστω και καθυστερημένα - σε όλους. Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sabar77 (27-10-11)
Xρονια πολλα σε ολες τις Δημητρες και Δημητρηδες του φορουμ!!![]()
sabar77 (27-10-11)
φίλε sabar77 δεν ήξερα πως σε λένε Δημήτρη. χρόνια πολλά λοιπόν έστω και καθυστερημένα! ο,τι επιθυμείς να το αποκτήσεις!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sabar77 (02-11-11)
Χρόνια πολλά στον Κοσμά (differance) και σε όλους τους εορτάζοντες. Τώρα, πως εγώ είχα την εντύπωση οτι αυτη η γιορτή είναι μες στο κατακαλόκαιρο?
differance (02-11-11)
Κατ' αρχήν έστω και πολύ καθυστερημένα, χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες του φόρουμ!
Του Αγίου Κοσμά ήξερα κι εγώ ότι είναι τέλη Αυγούστου. Αν πάντως γιορτάζει ο Κοσμάς, χρόνια πολλά φίλε![]()
differance (02-11-11), sabar77 (02-11-11)
υπαρχει και αλλη κωστα μεσα στο καλοκαιρι.κοσμα γιορταζεις σημερα ή τοτε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κοσμά χρόνια πολλά με υγεία & ευτυχία , να χαίρεσαι & να σε χαίρεται όλο το πούλμαν(=όλη τη φαμίλια).
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (02-11-11)
Xρονια πολλα Κοσμα!
Υγεια και ευτιχια!
Αντε και να παρουν Πρωταθλημα ο Ολυμπιακος,Μιλαν,Λιβερπουλ,Ρεαλ Και Λατσιο..
πολυχρονος και παλι!
differance (02-11-11)
Χρόνια πολλά Κοσμά!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και γιατί όχι να την μεγαλώσεις κι άλλο....
![]()
differance (02-11-11)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εύχομαι και σε σας ό,τι επιθυμείτε!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χρονια πολλα φιλε differance,οτι ποθεις!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
differance (02-11-11)
Xρόνια πολλά Κοσμά, οτι επιθυμείς!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (02-11-11)
differance (02-11-11)
differance (02-11-11)
Χρόνια Πολλα για χτες Κοσμα έστω και καθυστηερημενα....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
differance (02-11-11)
Κοσμά, Μακεδόνα αδελφέ, χρόνια πολλά και καλά σε σένα και στους
αγαπημένους σου.
differance (02-11-11)
Bookmarks