Στην αγαπητή Ελένη, τον φίλτατο Κώστα εκ Λονδίνου, Λαμίας και Σαντορίνης
και στον γείτονα Κωνσταντίνο εκ Στοκχόλμης, εύχομαι χρόνια πολλά και καλά.
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που γιορταζουν σημερα.τον κωστα τον μεγαλο στοιχηματζη ,την ελενη μας κλπ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χέλεν, ΣερΚώτσο, Κωστή κιθαρίστα και συμπολίτη μου jojo, χρόνια σας πολλά, καλά και με υγεία εύχομαι...
Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον...
Χρόνια πολλά Ελένη, Σερκώτσο, Κωνσταντίνε και Κώστα Βολιώτη! Ό,τι επιθυμείτε!![]()
Πολύχρονοι παιδιά..!!! Να στε πάντα καλά.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρόνια σας πολλά Παίδες ευτυχία υγεία κούπες και ότι άλλο επιθυμείτε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Xρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα να τους ευχηθώ!
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Ο,τι επιθυμείτε..
Χαθήκαμε λίγο λόγω εξεταστικής..αλλά θα επανέλθω σύντομα![]()
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες Κωνσταντίνους και Ελένη! Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, Jojo, Sirkostas, Ελένη (δεν το ακούς το κινητο βρε;;;), Kaine και σε όλους όσους ξεχνάω τώρα
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ (αν και αρκετά καθυστερημένα) για τις ευχές σας, ειμαι πολύ χαρούμενος που δεν με ξεχνάτε! Ελπίζω να είσαστε καλα, θα τα λέμε πιο συχνά σε λίγο καιρό!
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ με την σείρα μου στους (Κώστα)Jojo, (Κώστα)Sirkosta και (Ελένη) Eleni7 χρόνια πολλα για την ονομαστική τους εορτή!
Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες!!!! Ελένη, Σερ Κώστα, jojo, Κωνσταντίνε King of Sweden , να είστε πάντα καλά και να έχετε ο,τι επιθυμείτε!!!!!
ΥΓ: ευτυχώς πρόλαβα χθες κι έστειλα μήνυμα στη μάνατζερ, γιατί θα με χάνατε...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Kaine (22-05-11)
Ετσι , γιατι θα πεσει μάνατζερ να μας καψει![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, υγεία σε όλους και special ευχές στους συνονόματους (γυναίκες και λεφτά αισθήματα)
και φυσικά στην Ελένη μας που σύντομα θα προκαλέσει τρικυμία στην gothic rock μουσική σκηνή!
Χρονια σας πολλα παιδια να ειστε πολυχρονοι και ευτυχισμενοι και οτι το καλυτερο σας ευχομαι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kaine (22-05-11)
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες ,πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
... έστω και με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Kaine (23-05-11)
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και να ευχηθώ κι εγώ έστω και καθυστερημένα στους συνεορτάζοντες jojo, Eleni, Kaine και σ' οποιον ξεχνάω αυτή τη στιγμή.
Kaine (24-05-11)
Χρόνια Πολλά Βασίλη Redhacker
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
PrisonBreak-7- (25-05-11)
Βασίλη χρόνια πολλά παιχταρά μου! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
PrisonBreak-7- (25-05-11)
Bookmarks