Στη σημαδιακή ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου ήρθε στη ζωή ένα ακόμα μέλος της μεγάλης ερυθρόλευκης οικογένειας, ο γιος μου. Πολλοί από σας το μάθατε και μου ευχηθήκατε ήδη. Να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχετε ό,τι επιθυμείτε, υγεία, χαρά, ευτυχία. Να είμαστε όλοι καλά στις χαρές και στις λύπες (και αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι είναι) και να απολαμβάνουμε τη ζωή στην κάθε της στιγμή. Και φυσικά να χαιρόμαστε όλοι μαζί τις μικρές και μεγάλες στιγμής της κοινής μας αγάπης, του Ολυμπιακού μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το team του RED-DNA για το υπέροχό του δώρο: ένα εκπληκτικό σετ φόρμα - κάλτσες - σκουφί αλλά και σαλιάρα
Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια λείπουν και ο μικρός είναι έτοιμος για το γήπεδο με την ερυθρόλευκη!![]()
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά και σας εύχομαι και πάλι εκ βάθους καρδίας τα καλύτερα! Να είστε όλοι καλά!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φιλαράκι δεν το ήξερα ,
να χαίρεσαι τον παιχταρά σου , τι θερμότερες ευχές μου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (22-02-11)
και εγω δεν το γνωριζα.να τον χαιρεσαι κοσμα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (22-02-11)
Κοσμά να χαίρεσαι το γιο!!!!!! να είναι πάντα γερός, υγιής και μάγκας γαύρος![]()
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (22-02-11)
Παικταρά σ' όλα του στην ζωή να τον χαρείται Κοσμά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (22-02-11)
Κι από μένα θερμές ευχές, καμάρι της Φλώρινας.
differance (22-02-11)
Κοσμά να σας ζήσει ο παλίκαρος. Απ' την στιγμή που είναι γαύρος, το μόνο σίγουρο ότι θα είναι
ευτυχισμένος στη ζωή του! Υγεία να έχει και να τον καμαρώσεις όπως θέλει...![]()
differance (22-02-11)
Να τον χαιρεσαι κοσμα να ειναι πολυχρονος και με υγεια πανω απ'ολα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (22-02-11)
Κοσμά μου και δημοσίως να σας ζήσει!!! Να τον χαίρεστε, να έχει πάντα υγεία και να είναι τυχερός!!!
Αυτά είναι τα σημαντικά και ουσιώδη στη ζωή.
Ένα μωρό ήρθε στο κόσμο και αυτό από μόνο του είναι το ευτυχέστερο γεγονός.
Ένας άντρας με τρεις αδερφές
Νομίζω ότι είναι ήδη προνομιούχος.
Να το χαιρόμαστε όλοι το γαυράκι μας, είναι το νέο μέλος στην παρέα και στην οικογένεια των γαύρων.
Να έχουμε ακόμη περισσότερα (καλά δεν εννοώ μόνο εσένα Κοσμά, αν και σε έχει φοβηθεί το μάτι μου)
Γενικώς κύριοι και κυρίες του φόρουμ γενάτε γιατί χανόμαστε...
Κοσμά Υδροχόος ο γιος.....
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Ανήσυχο πνεύμα, αντικομφορμιστής, ευφυής, ανεξάρτητος, αστείος, πρωτότυπος, πρωτοπόρος, τρυφερός....
Αέρας ως στοιχείο, που δεν τον αγγίζει καμία εξουσία και καμία παράδοση. Παιδιά της επανάστασης.
Υ.Γ. Τα ρουχαλάκια αγοράστηκαν την ημέρα του ντέρμπυ, μέσα σε ένα κατάμεστο από χαρούμενους γαύρους red store...
Εγώ ερωτεύτηκα το σκουφάκι. Φαντάζομαι πως θα είναι η φατσούλα του όταν θα το φοράει.
Να μας στείλεις φωτογραφίες όταν θα τα φορέσει. Όχι ακόμη βέβαια είναι λίγο μεγάλα.....![]()
differance (22-02-11)
Να τον χαίρεσαι Κοσμά, όπως και τις 3 κούκλες σου (ξεκίνα να ψάχνεις βανάκι) και μακριά από Μπαογκτζήδες ...
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (22-02-11)
Κοσμά να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνουμε με την ερυθρόλευκη κάποτε!!
differance (23-02-11)
Ωωωωπ, τί έχουμε εδώ πέρα...?? Γεννητούρια??? Το καλύτερό μου..
Κοσμά να χαίρεσαι το περήφανο γαυρόπαιδό σου, να τον χαιρόμαστε κι εμείς σαν νέο μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.. Να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο οσο δεν παίρνει..
Μόνο χαρές εύχομαι για τον ζουζουνομπόμπιρα..!!![]()
differance (23-02-11)
Να τον χαιρεσαι το γιο Κοσμα!Γερος,δυνατος και υγιης!Ο,τι επιθυμει,να το εχει το παιδακι...Παντα χαρουμενος και ερυθρολευκος!
differance (23-02-11)
Να τον δεις να παιρνει τα λεφτα που παίρνει τώρα ο Μιραλας στα 12 του και όσα παίρνει ο Μέσι στα 17 Κοσμά.Ενδιάμεσα να παίρνει και ενα τσουλου με τον Ολυμπιακό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (23-02-11), Coach (23-02-11), differance (23-02-11)
Nα τον χαίρεστε Κοσμά! Να τον δείτε όπως επιθυμείτε!
differance (23-02-11)
Να χαίρεσαι τον παικταρά σου Κοσμά![]()
differance (23-02-11)
Να χαιρεσαι το μωρο Κοσμα!!
Γαυρακι απο κουνια και αυτο,με πολλους νονους και νονες να του αγοραζουν ρουχαλακια ομαδκως απο ο΄τι διαβαζω.
differance (23-02-11)
Να σου ζήσει Κοσμά ο μικρός.
Γερός και τυχερός.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
differance (23-02-11)
sadi (24-02-11)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks