Πολύχρονος ρε φίλε! Ό,τι επιθυμείς, και παραπάνω ακόμα!
Ομοίως Χρόνια Πολλά στον Τρύφωνα!
Πολύχρονος ρε φίλε! Ό,τι επιθυμείς, και παραπάνω ακόμα!
Ομοίως Χρόνια Πολλά στον Τρύφωνα!
... there's no such thing as "too much"...
AIIZ (03-02-11)
χρονια πολλα Πανο, ο,τι επιθυμεις!!!!!
Τρυφωνα, πολυχρονος!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
AIIZ (03-02-11)
AIIZ (03-02-11)
Χρόνια πολλά Πανούλη!
AIIZ (03-02-11)
consigliere (03-02-11)
Χρόνια πολλά κι από μένα στον φίλτατο Πάνο!
AIIZ (03-02-11)
Πάτησε τα 39 ο Ζιοβάνι
Δύο παίκτες-θρύλοι του Ολυμπιακού έχουν γενέθλια σήμερα (4/2). Ο λόγος για τον Ζιοβάνι και τον Όλεγκ Προτάσοφ, που λατρεύτηκαν από την κόκκινη εξέδρα. Δείτε βίντεο με τα κατορθώματα τους!
Οι ντρίμπλες του, τα τα γκολ του, οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο δύσκολα μπορούν ξεχαστούν. Το πέρασμα του "Ζιο" από τον Ολυμπιακό έμελλε να στιγματίσει για πάντα τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, που συνεχίζει να στερείται σε ποιότητα.
Με τα κόλπα του, τα γκολ του και την στάση του ως άνθρωπος ο "Ζιο" κέρδισε την εκτίμηση όχι μόνο του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού.
Ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας του στην χώρας μας ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει τις περιπέτειες του στο ποδόσφαιρο μακριά από την ομάδα για την οποία ήταν... Θεός.
Όμως, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσει. Πώς να το κάνει άλλωστε; Κάποιες αγάπες παραμένουν αναλλοίωτες και παντοτινές...
Να ζήσεις Όλεγκ
Επίσης γενέθλια έχει σήμερα ένας ακόμη άνθρωπος που πρόσφερε στην ομάδα του Πειραιά τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Ο Όλεγκ Προτάσοφ, ή αλλιώς το "σοβιετικό μινγκ", γιορτάζει σήμερα το 46ο έτος της ηλικίας του.
Ως παίκτης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1990-1994, πετυχαίνοντας σε 83 εμφανίσεις 48 γκολ, ενώ έκατσε στον πάγκο της ομάδας τη διετία 2002-2004.
Χρονια πολλά στο μεγάλο Προτάσοφ,αλλα στη καρδια μου θα είναι πάντα ο Θεός της μπάλας ο τεράστιος Ζιοβάνι.
να τα χιλιάσεις μαγε το ξέρεις ότι θα είσαι για πάντα στις καρδιές όλως των Ολυμπιακών,σε ευχαριστούμε που τίμησες τη φανέλα του Θρύλου.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
nbqgr (08-02-11)
Χρόνια πολλά, Πάνο!
Μονίμως ετεροχρονισμένες οι ευχές που δίνω!::
AIIZ (04-02-11)
Ρε αυτός δε γιόρταζε με τις κατσίκες;
Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια;
Άντε βρε χρόνια πολλά και καλές απόκριες.
Ό,τι επιθυμείς...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
AIIZ (04-02-11)
Χρόνια πολλά κι από δω Χάρη για την ονομαστική σου εορτή! Υγεία σου εύχομαι κι ότι επιθυμείς...![]()
Haris1984 (10-02-11)
Χρόνια Πολλά Χάρη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Haris1984 (10-02-11)
χρονια πολλα χαρουλη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Haris1984 (10-02-11)
Χρονια πολλα Χαρη,οτι ποθεις!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Haris1984 (10-02-11)
Πανο,Νικο,Σταθη,Σαμπαρ,σας ευχαριστω πολυ παιδια.Και εσεις ο,τι επιθυμειτε και το καλυτερο για την ομαδα μας..
Χρόνια πολλά και από εδώ γρινιάρη! Ότι ποθείς!
Haris1984 (10-02-11)
Πολύχρονος σενιόρ Χάρηθ!!!
(Τόσκο κοντά με τον Βαλβέρδε.... Τυχαίο?? Δεν νομίζω!)
... there's no such thing as "too much"...
Haris1984 (10-02-11)
Χρονια πολλά Χάρη!!!.
Να τα κατοστησεις Gtakis.!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Σας ευχαριστω ολους παιδια.να ειστε ολοι καλα.και ο,τι επιθυμειτε...και κουπες για την ομαδα μας...Αντωνη,Γιωργο,Αλεξανδρε,ευχαριστω...
τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε τουτη τη ζωη!
Dr.Red (11-02-11)
Χάρη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!! συγγνώμη που άργησα, αλλά έλειπα όλη μέρα σήμερα.
Χρόνια πολλά και στον Gtakis για τα γενέθλια του!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (14-02-11)
Bookmarks