DaRkSaGa79 (06-01-11), Eleni7 (06-01-11), kouzoulo (06-01-11)
Τώρα για το γερνάς θα σου έλεγα τίποτα αλλά είναι η μέρα σου και το προσπερνάω.
Επειδή όμως ο χρόνος δε γυρίζει πίσω και πολύ καλά κάνει, το θέμα είναι να μεγαλώνεις, να το ευχαριστιέσαι και να βγαίνεις πιο δυνατή από τις δυσκολίες που ποτέ δε λείπουν. Μια και εσύ αυτό το έχεις αποδείξει, δε σε φοβάμαι.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
DaRkSaGa79 (06-01-11), Eleni7 (06-01-11), kouzoulo (06-01-11)
Ρε, βαλτοί είστε; Θάμπωσε η οθόνη λέμεεε.
Ευχαριστώ πολύ σκατούλια μου!
Aντε, μιας και οι επιλογες στα δωρα ειναι περιορισμενες, τουλαχιστον ξερω οτι θα σου αρεσει.
*****8.23*****
kouzoulo (06-01-11)
kouzoulo (06-01-11)
Ελευθερια μου χρονια σου πολλα!!!!!!!!! Ο,τι επιθυμεις!!!!!!!!!!!!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kouzoulo (06-01-11)
Χρόνια πολλά Ελευθερία με υγεία ευτυχία επιτυχία και πολλά ban
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (06-01-11)
Χρονια πολλα Ελευθερια!!Πολυχρονη και πολυκουπη!!!![]()
kouzoulo (06-01-11)
Χρόνια πολλά από τη Δυτική Μακεδονία στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Πολύχρονη Ελευθερία μου, να έχεις ό,τι επιθυμείς! Και να μην είσαι ποτέ μόνη σου, όπως η Τάρια παρακάτω!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kouzoulo (06-01-11)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Σε χαλάνε οι Αργεντινές, ε? Φυσικό είναι, αφού σου αρέσουν οι Βραζιλιάνες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
kouzoulo (06-01-11)
Χρόνια Πολλά Ελευθερία μου, με υγεία πάνω απ' ολα! Οτι επιθυμείς να το αποκτήσεις!
![]()
kouzoulo (06-01-11)
Πολυχρονη Ελευθερια, να τα εκατοστησεις!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kouzoulo (06-01-11)
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια γιαννιδες,ιωαννες που εορταζουν σημερα και ειναι κ πολλοι οποτε να μην ξεχασω καποιον, να ειστε παντα καλα,με υγεια,ευτυχια κ καθε επιθυμια πραγματικοτητα!
DaRkSaGa79 (06-01-11)
Χρόνια πολλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Γιάννη (dargapwsselenepotedenthamathw!), να είσαι πάντα καλά και σου χρωστάω δώρο με την Ελένη πολλά μπετόνια βενζίνη, στον Γιάννη (dna ... καλά το θυμάμαι; δεν τα πάω καλά μνημονικά με τα ονόματα), τον Γιάννη από τη Λάρισα (δεν έχουμε Γιάννη στη Λάρισα;
), στο ffgianni και σε όποιον άλλο ξεχνάω.
Να είστε καλά, γεροί και ευτυχισμένοι.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
DaRkSaGa79 (06-01-11)
Χρόνια πολλά στον Γιάννη(d.n.a.) , τον Γιάννη(DaRkSaGa) και τον Γιάννη (ffgiannis). να χαίρεστε το όνομα σας παιδιά! υγεία και ευτυχία!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
DaRkSaGa79 (07-01-11)
Γιάννηδες και Γιάννες Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ευημερία.
Αλλά σε 3 ειδικότερα DarkSaga79, Dna, FFYiannis χαίρομαι που σας γνώρισα κι από κοντά και που μπορώ να σας αποκαλώ φίλους.
Να 'στε καλά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
DaRkSaGa79 (07-01-11)
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Σπέσιαλ χρόνια πολλά στους DaRkSaGa79, d.n.a. και ffyiannis! Οτι επιθυμείτε παιδιά![]()
DaRkSaGa79 (07-01-11)
Χρόνια πολλά στον Γιάννη(d.n.a.) , τον Γιάννη(DaRkSaGa) και στους υπόλοιπους
Γιάννηδες της παρέας. Αν υπάρχει και καμιά Τζοάννα, χρόνια πολλά και του λόγου της.
*Γιάνναρε ετοιμάσου. Ντέρμπυ στο μπάσκετ και σούρχομαι στα λημέρια σου![]()
DaRkSaGa79 (07-01-11)
Bookmarks