sk12072 (25-12-10)
Στάθαρε χρόνια πολλά παιχταρά μου και ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sk12072 (25-12-10)
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!! Να περάσετε καλά παιδιά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Σταθαρε να ζησεις φιλαρακι κι εσύ και η γυναίκα σου να χαιρόσαστε την κουκλιτσα σας. Οτι επιθυμείς φιλε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sk12072 (25-12-10)
Χρονια πολλα σε ολους σας παιδια. Να χαιρεστε αυτους και αυτα που αγαπατε και να εισαστε γεροι.
Σταθη, πολυχρονος αγορινα. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
*****8.23*****
χρονια πολλα στον χρησταρα(red sting)κ σε οσα παιδια εορταζουν!
υγεια χαρα ευτυχια και υπομονη για τις δυσκολες εποχες που ζουμε!
καλα χριστουγεννα σε ολους,να τα χαρειτε οοοοσο πιο πολυ μπορειτε κ το φαι με ρεγουλο ρεμαλια οπως κ το ξυδι!
ANDREASPROEDROS (24-12-10), DaRkSaGa79 (25-12-10), Eleni7 (25-12-10), iakov7 (25-12-10), Red Sting (24-12-10), Rena (25-12-10)
Χρόνια Πολλά Red Sting...
Χρονια Πολλά στους/στις: Χρήστους/Χριστίνες/Χρυσούλες - Μανώληδες\Εμμανουέλες και γενικά σε όλο τον κόσμο σήμερα.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία! Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όλοι τέλεια!
Χρονια πολλά Χριστάρα! Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους που γιορτάζουν σήμερα!
Xρονια πολλα και ευτυχισμενα σε ολους!!!
Χρονια πολλα Σταθη και Χριστο!Ο,τι επιθυμειτε και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!
χρονα πολλα χρησταρα.
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια του φορουμ με αγαπη,υγεια και υτυχια.
πανω απο ολα να αγαπατε τους βαζελους παιδια ετσι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 25-12-10 στις 17:44
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χαρουμενα και ευτυχισμενα Χριστουγεννα σε ολη την παρεα!
Υγεια και ευτυχια σε σας και τις οικογενειες σας!
Να στε παντα καλα!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Έστω και καθυστερημένα, χρόνια πολλά και στο Στάθη! Ό,τι επιθυμείς να το έχεις φίλε!![]()
Καλα Χριστουγεννα σε ολους παιδια! Ολυμπιακα Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα σε σας και στις οικογενειες σας, καλα να περασετε και οτι επιθυμειτε! Παντως ηδη εχει εκπληρωθει η πρωτη μας επιθυμια, ο θρυλος στην κορυφη στο +5!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
differance (25-12-10), dtakis80 (25-12-10), Eleni7 (25-12-10), Red Sting (26-12-10), Rena (25-12-10)
Χρόνια πολλά στον τερμαφορ του φόρουμ! Πολύχρονος Χρίστο και ό,τι επιθυμείς!!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους.
Υγεία και αγάπη φορουμίστες και φορουμίστριές μου
Χρόνια πολλά στο Χρηστάρα μας το ταλέντο μου.
Να σε χαιρόμαστε αγορίνα μου!!!
Κάθε καλό σου εύχομαι Χρήστο μου καλό πτυχίο και καλή συνέχεια στις σπουδές σου.
Να πετύχεις σε ότι κάνεις, να είσαι πάντα τσαχπίνης, όμορφος, αισιόδοξος και έξυπνος!!!
Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!
Να είστε όλοι καλά και να περάσετε ακόμη καλύτερα. Όπως επιθυμεί ο καθένας...
![]()
differance (25-12-10), Du3lisT (26-12-10), iakov7 (01-01-11), Red Sting (26-12-10), Rena (25-12-10)
Χρόνια πολλά και καλά ΚΟΛΛΗΤΑΡΑΚΙ μου.
Να σε χαιρομαι και να σε καμαρωνω ....
[YOUTUBE]ihW56Xa3XGQ[/YOUTUBE]
Υ.Γ. Το τραγουδάκι μου το ζήτησε ο Ερνέστο να στο κάνω προσωπική αφιέρωση.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kritikia (25-12-10)
Καλά είμαι απαράδεκτη...
Ξέχασα τη Χρύσα; Ντροπή μου. Φταίει το ποτό Χρύσα μου συγχώρα με...
Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου να τα χιλιάσεις, με υγεία και κάθε χαρά.
Σμαρουλέτο μου να τη χαίρεσαι χρόνια πολλά και σε σένα, σας χάσαμε ρε κορίτσια.
Μια πολύυυυυυυ μεγάλη αγκαλιά και στις δυο σας!!!!![]()
Χρόνια πολλά σε Στάθη (αν και καθυστερημένα) στον Χρήστο, την Χρύσα και σε όλους όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες
Να περνάτε καλά, Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία σε όλη την παρέα του φορουμ, εντός και εκτός Ελλάδος
Οτι επιθυμείτε να βρει την πόρτα σας
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρήστο Χρύσα Χρόνια σας πολλά κι σ' όλους τους εορτάζοντες του Forum
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Red Sting (26-12-10)
Bookmarks