Να χαίρεσαι και την κόρη σου χοντρέ!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ουρτ ρε μπόμπο σκατόγερε ... μέχρι και η κόρη σου με πέρασε στα χρόνια.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
1)Ευχαριστω για τιε ευχες σας!!
2)Νικο να χαιρεσαι την κορη!
3)Ελευθερια μου, χρονια σου πολλα ο,τι επιθυμεις!! Καλη σταδιοδρομια κ με τον Μιλος κουπατο
4)Προεδρε ειδες συντονισμος ε?? ακριβως 20 χρονια διαφοραΝα σαι καλα, να τα εκατοστησεις!!!!!! Σ ευχαριστω γι αυτον τον υπεροχο χωρο!
Αν υπαρχουν κι αλλοι που γιορταζουν...Χρονια πολλα!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
NIKO να χαιρεσαι την κορη σου...
nbqgr (15-12-10)
πρόεδρε χρονια πολλά!!! καλά μυαλά σου εύχομαι![]()
Ελευθερία να χαίρεσαι το όνομα σου!! ο,τι επιθυμείς!!
Νίκο να χαίρεσαι την κόρη σου!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρονια πολλά Σάκη,πολύχρονος ,πολυκουπος,πολυεκατομμυριούχος,υγεία,πάνω από όλα,όλα τα αλλα είναι άνευ σημασίας.
Χρονια πολλά κουζουλό,καλή σου σταδιοδρομία,βλέπω επίσης γιορτάζει η κόρη του τεραστιου Kοκκαλικου Νίκου.
Να σου ζήσει να τη δεις όπως ποθείς.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Σπύρο χρόνια πολλά , οτι επιθυμείς! αν και πέρασαν μέρες!
Μαργαρίτα χρόνια πολλά και σε σένα!
Πρόεδρα 1000χρονος!
Κουζουλή να χαίρεσαι το ονομά σου!
Νίκο, να χαίρεσαι την κόρη σου!
Πρόεδρε πολύχρονος ότι επιθυμείς εύχομαι!
Νίκο να χαίρεσαι την κόρη σου! Να τη δεις όπως επιθυμείς!
Χρόνια πολλά Ελευθερία! Nα χαίρεσαι το όνομα σου!
Χρόνια πολλά και στον λεφτερη ματσουκα και στον λεφτερη σουμποτιτς
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Προεδρε πολυχρονος,υγεια και οτι επιθυμήσεις να το εχεις!
Μαργαριτα χρονια σου πολλα παντα με υγεια!
Ελευθερια { Koυ Ζουλου } Πολυχρονη για την ονομαστικη σου γιορτη παντα με υγεια και οτι καλυτερο!
Χρονια πολλα σε ολους!Ευχομαι τα καλυτερα!
Io no SirKostas ma Louis Santo Diogo El Goleador!
Ντανίστηκα πασγουόρντ ΣερΚώστας για να ευκιθώ μι αμόρ ανμιν Σάκη κροοοοονια πολλά!
Μι αμόρ Σάκης, νεξτ γίαρ εγκώ αφιερώσει όλα γκολ πετύχει με Ολυμπιακός θ' εθένα με πολύ πολύ αμόρ!
Από Ρίο κρόνια πολλά!
![]()
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες να ειστε ολοι πολυχρονοι παιδια και οτι επιθυμειτε στην ζωη σας να το αποκτησετε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια καλά παίδες με υγεία και χαρές . ήμουν λίγο εκτός τόπου και χρόνου , αν και καθηστερημένα ..
Σπύρο , Μαργαρίτα , Σάκη , Ελευθερία χρόνια καλά και ευτυχισμένα , ότι ποθείτε να το πάθετε και σύντομα
Νικόλα να χαίρεσαι την κόρη σου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Νικόλα να χαίρεσαι την κόρη σου!
nbqgr (15-12-10)
Moυτσας γραθιας σε ολους ρεμαλια γάβροι. Να είσαστε καλα.
Νικόλα να χαίρεσαι την κοράκλα σου ρε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-12-10), nbqgr (15-12-10)
Τα ζώα μου αργά....
Άργησα και τελευταία θα το γράψω αλλά τουλάχιστον πρόλαβα μεταμεσονύχτια και ευχήθηκα με την άφιξη της νέας μέρας.
Σάκη μου πρέπει και φορουμικώς να σου ευχηθώ γιατί είμαι γραμματέας και τα γραπτά μένουν..
Να τα εκατοστήσεις, να σε χαιρόμαστε, να έχεις υγεία και ότι επιθυμήσεις.
Κουζουλάκι μου χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.
Καλό πτυχίο και να σκίσεις σε ότι κάνεις. Γιατί το αξίζεις πάρα πολύ.
Κι επειδή ζούμε σε έναν τόπο που μόνο τα ανάποδα συμβαίνουν, εύχομαι εσύ να αποκτήσεις όσα αξίζεις
Νίκο να χαίρεσαι τη κόρη σου, να πραγματοποιήσει τα όνειρά της
και με έναν καλό γαύρο στο πλευρό της....Προσοχή σε αλλόθρησκους..
![]()
Χρονια πολλα ρεμαλοπροεδρε! Να τα εκατοστησεις
Χρονια πολλα και στο Νικο για την κορη του καθως και σε οποιον αλλον ξεχασα τωρα με τις απανωτες εορτες!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks