kouzoulo (15-12-10)
Χρόνια Πολλά Ελευθερία..!!! Πολύχρονη....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
kouzoulo (15-12-10)
Χρόνια πολλά & ευτυχισμένα στα 2 πιο αγαπημένα μου σκατούλια του φόρουμ ... τον μεγάλο --> ππλη και το junior --> κοζουλούλι.
Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Μαργαρίτα, έστω και καθυστερημένα Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείς και υγεία πάνω από όλα
Κουζουλό, τις καλύτερες ευχές μου και ευχαριστούμε για την βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια
Και τελευταίος ο έτερος πρόεδρος ... Σάκη τις ευχές μου στις έδωσα και απο κοντά αλλά τούρτα δεν είδα,
Τις καλύτερες και περισσότερες ευχές γιατί χωρίς εσένα αυτός ο τόπος δεν θα είχε δημιουργηθεί
Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία και να τα χιλιάσεις
Στον πρόεδρο, φίλο και οικοδεσπότη μας, αγαπητό Σάκη, εύχομαι χρόνια
πολλά με υγεία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Σε ευχαριστούμε
για το βήμα που μας δίνεις.
Στην υπέροχη Ελευθερία, εύχομαι ό,τιδήποτε μια όμορφη γυναίκα μπορεί
να επιθυμήσει. Να τα χιλιάσεις, μοδερατόρισα!
Χρονια πολλα στο Σακη,τον προεδρο,τον αρχοντα.Υγεια,ευτυχια,αγαπη,ο,τι επιθυμει...κουπες πολλες..και Τουρεδες πολλους...χαχαχαχα.να σαι καλα ρε Σαλη,και ο,τι επιθυμεις πραγματικα.
Χρονια ομως και στην Ελευθερια,το κουζουλο,για τη γιορτη της.Πολυχρονη κι εσυ Ελευθερια,με υγεια,ευτυχια και ο,τι επιθυμεις...και τον Μιλος με..τριπλ κραουν(και το Σπανουλη και ολη την ομαδα βεβαια).!
Nα σαστε καλα παιδια, οτι επιθυμείτε κι εσεις να σας συμβεί. Επιτέλους μπήκα στην εφηβεία, ίσως τώρα να βαλω μυαλό...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ελεφτερινι νούμερο ούνο μοδερατορισσα πολυχρόνιους, πολυχρώμιους και τις καλύτερες ευχές με ολη μου την καρδιά! Οτι αγαπάς να το βρείς κουζουλινιους!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (15-12-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
sadi (15-12-10)
Χρόνια πολλά κι από εδώ στο κουζουλό!! Πακέτο Νέρι-Μίλος σου εύχομαι!
Σάαααακηηηη... πολύχρονος κι εσύ με λιγότερη ξινίλα στη μούρη! Γίνε λίγο καλός άνθρωπος βρε, παλιορατσίστα!![]()
Χρόνια σου πολλά Σάκη μου! Να είσαι πάντα καλά και να μην αλλάξεις ποτέ! Πριν από 4 χρόνια περίπου που σε γνώρισα "διαδικτυακά" ήσουν ο λόγος που "κόλλησα" με αυτόν εδώ το χώρο!
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΣΑΚΗ ΜΑΑΑΑΑΣ ΣΑΚΗ ΜΑ-Α-ΑΣ!!!
sadi (15-12-10)
Παιδάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Τα "δώρα" μπορούν να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που θα αποστείλω στο πμ σας.![]()
Coach (15-12-10)
Επίσης, χρόνια πολλά στη Μαργαρίτα μας για χτες! Ό,τι επιθυμείς!
Faithful (15-12-10)
χρονια πολλα ελευθερια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (15-12-10)
αδυναμια χρονια πολλα,οτι επιθυμεις σου ευχομαι με υγεια...καθε επιτυχια
kouzoulo (15-12-10)
Xρόνια πολλά! Χρόνια πολλά! Σάκη! Ελευθερία! Πολύχρονοι και όοοοοοοοοοοοοοοοοο,τι επιθυμείτε!!!!!!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
proedra σακη,πολυχρονος,οτι επιθυμεις,με υγεια
χρονια πολλα κ σε οποια παιδια εορταζουν
sadi (15-12-10)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΖΟΥΛΙΝΙ ΜΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΣ
ολα τα καλά του κόσμου σας ευχομαι μεσα παο την καρδιά μου!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Aρχηγε πολυχρονος με υγεια.
Ελευθερια οτι επιθυμεις.
Χρονια πολλα στο ρεμαλι το Σακη, την Ελευθερια και στη Μαργαριτα!
Να ειστε καλα ολοι!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρόνια Πολλά στο Κουζουλό μας, με υγεία ευτυχία ... με το καλό το πτυχίο και βέβαια ερυθρόλευκες χαρές.
Πρόεδρε ρεμάλιε Χρόνια Πολλά να τ' εκατοστήσεις και πολλές ΄κούπες στο μπάσκετ ...σαν σωστή βαζέλα που είσαι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks