να ζήσετε παιδες και κοράσια!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Πολλές πολλές ευχές σε 2 από τους πιο τρελούς γαύρους που έχω γνωρίσει και είναι τιμή μου, τον Νικόλα και τον Παντελή!! Να χαίρεστε και να σας χαίρονται οι γυναικάρες σας!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα άλλα παιδιά που γιορτάζουν (nikos7, nikolios, nikolas_g7, Phaedra κλπ). Ό,τι επιθυμείτε παιδάκια!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χρόνια πολλά στον Νίκο, στον Παντέλο και την Φαίδρα. Υγεία να έχετε κι όλα να σας έρθουν όπως θέλετε.. ΕΒΙΒΑ!![]()
Χρονια πολλα και καλα παιδια!Οτι ποθειτε!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παντελή παικταρα ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!
Χρονια πολλα και στους Νικόλες και τις Νικολέτες οφ κορς του φορουμ, να τα χιλιασετε ολοι παιδια!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλά σε όλους τους ερυθρολευκους Νίκους.
Χρονια πολλά στον εξαιρετικό συνάδελφο Παντελή να τα εκατοστήσεις φιλε!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
nbqgr (06-12-10)
Χρονια πολλα Νικο.Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν.Υγεια σε εσας και τους ανθρωπους που αγαπατε.
Χρονια πολλα Νικολα και σε οσους γιορταζουν!!Υγεια και ευτυχια να εχετε!!!
Xρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες να ειστε ολοι πολυχρονοι παιδια και οτι επιθυμειτε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Να ζήσεις θείτσα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις (χρώμα βάλε ότι θέλεις) μαλλιά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (07-12-10)
17 ή 35 Χρόνια Πολλά Αδαμαντία.... Πολύχρονη και να τα χιλιάσεις..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις πιπινοcoach μου!!!!!!
Να σκάσουν όλοι οι κωλόγεροι που γερνάνε, ενώ εσύ γιορτάζεις άλλο ένα χρόνο ως πιπίνι!!!
![]()
Coach (07-12-10)
χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να ζήσεις πιπινιους και χρονια πολλά
μεγαλο να γινεις να βαλεις μυαλά
και καποια ημέρα ο διαλος να παρ'
θα βαλεις καινουριο κι εσύ αβαταρ
Να ζήσεις πιπινιους που ειν' τα γλυκά
στο τσαμπα θα λέμε τα χρόνια πολλά;
ANDREASPROEDROS (08-12-10), Coach (07-12-10)
Coach (07-12-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Coach (07-12-10)
Κάθε κερί και πενταετία;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (07-12-10)
χρόνια πολλά Αδαμαντία! ο,τι επιθυμείς!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (07-12-10)
Να ζήσεις πιπίνι και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις να βάλεις μυαλά !!
Αντί για δώρο φέτος ειχε άβαταρ, (μεγάλη η χάρη σου, τέτοια ώρα να το παλεύω)
Coach (07-12-10)
Αδιαβαστάρ έπρεπε να πάει![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (07-12-10)
Bookmarks