Χρόνια πολλά με υγεία Ιάκωβε!![]()
Χρόνια πολλά Ιάκωβε κι ευτυχισμένα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Χρόνια πολλά με υγεία Ιάκωβε!![]()
Μονο εμενα δεν μου βγάζει τα γενέθλια των παιδιών?!
ούτε εμένα το βγάζει
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Χρονια πολλα Ιακωβε, οτι καλυτερο ευχομαι
ΥΓ Γιαννη αν ρωτας για τον Ιακωβο, ειχε την ονομαστικη του γιορτη το Σαββατο, οχι γενεθλια.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
d.n.a. (25-10-10)
Χρόνια Πολλά Ιάκωβε έστω κι αργά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
χρονια πολλα στον Ιακωβο και οσους γιορταζανε τις ημερες που ελειπα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρονια πολλα στους Δημητρηδες και στις Δημητρες και σε οσους γιορταζουν σημερα!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
χρονια πολλα dimache να χαιρεσαι τη γιορτη σου.
χρονια πολλα και σε οποιον αλλο γιορταζει.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
χρόνια πολλά στον Ιάκωβο που είχε την γιορτή του!
χρόνια πολλά στον Δημήτρη που γιορτάζει σήμερα! να χαίρεσαι το όνομα σου αδερφέ και να περνάς καλά!! ο,τι επιθυμείς!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρόνια πολλά στον Jacob που γιόρταζε και χρόνια πολλά στον αγαπητό dimace για σήμερα!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Μήτσους και τις Μήτσενες!![]()
sabar77 (26-10-10)
χρονια πολλα σε ολους τους δημητρηδες του φορουμ.dimace,redholder κλπ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά στον Ιάκωβο έστω και καθυστερημένα, και τις ευχές μου και στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες που γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά στον ξενιτεμένο dimace, στο γείτονα redholder και σε όποιον άλλο ξεχνάω τώρα
Το δωράκι σας το Σάββατο![]()
Χρονια πολλα σε Δημητρηδες Δημητρουλες Μητσους Μητσαρες!!
Παντα υγεια!
sabar77 (26-10-10)
Χρόνια πολλά στους Δημητρηδες και στις Δημητρες (dimace,redholder και όποιον άλλον ξεχνάω) , ευτυχισμένοι και ότι ποθείτε να το 'βρετε
ΠΑΤΕΡΑ !!!!!!!!! Κατόχρονος , υγιής και ευτυχισμένος .να σε χαίρονται τα παιδιά σου και η γυναίκα σου . Μήτσο βάστα γερά γιατί τα ζόρια ακόμα δεν περάσανε , που θα πάει όμως θα περάσουν και μετά θα σε πάω 20 μέρες σαφάρι !!!
Χρονια πολλα, καλα και με υγεια σε ολους τους Δημητρούς και τις Δημητρες!!
Αδελφακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
sabar77 (26-10-10)
Χρόνια πολλά σε όλους τους Μήτσους και τις Μήτσαινες. Οτι επιθυμειτε παιδια
sabar77 (26-10-10)
Xρονια μας πολλα να μας χαιροσαστε.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χρονια πολλα στον "γερμανο" μας Δημητρη (dimace) χιλιοχρονος και ευτυχισμενος να εισαι παντα Δημητρη.
Χρονια πολλα στους Δημητρηδες και τις Δημητρες του φορουμ ... (σορρυ αλλα δεν σας ξερω ολους)
Χρονια πολλα και στο αδερφι της κολλητης μου, Μητσακο μου χιλιοχρονος να εισαι και ευτυχισμενος να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks