Eleni7 (18-10-10)
χρονια πολλα γιατι η ποσοτητα μετραει, χρονια καλα γιατι η ποιοτητα αξιζει, χρονια τρελα γιατι αυτα ειναι που μενουν...
ελενη να τα εκατοστησεις...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (18-10-10)
Ε-ΛΕ-ΝΑ-ΡΑ
ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ
Να σε χαίρονται οσοι σε αγαπανε και να ποθάνουν οι οχτροι σου, και να οδηγησουνε την Μπαρτσελιώμα στο διαπλανητικό κύπελλο τα πουλεν σου
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (18-10-10)
Λενιώωωωωωωω Χρόνια Πολλα και ΚΑΛΑ παιδί μου.
Οτι επιθυμείς και κάθε ευτυχία σου ευχομαι.
Eleni7 (18-10-10)
Χρόνια πολλά με υγεία και τα πάντα όλα!
![]()
Eleni7 (18-10-10)
Λενιώ Χρόνια Πολλά χρόνια ευτυχισμένα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (18-10-10)
Στη γλυκύτατη γυναίκα, τρυφερή μητέρα και εκλεκτή φίλη
Ελένη, εύχομαι εκ βάθους καρδίας κάθε προσωπική και
επαγγελματική επιτυχία και να καμαρώσει τον Λεωνίδα της όπως
επιθυμεί.
Eleni7 (18-10-10)
Ελενη μου,γλυκυτατη μου Ελενη,χρονια σου πολλα...
Ο,τι επιθυμεις,ευχη μου.Υγεια,αγαπη,ευτυχια,καθε καλο....σε ολα τα επιπεδα!Να καμαρωσεις το Λεωνιδα γερο και δυνατο,οπως ονειρευεσαι εσυ και οπως θελησει αυτος...Να απολαυσεις την ομαδα μας με πολλες κουπες,καλη αποδοση και νικες...και τον Αντωνη,στο τελος της χρονιας,να αποχωρει νικητης,πρωταθλητης και πολυτροπαιουχος...Χρονια σου καλα,δημιουργικα και ερυθρολευκα!
Eleni7 (18-10-10)
χρονια πολλα ελενη και να χαιρεσαι τον γιο σου,.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eleni7 (18-10-10)
Λενιω χρονια πολλα και καλα, γεματα υγιεια χαρα και ευτυχια για σενα και για οσους αγαπας, χιλιοχρονη να εισαι.
Να χαιρεσαι και να σε χαιρεται ο Θρυ-Λεωνιδας και να ειστε παντα καλα.
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Να ζήσεις Ελένη
και χρόνια πολλά
μεγάλη να γίνεις
με άσπρα μαλλιά
Παντού να σκορπίζεις
της γνώσης το φως
και όλοι να λένε
να μία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eleni7 (18-10-10)
Χρονια πολλα Λενιω μου να τα εκατοστησεις, να τα χιλιασεις, να τα εκατομμυριασεις!!!!
Οτι ποθεις και αγαπας να σε χτυπησει κατακουτελα!!!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Eleni7 (18-10-10)
Χρονια πολλα Ελενη παντα με υγεια!
Eleni7 (18-10-10)
Χρόνια πολλά Λενιώ, με κάθε ευτυχία!
Eleni7 (18-10-10)
Ελενη χρονια πολλα πολυχρονη και οτι επιθυμεις!!! Ελπιζω να σου κανουν το δωρο της νικης οι παικτες του ιβκοβιτς για τα γενεθλια σου!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Eleni7 (18-10-10)
ελεναρα αντε κ απο εδωνα τα χιλιασεις να εχεις υγεια,να εισαι παντα ευτυχισμενη κ να χαιρεσαι τον γιοκα σου!
Eleni7 (18-10-10)
Χρονια πολλά στη μαχητική Ελένη του forum.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (18-10-10)
Σας ευχαριστώ όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολους πάρα πολύ
Θα σας απαντούσα ξεχωριστά στον καθένα γιατί γενικώς μου αρέσει να σχολιάζω αλλά θα με πείτε πάλι πολυλογού
και off topic
Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ λόγω της ημέρας και του απαίσιου πονοκέφαλου που με βασανίζει
και που δεν με φοβήθηκε ακόμη για να φύγει και θα σας πω ξανά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές
και τα καλά σας λόγια (ο Αντώνης να φτάσει τον Πάρντο, κακιά πεθερά, ποσότητες και ποιότητες, τα διαπλανητικά πουλέν μου, παιδί μου, γλυκυτάτη εις διπλούν, τρυφερή και εκλεκτή, ο Αντώνης μου τροπαιούχος αρχηγός, να καμαρώσω το γιόκα μου Θρυλεωνίδα, χτυπήματα κατακούτελα, Ελένη, Λενιώ, Ελενάρα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μαχητική του φόρουμ)
Δεν έχω λόγια καμάρια μου........
Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλάκια σε κάθε ένα και μια ξεχωριστά.
Τα δέχομαι όλα αδιαμαρτύρητα και τα περιμένω....
Βοηθήστε κι εσείς λίγο
Πρόλαβα; Πρόλαβα!
Πολύχρονη Ελένη! Ότι επιθυμείς εύχομαι!
Eleni7 (18-10-10)
Ελένη, δεν πρόλαβα από δωΧρόνια Πολλά, οτι επιθυμείς με υγεία πάνω απ' όλα!
Eleni7 (18-10-10)
Εστω και καθυστερημένα, να ευχηθώ τα χρόνια πολλά στο φίλο και αδερφό jojo και στη Ελένη μας που υπομένει το θέαμα που προσφέρουμε τα τελευταία Σ/Κ.Να ζήσετε και να είστε πάντα καλά να μας συντροφεύεται στην παρέα του Red-Dna
Eleni7 (18-10-10)
Bookmarks