kritikia (15-10-10)
χρονια πολλα χρυσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kritikia (15-10-10)
Xρόνια πολλά στον σουπερμοδεράτορα του φόρουμ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κώστα(jojo) χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις οτι επιθυμείς πάντα με υγείαΑντε να περάσει ο καιρός να ρθουμε Βόλο στο 2ο γύρο.
Ελα ρε συνονόματε, χρόνια πολλά και πιες κι ενα τσίπουρο στην υγειά μας, αφου δε μπορούμε να το πιούμε παρέα!
κωστα χρονια πολλα και να εισαι παντα ευτυχισμενος και πορωμενος με τον θρυλο μας.
χρονια πολλα και στον redplanet
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κώστα Χρόνια Πολλά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρόνια πολλά Κωστή! Χρόνια πολλά και σε όσους γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες.
Ελένη να χαίρεσαι το γιόκα σου![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (15-10-10)
Xronia polla JOJO!!!!
Ιιιιέλα ρε πατρίδα! Κώστα Jojo χρόνια πολλά με υγεία...![]()
Ευχαριστώ πολύ αδέρφια μου!
Να σας έχουν οι θεοί πάντα καλά!!!
φίλε Κώστα χρόνια πολλά! να έχεις ο,τι επιθυμείς!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Κώστα.
Να τα εκατοστήσεις.
Να χαίρεσαι ότι αγαπάς και φιλιά στο Βόλο.
![]()
Πολύχρονος Κωστή, καθε ευτυχία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια σου πολλα να εισαι πολυχρονος και οτι επιθυμεις στην ζωη σου να το εχεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
All the best... Να ζήσεις ρε φίλε!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Χρονια πολλα κι απο εμενα..πολυχρονος και ο,τι επιθυμεις!!!!
Χρόνια καλά με υγεία στους νυν εορτάζοντες αλλά και των προηγούμενων ημερών.
Και να θυμάστε: η ζωή είναι ένα αστείο, μετά πεθαίνεις.
[YOUTUBE]wM5Y5OnZdU4[/YOUTUBE]
Χρονα πολλα Ελενη!!!!Ευχομαι υγεια ευτυχις και επιτυχιες για σενα και τον γιο σου!!
Eleni7 (17-10-10)
Ελένη χρόνια πολλά!!!!! πάντα χαρούμενη και υγιής!!!!! να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!! εύχομαι σε μερικές δεκάδες χρόνια ο Αντώνης σου να καταφέρει να μοιάσει έστω λίγο στον κορυφαίο Ούρκο Πάρντο, αν και δεν το βλέπω...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (17-10-10)
Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! Πολύχρονη με υγεία να σε χαίρεται ο γιόκας σου και να γίνεις καλή πεθερά
(όσο μπορείς βέβαια και όσο σε αφήσει το γυναικείο κακό που φωλιάζει μέσα σας)
Eleni7 (17-10-10)
Bookmarks