kritikia (13-10-10)
Χρονια πολλά και με κάθε ευτυχία!
ΥΓ. Τελικά είμαστε αρκετοί οι Ζυγοι στο φόρουμ!
kritikia (13-10-10)
Χρόνια πολλά Χρύσα!!!!!! Υγεία πάνω απ' όλα!
Ζυγός κι εσύ ε;![]()
kritikia (13-10-10)
Πολύχρονη Χρύσα κι ευτυχισμένη εύχομαι! Και μακάρι να εξακολουθείς να εμπνέεις ανθρώπους να σε περιβάλλουν με τόση αγάπη, όπως συνάγεται από το ποστ της Σμαρώς....
... there's no such thing as "too much"...
Πολύχρονη κι ευτυχισμένη Χρύσα και κρύψε τα κομπιουτεράτσια σου για σήμερα![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kritikia (13-10-10)
Χρύσα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, και πολύκουπα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kritikia (14-10-10)
Χρύσα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, και πολύκουπα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρύσα μου κοριτσάρα μου χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.
Να τα εκατοστήσεις και να γελάς πάντα όπως εσύ ξέρεις να γελάς
και να κάνεις και τους γύρω σου χαρούμενους. Αυτή τελικά είναι η ουσία.
Σμαρούλα μου να χαίρεσαι κι εσύ τη φιλενάδα σου.
Να είστε και οι δύο καλά και να περνάτε πάντα τέλεια, στα δύσκολα και τα εύκολα.
Χίλιες ευχές Χρύσα μου κι ότι ποθεί η καρδούλα σου να το αποκτήσει
Η ζυγαριά πάει σύννεφο στο φόρουμ.
Γι΄αυτό κάθε τόσο το πιάνει το παλαβό του.
Είμαστε όμως εκλεκτοί έτσι; Ένας κι ένας...Λουλούδια παιδιά...![]()
Xronia polla kai eytxismena!!!!!
kritikia (14-10-10)
panahs7 (13-10-10)
Άντε τελιώνετε να πάρουν σειρά και Σκόρπιοι (ο τόνος είναι σωστός)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Βιάζεσαι; Είστε μπόλικοι κι εσείς;
Λοιπόν ζωδιακά ο Ζυγός συμβολίζει τη μετάβαση από την αγνότητα(ζώδιο της Παρθένου που προηγείται)
στη σεξουαλικότητα (ζώδιο του Σκορπιού που ακολουθεί).
Παρ' όλα αυτά όμως αν και έχετε το όνομα των σεξουλιάρηδων δεν είστε εσείς τα ηφαίστεια του ζωδιακού γιατί
η φύση του ζωδίου σας είναι παθητική και εσωστρεφής.
Λυπάμαι Νίκο σας έχουν πάρει άλλοι τα σώβρακα
Μόνο το όνομα έχετε, τη χάρη την έχουν άλλοι![]()
Xρυσα,χρονια πολλα!Υγεια,αγαπη,ευτυχια...ο,τι επιθυμεις....Χρονια ερυθρολευκα,με πολλες κουπες!!!!
προς Ελενακι...:ζωδιο της αγνοτητας η παρθενος?δεν θα το λεγα...!!χαχα
kritikia (14-10-10)
Χάρη τα σύμβολα αυτά λένε. Δεν τα λέω εγώ. Ανάλογα με την εποχή κάθε ζωδίου και το σύμβολό τους εμπεριέχει και κάποια χαρακτηριστικά.
Επίσης παίζει ρόλο και η φύση του αν είναι δηλαδή παρορμητικό, μεταβλητό ή σταθερό.
Δεν είναι άσχετα τα σύμβολα και δεν δόθηκαν τυχαία.
Η Παρθένος για παράδειγμα, ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι φθινοπωρινά, συμβολίζουν την μετάβαση προς την ύφεση της φύσης σε αντίθεση με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Παρουσιάζουν έτσι και μια ύφεση ως προς την έκφραση των χαρακτηριστικών τους.
Κι έχουν όλα τα ζώδια το αντίθετό τους που τα συμπληρώνει, οπότε εκεί που αδυνατεί το ένα τα καταφέρνει το άλλο και το αντίθετο.
Εσύ για παράδειγμα που είσαι Παρθένος δηλαδή πρακτικός και προσγειωμένος, θα βρεις αυτό που σου λείπει στο αντίθετό σου που είναι ονειροπόλο και
εντελώς στην κοσμάρα του δηλαδή σε έναν, μάλλον μία Ιχθύ. Το έχεις ψάξει το θέμα;![]()
ναι..και προσωπικα με ξενερωνουν απολυτα οι απολυτως αισθηματικες και προσγειωμενες γυναικες!
Άρα δίκιο έχω. Να βρεις μια ξεμυαλισμένη Ιχθύ να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη
Ξέρω πολλές γυναίκες με αυτό το ζώδιο. Έτυχε να έχω στο σόι πολλές. Πρώτη και καλύτερη η μαμά μου.
Δεν στο συζητώ ότι μπορεί να σε στείλουν στο φρενοκομείο για να πετύχουν αυτό που θέλουν, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.
Έτσι και είσαι λίγο συναισθηματικός την έβαψες. Γι΄αυτό θέλουν έναν προσγειωμένο και πολλές φορές κυνικό Παρθένο για
να τις βάζει στη θέση τους. Λοιπόν έχε το νου σου στα ψάρια. Τα αντίθετα έλκονται.
Δεν έχω και καμία υπ΄όψιν μου να σου συστήσω....![]()
μμμ..βασικα τις Ιχθυες τις θεωρω λιγο ξενερωτες και αοσμες..προτιμω Σκορπινες,Αιγοκερους,Ζυγους,Ταυρους.
Χρόνια πολλά Χρύσα κάθε ευτυχία σου εύχομαι, να τα εκατοστήσεις
kritikia (14-10-10)
Συμφωνώ για τις Ιχθύες είναι αφόρητα μοιρολάτρες αν και αρχικά δεν το παίρνεις χαμπάρι.
Να σε έχω με τη μάνα μου, τη θεία μου, κάτι γνωστές και φίλες που είχαν το ίδιο ζώδιο
και να σε στέλνουν με τη γκρίνια και την απαισιοδοξία τους.
Αιγόκερους και Ταύρους τους θεωρώ πολύ προσγειωμένους και υλιστές, ενώ Σκορπιούς που ξέρω πάρα πολλούς
το σίγουρο είναι ότι δεν είναι στα καλά τους. Αλλά η τρέλα δεν με τρομάζει εμένα και δεν με πτοεί.
Ζυγίνες τώρα ότι λεπτομέρειες θέλεις σου λέω εγώ. Εξ ιδίων τα αλλότρια
Εμείς είμαστε εντελώς στην κοσμάρα μας. Να ξέρεις μόνο ότι ενώ φαινόμαστε ευάλωτοι, δεν αντέχουμε καυγάδες και συγκρούσεις,
υποχωρούμε και χαμογελούμε συχνά για να μην φτάσουμε στα άκρα, όταν δούμε ότι κάποιος πάει να μας πατήσει, εμάς ή όσους αγαπάμε
τότε κάνει μπαμ το ηφαίστειο και αφήνει πίσω του Πομπηίες.
Πολύ ρομαντικοί και ιδεαλιστές, έχουμε την εντύπωση ότι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο
και ότι οι άνθρωποι κατά βάθος είναι καλοί. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι τρώμε τη σφαλιάρα μας και ησυχάζουμε
Και για μας δεν υπάρχει "εγώ" υπάρχει "εμείς". Αυτό είναι καταστροφικό γιατί δεν είμαστε ποτέ στην ουσία ανεξάρτητοι αλλά
χρειαζόμαστε τους άλλους για να είμαστε καλά. Τους φίλους, τους συγγενείς, τους γύρω μας, τις σχέσεις μας.
Φαντάσου τι ζόρι περνάμε όταν είμαστε μόνοι μας. Αλλά το λύνουμε αυτό με την κοινωνικότητά μας. Θα πιάσουμε κουβέντα και με άγνωστους
για να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί. Επικοινωνώ άρα υπάρχω.
Με λίγα λόγια, χαζά παιδιά χαρά γεμάτα![]()
Haris1984 (13-10-10)
επειδη εχω προιστορια με Ζυγινες...για την ακριβεια..ακομα και οταν φαινεται πως υποχωρειτε,ουσιαστικα δεν υποχωρειτε...το κρατατε αυτο,και σε ανυποπτο χρονο,το πετατε το φαρμακι λιγο..και τοτε ξανακανετε μπαμ!χαχα!
Eleni7 (13-10-10)
Ελένη, έστω και καθυστερημένα..να χαίρεσαι τον Λεωνίδα!
Χρύσα, χρόνια πολλά κι ο,τι επιθυμείς!![]()
Bookmarks