panahs7 (04-10-10)
χρονια πολλα πανο και οτι επιθυμεις ρε φιλε. να τα εκατοστησεις
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (04-10-10)
Χρόνια πολλά, ό,τι ποθείς,
πάντα να χ*^εσαι στα chips..!!
Να τα εκατοστήσεις μπρε Ζουπανόπαιδο
panahs7 (04-10-10)
Πανουλη να τα εκατοστησεις, οτι ποθεις φιλε μου να το βρεις!
Παντα χαρουμενος και παντα ευτυχισμενος!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panahs7 (04-10-10)
Πανο μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, υγεια πανω απο ολα!!!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panahs7 (04-10-10)
Χρονια πολλα εστω και καθυστερημένα Πάνο τώρα που ... θυμήθηκα να μπω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (05-10-10)
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στα δύο μεγάλα καμάρια του φόρουμ
Sirkostas και Red Sting!!!!!!
Να τα εκατοστήσετε και να έχετε ότι επιθυμήσει η ψυχούλα σας.
Να σας χαιρόμαστε κι εμείς όλοι εδώ που σας αγαπάμε
Φέρτε τα γλυκά, φέρτε τα ποτά, φέρτε τα φαγητά...
Είναι νομίζω ώρα για πάρτυ και χορό.
χρονια πολλα και απο εμενα κωστα και χριστο. οτι επιθυματε να το εχουτε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Xρονια πολλα και απο μενα Κωτσο και Χρησταρα!υγεια,ευτυχια,ο,τι εσεις θελετε και επιθυμειτε,παιδια....!!
Κωστάρα, χρόνια πολλά και καλά, γλυκέ μου! Κάθε επιτυχία,
προσωπική και επαγγελματική εύχομαι, μέχρι και το πουλέν
σου ο Φιόγκαρος να βάλει γκολ μέσα στην επόμενη δεκαετία!!
Χρηστάρα, χρόνια πολλά και σε σένα, φίλε μου. Ό,τι ποθείς
και αγαπάς να σε συναντήσει στο δρόμο της ζωής!
Xρονια σας πολλα παιδια να ειστε πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε στην ζωη σας να το εχετε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σερ Κώτσο και Χρήστο, χρόνια πολλά κι από δω, ότι επιθυμείτε...
Χρόνια καλά παίδες, να έχετε πάντα ό,τι αγαπάτε και να αγαπάτε ό,τι έχετε....!![]()
κωστα χρονια πολλα και δημιουργικα.ευχομαι το πουλεν σου να μεγαλουργησει παλι μαζι μας.
χρησταρα χρονια πολλα και καλη σταδιοδρομια στη ζωη σου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
χρόνια καλά παίδες ,
εγώ σαν κλασικός αλήτης θα ευχηθώ , υγεία , πολύ χρήμα , άφθονο σεξ και ατελείωτες απολαύσεις![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Eσύ τι άλλο θα ευχόσουν?
Χρόνια πολλά και από μένα παιδιά! Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kωστα μου χρονια πολλα πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι. Οτι ποθεις να το παθειςμα πανω απο ολα να εχεις υγεια και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε. Καθε επιτυχια αντιδραστικε
Χριστακο μου χιλιοχρονος να εισαι παντα ευτυχισμενος και υγιης. Ευχομαι καθε επιτυχια σε ολους τους τομεις της ζωης σου. Να σε χαιρονται και να σε καμαρωνουν οι δικοι σου.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Χρονια πολλα και καλα στον Χρηστο και στον Κωστα!
Θρυλικες Ζυγαρες!!
Υγεια πανω απο ολα παιδια σε σας και στους δικους σας!
ΥΓ Χρησταρα δεν την ξεχναω την υποσχεση με τα κουμπουρια..θα τον βρουμε τον αλητη τον Brazilia που τολμησε να σε πει Γκαλιτσιο![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Χρόνια πολλά στο sir του φόρουμνα τα εκατοστήσεις Κώστα μου εύχομαι το καλύτερο στη ζωή σου.Χρηστάκο -σα μικρό του φόρουμ-εύχομαι εκτός απ'το να τα εκατοστήσεις, καλή πρόοδο υγεία γκόμενες μπάλλα και οτι γουστάρεις.Και το Σάββατο -αφού θα παίζουμε και στην ίδια ομάδα-σε θέλω σε φόρμα
ΥΓ.Πάνο(zoupan)έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις -κάνε καμιά βόλτα από Αθήνα αν μπορείς-αλλιώς όταν ανεβούμε Βόλο 2ο γύρο 3 μέρες τιμωρία στα τσιπουράδικα!
Χρήστο,
Χρόνια πολλά καλέ μου φίλε,
ιδανικέ συμπαίχτη,
και κωλόγαυρε...
τα λέμε το Σάββατο στην μπάλα.
Χρόνια πολλά και στον Κώστα τον Σαντορινιό.
.
Χρόνια Πολλά Χρήστο!!!!Υγεία και χαρά σου εύχομαι!!!
Χρόνια πολλά Κώστα!!!!!
Ντροπή μου που δεν έχω πει ακόμα χρόνια πολλά στον Πάνο (ZouPan)....Συγνώμη αλλά δεν έμπαινα συχνά!
Ωραία λοιπόν με πέντε μέρες καθυστέρηση σου εύχομαι να είσαι πολύχρονος και χαρούμενος!![]()
Bookmarks