ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-07-10), limani7 (05-07-10)
Χρονια πολλα Ηλια και Αχιλλεα!
Τα καλυτερα σας ευχομαι!![]()
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-07-10), limani7 (05-07-10)
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες σας να εχετε ολοι υγεια και οτι επιθυμειτε στην ζωη σας και να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
smageo (05-07-10)
Παρτε και μια γευση απο την Τουρτα μου...φατε με τα ματια..
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-07-10)
—John Lennon
—John Lennon
Χρόνια πολλά παιδιά. Υγεία και τύχη πάνω απ' όλα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
limani7 (05-07-10)
Χρόνια Καλά παιδιά , ευτυχισμένοι να είστε πάντα
(λίγο καθυστερημένα το είδα )
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
limani7 (05-07-10)
Μάλλον έχασα επεισόδεια Χρόνια Πολλά σ' όλους όσους γιόρταζαν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
limani7 (05-07-10)
Βαλάντη μπασκετικό ρεμάλι ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ και οτι επιθυμεις αγορι μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
χρονια πολλα αδερφε βαλαντη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια Πολλά Βαλάντη!!!
Να σε χαίρονται τα ζωάκιασου και η οικογένειά σου!!
Χρόνια πολλά Βαλάντη. Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς αδερφέ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Xρόνια πολλά Βαλάντη να τα εκατοστήσεις(πολλοί Ιούλιοι μαζευτήκατε)να χαίρεσαι οτι αγαπάς και να συνεχίζεις να στηρίζεις το μπάσκετ έστω και χωρίς Γιαννάκη!
![]()
Χρονια πολλα Βαλαντη, οτι καλυτερο σου ευχομαι!![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που ειχαν γενέθλια τις τελευταιες μέρες, υγεία και χαρα σας ευχομαι παλικάρια. Βαλάντη να τα εκατοστίσεις φιλε μου
Χρονια πολλα Βαλαντη μου πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι.
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Χρονια σου πολλα να εισαι πολυχρονος και οτι επιθυμεις.
—John Lennon
Βαλάντη ότι επιθυμείς φίλος να το πάθεις, Πολύχρονος με υγεία!!!
Bookmarks