Χρόνια Πολλά Ελένη, ΣερΚώστα, jojo, papdoux, να είστε πάντα καλά! Επίσης τις ευχές μου για Χρόνια Πολλά σε όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα, για να μην κάνω αντιγραφή απ' τον PR..![]()
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!![]()
Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές τους και χρόνια πολλά στους συνεορτάζοντες/συνεορτάζουσες που είναι κι αρκετοι εδω μεσα!
Χρόνια πολλά, καλά και όμορφα σε όλους όσους γιόρταζαν σήμερα....!!
Επειδή θα χάσω σίγουρα τη μπάλα αν προσπαθήσω να σας απαριθμήσω ξεχωριστά και όλο και κάποιον θα ξεχάσω... θα ευχηθώ σε όλους σας ομαδικώς να είστε γεροί, χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για να σας χαίρονται όλοι όσοι σας αγαπούν.
![]()
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν παντα υγεια!
Eleni7 (22-05-10)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας (λίγο καθυστερημένα βέβαια) παιδιά να είσαστε καλά!
Να ευχηθω (με λίγη καθυστέρηση και εδώ) χρόνια πολλά στον φίλο ffyiannis για προχθές και για όλους τους χθεσινούς εορτάζοντες και ιδιαίτερα στιν Ελένη (Eleni7) και στους Sirkosta kai Jojo!
Eleni7 (22-05-10)
παιδια δεν εια ιντερνετ οποτε τα λεω λιγο καθυστερημενα.χρονια πολλα σερ κωστα,ελενη, jojo και σε ολους τους υπολοιπους κωνσταντινους,κωνσταντινες,ελενες και ελενουςπου γιορταζουν
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (22-05-10)
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και τις εορταζουσες να ειστε καλα παιδια και οτι καλυτερο σας ευχομαι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
RedHacker πολύχρονος και ότι επιθυμείς φιλε μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
PrisonBreak-7- (24-05-10)
Χρόνια πολλά Βασίλη!
πολυχρονος βασιλη,οτι επιθυμεις,με υγεια!
χρονια πολλα βασιλη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΒΑΣΊΛΗ
χρόνια σου πολλά
πολλά κι ευτυχισμένα,
με μια ζωή όπως την ονειρεύεσαι!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Χάκερ χρόνια πολλά και με πολλά...χάκινγκ!
Xρόνια πολλά Βασίλη! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς παιχταρά μου!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (RedHacker)! Οτι επιθυμείς σου εύχομαι! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός!
Πολύχρονος φίλε RedHacker, υγεία και ευτυχία.
χρονια πολλα φιλε βασιλη hacker και οτι επιθυμεις.(βασικα υγεια, γυναικες και λεφτα)τι περισσοτερο θες απο τη ζωη σου?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χρονια πολλα Redhacker!
Bookmarks