Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Υγεία και τύχη παιδιά.
.
!. (sirkostas,pardoux,jojo) .
3!!! ()
, . - ' - . .
. , ()
karytheod (21-05-10)
να τους χαίρεσαι όλους Τεό !!!
θα προσπαθήσω να μην χάσω το αποψινό ραντεβού με την φίλη σου .... ε εεε με την βουλιαγμένη ήθελα να πω !!!!
(σιγά μην χάσω την ευκαιρία να φωτογραφίσω το φιλί !!!!)
- , !!!
..
. .
Σήμερα γιορτάζει η Μισή Ελλάδα!Χρόνια πολλά Ελένη μου να χαίρεσαι τη γιορτή σου οτι επιθυμείς.Χρόνια πολλά στους Κώστηδες του φόρουμ(sirkostas,pardoux,jojo)και όποιον άλλο ξέχασα.
Χρόνια πολλά Τάκη μου να χαίρεσαι τις 3!!!γυναίκες τις ζωή σου(τυχερέ)
Κοσμά,Στάθη και Νίκο να χαίρεστε τις κόρες σας να τις δείτε όπως επιθυμείτε.Τέλος να πω Χρόνια πολλά στον πατέρα μου-ευχαριστώ που μ'έκανες Ολυμπιακό-στο γιό μου το μεγάλο και στην ανηψιά μου.Να ναι πάντα καλά.
ΥΓ.Σάκη να χαίρεσαι την αδερφή σου,Βασίλη τη μητέρα σου(μη τυχόν και λείψεις ρεμάλι σήμερα)
Επειδή είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα μου ξεφύγουν κάνω σκονάκι από την μόνη σίγουρη πηγή τον PR.
Χρόνια Πολλά στα μέλη μας Την Λενιώ, Τον Σερ , τον Pardoux και τον Jojo και στα σόγια μας Τεό, Κοσμά Τάκη, Βασίλη, Στάθη και βέβαια και στο δικό μου.
Να είστε όλοι καλά κι ευτυχισμένοι.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (21-05-10)
Χρόνια πολλά στην Ελένη μας (Eleni7), στους Κωστήδες (pardoux, jojo) και σε όσους Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες, Ελένες γιορτάζουν σήμερα! Επίσης τα χρόνια πολλά σε όσους έχουν κάποιον-κάποιους δικό τους που γιορτάζει σήμερα (Τάκης, Θοδωρή και τα άλλα παιδιά)! Οτι καλύτερο σας εύχομαι, με υγεία πάνω απ' όλα!
differance (21-05-10), dtakis80 (21-05-10), Eleni7 (21-05-10), jojo (21-05-10), karytheod (21-05-10)
χρονια πολλα στους Κωσταντινους και Ελενες του Φορουμ και σε οσους γιορταζανε τις πρηγουμενες ημερες!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
χρονια πολλα σε:
sirkostas για την ονομαστικη γιορτη σου.
jojo.γεια σου παιχταρα μου.
ελενη.για την γιορτη σου γαβρινα.
τακαρος.για τις 3 γυναικες της ζωης σου....και γκομενα να βγαλεις ρε μπαγασα ελενη θα την λενε....
papdoux.για την γιορτη σου.
κοσμα να χαιρεσαι την κορη σου.
νικο το ιδιο.
differance (21-05-10), dtakis80 (21-05-10), Eleni7 (21-05-10), jojo (21-05-10), sirkostas (22-05-10)
Χρόνια Πολλά και τις καλύτερες ευχές σε όσους γιορτάζουν ή έχουν δικούς τους να γιορτάζουν.
Να σας χαίρονται, να τους χαίρεστε, την διττή υγεία και κάθε ευτυχία εύχομαι!
... there's no such thing as "too much"...
differance (22-05-10), dtakis80 (21-05-10), Eleni7 (21-05-10), jojo (21-05-10), sirkostas (22-05-10)
Χρόνια πολλά και καλά κι από μένα και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
Στους Κωστάδες του φόρουμ πρώτα απ΄όλα jojo, sirkostas, papdoux.
Υγεία παιδιά και κάθε χαρά.
Ελένη άλλη και Κωνσταντίνα έχουμε; Αν ναι χρόνια τους πολλά.
Και τώρα πάμε στις γυναίκες της ζωής σας
Τάκη μου τι να πω φουλ της Ελένης η μία πολυτιμότερη από την άλλη.
Να τις χαίρεσαι και να τις προσέχεις σαν τα μάτια σου.
Νίκο κι εσύ τις Ελένες σου να τις χαίρεσαι κι όπως και στον Τάκη είναι κι εσένα
τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή σου.
Στάθη μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου την κούκλα.
Κοσμά κι εσύ την κόρη σου; Να τη χαίρεσαι όπως και όλες τις γυναίκες σου.
Βασίλη μου να χαίρεσαι τη μανούλα σου και να μην σου φαίνεται υπερβολικό που παίρνει τηλέφωνο να δει που είσαι και τι κάνεις. Μανούλα είναι δεν ξέρεις εσύ τι είναι η καρδιά της μάνας
Και βέβαια Θοδωρή να χαίρεσαι το γιο σου και τον μπαμπά σου.
Αν ξέχασα κανέναν θα με συγχωρήσετε γιατί είμαστε πολλοί.
Άντε βρε να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι στα εύκολα και στα δύσκολα
Α!!!Πρόεδρε Σώκο να χαίρεσαι την Ελένη σου
Όπως λέει κι ποιητής! " ...κάθε καιρός κι η Ελένη του..."
Τις θερμότερες ευχές μου στην Ελένη μας, την ψυχή της παρέας! Να σε χαιρόμαστε Λενιώ μου και εσύ με τη σειρά σου να χαίρεσαι τον παίδαρο!
Πολλές ευχές και στους άντρες εορτάζοντες sirkostas, jojo papdoux και σε όποιον άλλον γιορτάζει (σίγουρα υπάρχουν και άλλοι)
Θοδωρή, Νίκο, Σάκη, Τάκη, Κοσμά, Χρύσα, Στάθη να χαίρεστε τους δικούς σας.
Εγώ δεν έχω πολύ κοντίνους, έχω όμως 2 θείες, έναν θείο, έναν πρώτο ξάδερφο, μια πρώτη ξαδέρφη, έναν δεύτερο ξάδερφο κι έναν τρίτο![]()
. . . . .
Χρόνια πολλά Ελένηηηη!
Να σε χαιρόμαστεεεεεεε!!!!!
Χρόνια πολλά σε όσους άλλους γιορτάζουν όπως και σε sirkostas,jojo και papdoux!
.
!
, sirkosta, papdoux ( ) , ,
( )
Δύσκολα υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που γιορτάζει σήμερα. Χρόνια πολλά στην Ελενάρα μας, τον sirkosta τον pardoux τον jojo και τα άλλα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα άμεσα ή έμμεσα! Εμένα γιορτάζει ο πατέρας μου που με έκανε Ολυμπιακό
![]()
Να τον χαίρεσαι τον πατέρα σου Red$mile!
Xρονια πολλα στην Ελενη μας,τον Σερ Κωστα,τον papdoux,τον jojo και στον πατερα σου Σταυρο!
Bookmarks