ffyiannis (19-05-10)
Xronia polla ffyiannis kai stelios 7.
Polyxronoi!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ffyiannis (19-05-10)
χρόνια πολλά κι απο μένα Στέλιο και Γιάννη!
χρόνια πολλά κι άλλο κακό να μην μας βρεί
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ffyiannis (19-05-10)
Χρόνια πολλά Γιάννη και Στέλιο!!!! ο,τι επιθυμείτε παιδιά!!!! εύχομαι να μην ξαναδείτε τέτοια χάλια στο ποδοσφαιρικό τμήμα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ffyiannis (19-05-10)
ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια.να εισαστε ολοι καλα.![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Χρονια πολλα σε STELLIOS-7,στον ΜΙΧΑΛΗ{Dark..}kαι στον ffyannis!!
χρονια πολλα και παντα με υγεια παιδια!
Gavros4life (22-05-10)
ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ,πολυχρονη να σε χαιρομαστε εμεις κ ολοι οσοι σε αγαπανε,να εχεις παντα υγεια,να καμαρωνεις τον γιοκα σου κ να εισαι παντα ευτυχισμενη στην ζωη σου!!!
φιλε κωστα(papdoux)πολυχρονος με υγεια αδερφε να εισαι παντα ευτυχισμενος!
χρονια πολλα σε οσα παιδια γιορταζουν σημερα κ ξεχναω...!να ειστε ολοι καλα με υγεια!!!
Eleni7 (21-05-10)
Σερκωτσος, papdoux και οσοι Κωστήδες ξεχναω χρονια πολλα.
Ελενάρα σπέσιαλ μνεία. Να σε χαίρεται ο αντρακλας ο γιος σου. Φιλιά πολλα ρε (περιμενω κερασμα γι' αυτο τη γλυφω παραπανω αυτη...)![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρόνια πολλά Eleni7 - papdoux και σε όσους ξεχνάω και εγώ....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
χρόνια καλά και ευτυχισμένα Κωστήδες και Κωνσταντίνες του φόρουμ (δεν κατονομάζω για να μην ξεχάσω κανένας)
χρόνια καλά και ευτυχισμένα στην Ελενίτσα μας και σε όλες τις άλλες εορτάζουσες
υ.γ. χρόνια καλά , ευτυχισμένα και χαρούμενα ΜΑΝΑ !!! να σε χαίρονται τα παιδιά σου κι ο άντρας σου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
masinGun (21-05-10)
βασιλη να χαιρεσαι την μανα σου φιλαρακι!
masinGun (21-05-10)
επισης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις τρεις γυναικαρες της ζωης μου,ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!
επιξα στις ελενες ο φουκαρας!![]()
Τρεις ρε θεριο; Να τις χαιρεσαι κι εσύ και να εισαι καλο παιδι. Ακους ΡΕ;![]()
dtakis80 (21-05-10)
σταθαρεεεεεε(sk)να χαιρεσαι την κορακλα σου ρε φιλε,να την καμαρωνεις οπως θες κ να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη!!!
sk12072 (21-05-10)
Γιορταζει και η κορακλα του Σταθη; Αμε, να τη χαιρεσαι ρε θεριο. Να χαιρομαι κι εγω την αδερφη μου που θα δει οτι την ξεχασα και θα με ξεχέσει. Αλλά εγώ φταιω; Μαρία-Ελένη γιορτάζει εκατον ογδοντα φορές το χρονο....
sk12072 (21-05-10)
Χρονια πολλα στους Κων/νους και τις Κων/νες και τις Ελενιτσες του φορουμ.
Χιλιοχρονη και ευτυχισμενη Ελενη μου φανταστικη μανατζερ οτι ποθεις να το βρεις να σε χαιρεται ο γιοκαρινος σου και να τον καμαρωσεις οπως πραγματικα ονειρευεσαι.
Πολυχρονος ΣερΚωτσο οτι επιθυμεις και παντα ευτυχισμενος να εισαι. (Τον Τιμουρ στο Θρυλο να μη τον ξαναδεις χοχοχοχοχοχο)
Φιλε Κωστα - papdoux τις θερμοτερες ευχες μου να εισαι πολυχρονος και ευτυχισμενος. Να μην σταματησεις ποτε να γελας και να μας κανεις και εμας να γελαμε με το ωραια ποστ σου.
Χρονια πολλα στη μαμα του Μπιλαρου, και στις τρεις γυναικες του Τακη.
Πολλες πολλες ευχες και στην μανουλα της κολλητης μου, να τη χαιρομαστε να ειναι χιλιοχρονη και ευτυχισμενη.
Πολλες ευχες σε οσους και οσες ξεχναω ας με συγχωρησουν ειναι πολλοι και πολλες.
Edit: Να που ξεχασα και καποιον που ξερω και προσωπικα. Αρχιμανατζερ, Τεο μου να χαιρεσαι τον λεβεντη σου (και τον πατερουλη σου) και να τον καμαρωσεις οπως ποθεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smageo : 21-05-10 στις 11:33
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάποιον που γιορτάζει! Δε θα μπω στη λογική να τους απαριθμήσω γιατί όλο και κάποιον θα ξεχάσω
Οπότε χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες καθώς και σε όσους έχουν εορτάζοντες!! Πολύχρονοι παιδιά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τάκη μου να χαίρεσαι τις γυναίκες σου, κάθε ευτυχία
Στάθη ότι ποθείς για την κορούλα σου
Σάκη πολλές ευχές για την αδερφή σου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Χρόνια πολλά Santa Sir Kosta!
Χρόνια πολλά Eleni7!
.
Bookmarks