aljawn (10-03-10)
Χρόνια πολλά φίλε aljawn! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
aljawn (10-03-10)
Χρόνια πολλά και στον Θρύλο μας!!! Και φυσικά σε όλους εμάς!!!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σμαρουλα μου πολυχρονη οτι επιθυμεις με υγεια,χαρα,ευτυχια!
θρυλε μου να τα χιλιασεις!να μας χαριζεις παντα στιγμες της δοξας σου κ του μεγαλειου σου!να τον χαιρομαστε αδερφια!
smageo (10-03-10)
φιλε aljawn πολυχρονος,με υγεια!
aljawn (10-03-10)
Αν και τα είπαμε και τλφωνικά Σμαρώ μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαίρεσαι τη γιορτή σου και ότι επιθυμείς να το πάθεις!Φίλε aljawn πολύχρονος να τα εκατοστήσεις οτι καλύτερο στη προσωπική σου ζωή!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ aljawn οτι επιθυμεις να το βρεις...υγεια σου ευχομαι πανω απ ολα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
aljawn (10-03-10)
Χρόνια σου πολλά και καλά φίλε aljawn!!! Οτι επιθυμείς σου εύχομαι! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός!
aljawn (10-03-10)
Φιλε aljawn πολλές ερυθρόλευκες και προσωπικές ευχές...
Ευτυχία και υγεία πάνω από όλα...
aljawn (10-03-10)
Χρονια πολλα και καλα aljawn! Οτι επιθυμεις να το εχεις!![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
aljawn (10-03-10)
Χρόνια σου πολλά και καλά φίλε aljawn
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
aljawn (10-03-10)
aljawn (10-03-10)
Χρόνια πολλά, πολύκουπα, Θρύλε των Γηπέδων!
Εύχομαι να συνεχίσεις να πορρώνεις τον κόσμο σου, να φτιάξεις πολλές νέες γενιές γαύρων και να ξεπεράσεις γρήγορα τους μοιραίους κλυδωνισμούς από την στενή σύνδεση με τον όποιον Πρόεδρο-σωτήρα παίρνοντας την θέση που σου έχει επιφυλάξει το πεπρωμένο: την αδιαμφισβήτητα κι εμφατικά πρώτη!
Φίλε aljawn χρόνια πολλά, καλά και ποιοτικά!
Επαναλαμβάνω και δημοσίως ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως και εκτιμώ τις τοποθετήσεις σου.
All the best!
... there's no such thing as "too much"...
aljawn (10-03-10)
Χρονια πολλα aljawn!!
Υγεια να εχεις!
aljawn (10-03-10)
θοδωρη(aljawn) χρονια σου πολλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
aljawn (10-03-10)
Χρόνια πολλά για χθές smageo αν και λίγο καθηστεριμένα, οτι επιθύμεις!
Χρόνια πολλά και στον φίλο aljwan που έχει την τιμή να μοιράζεται τα γενέθλια του με αυτά του Θρύλου!
Χρόνια πολλά φίλε Θοδωρή (aljawn)! Να τα κατοστήσεις και ότι επιθυμείς.. Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία..
Το αυτό και για τον Θρύλο μας!!! Οικογένεια είμαστε εμείς, και επάγγελμα είναι η ομάδα..Υγεία δεν βλέπω να 'χει αλλά δεν γαμιέ!
Θα έρθει κι αυτή!
Ένας 85χρονος έφηβος λοιπόν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Χωρίς εσένα δεν θα ζούσα..![]()
aljawn (10-03-10)
Χρόνια πολλά aljawn Θοδωρή. Το έμαθα κι εγώ το όνομα.
Να τα εκατοστήσεις, να έχεις πάντα υγεία και ανθρώπους που αγαπάς γύρω σου.
Χρόνια πολλά και στην Ολυμπιακάρα μας.
Χρόνια πολλά σε όλους μας. Να είμαστε καλά να μοιραζόμαστε και πίκρες και χαρές και μακάρι τα καλύτερα του Θρύλου μας να έρχονται σε όλα τα αθλήματα. Κούπες και νίκες περάφανες πάντα και παντού.
85 !!!!!!!!
Και πάντα έφηβοι........................
aljawn (10-03-10)
Bookmarks