Χρόνια πολλά στον Θοδωρή (karytheod) και σε όσους γιορτάζουν σήμερα! Οτι καλύτερο! Με υγεία πάνω απ' όλα!!!
Χρόνια Πολλά Θοδωρή!
χρονια πολλα θοδωρη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά στο μεγάλο αρχηγό Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να ναι πάντα καλά τον ευχαριστούμε για ότι μέχρι σήμερα μας έχει προσφέρει!Χρόνια πολλά και στον άλλο αρχηγό Θοδωρή Παπαλουκά ελπίζω να κεράσει πίκρα τους άσπονδους ''φίλους μας''.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας σε μένα και στο γιό μου να στε όλοι καλά να συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά για την αγαπημένη μας ομάδα![]()
aljawn (20-02-10), stelios-7- (20-02-10)
Θοδωρή χρόνια πολλά και καλά![]()
Χρόνια πολλά κι απο εμένα Θοδωρή!
Χρονια σου πολλα Θωδορη και οτι επιθυμεις.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Xρονια πολλα θοδωρη!!
Υγεια και ευτυχια να εχεις!!!
Χρόνια πολλά στον Θοδωρή (karytheod) και στα υπόλοιπα παιδιά που γιορτάζουν....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Χρονια πολλα στον μοντερατορα μας! Πολυχρονος!
Χρονια πολλα επισης στους αρχηγους μας!Με πολλες κουπες
(ελενη αν θες γραψε λινκ για το προφιλ τυο αρχηγου)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αστο τον εντοπισα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους χθεσινούς εορτάζοντες.....!!
![]()
karytheod (22-02-10)
Χρόνια πολλά φίλε loky26 να τα εκατοστήσεις,ότι επιθυμείς και να πάρεις καλά δωράκια το βράδυ!!!!!!![]()
loky26 χιλιοχρονος οτι επιθυμεις!
ρε θοδωρη αν κ καθυστερημενα χρονια πολλα ρε φιλε οτι επιθυμεις,χιλιοχρονος με υγεια,χαρα κ ολα να σου ερθουν οπως θες!
ποπο ειμαι ασυγχωρητος![]()
karytheod (25-02-10)
Θεοδωρε Καρυθεοδωρου () χρονια πολλα και καλα -αν και καθυστερημενα-, οτι επιθυμεις φιλε!
Χρονια πολλα και στα αλλα παιδια (aljawn, loky26), ευχομαι τα καλυτερα![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!!!!!
Πολυχρονοι οσοι Εορταζουν!
Bookmarks