consigliere (28-01-10)
Χρόνια Πολλά Γιώργο - Βίκη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλα στον consigliere και στη Βικη, να τα εκατοστίσετε παιδιά.
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλά στον Γιώργο (consigliere) και Βίκη! Οτι επιθυμείτε παιδιά! Με υγεία πάνω απ' όλα!
![]()
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Ότι επιθυμείτε!
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσετε Γιώργο και Βίκυ.
Να χαίρεστε ότι αγαπάτε.
![]()
consigliere (28-01-10)
Χρονια πολλα consigliere και Βικυ!!
consigliere (28-01-10)
Χρονια πολλα παιδια!!!!!!!!!!!!!Να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
consigliere (28-01-10)
Γιωργο και Βικυ πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (28-01-10)
Χρονια πολλα consigliere και Βικυ...Πολυχρονοι και ο,τι επιθυμειτε!υγεια,αγαπη,ευτυχια.Χρονια σας καλα.!
consigliere (28-01-10)
Βίκυ και Γιώργο χρόνια πολλά και καλά![]()
consigliere (28-01-10)
Εκτος απο τις μικροδιαμαχες για την ομαδα μας θα ηθελα να ευχαριστησω απο βαθη καρδιας ολους που μας συμπαρασταθηκαν ανωνυμοι και επωνυμοι , αποστρατοι διαιτητες , παλαιμαχοι ποδοσφαιρανθρωποι στην εκφορα της σωρου του αειμνηστου θειου πολυετη προεδρου ΚΑΡΑΒΑ και χρονιου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ !! Ευχαριστω τους αθλητες ιδιαιτερα του συλλογου , που απαντες μας τιμησαν με την παρουσια τους !!
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Χρονια πολλά Γιώργο και Βίκυ
Πολύχρονοι καί πολυκουποι!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
consigliere (28-01-10)
Γιώργο, χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείς και να είσαι πάντα καλά
Πολλές ευχές και στη Βίκυ!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (28-01-10)
Ναι ναι και ομως περασε ενας χρονος κοντα σας!
Σημερα γινομαι ...... 1 ετους στο φορουμ!!
Ηταν η πρωτη φορα που εγραφα σε ενα φορουμ και η αποφαση να γραφτω ηταν αρκετα δυσκολη. Τελικα δεν εχασα αλλα αντιθετα κερδισα και κερδισα πολλα.
Μεσα σε αυτο το χρονο ειχα τη χαρα και την τιμη να γνωρισω πολυ αξιολογα ατομα με καποια απο τα οποια κανουμε πλεον και παρεα!
Σας ευχαριστω ολους που με ... ανεχτηκατε και με ... δεχτηκατε σε αυτη την ομαδα.
Σας ευχαριστω ολους που ειστε πλεον ενα μερος απο τη ζωη μου.
Να ειστε ολοι καλα και να ειμαστε ολοι καλα να συνεχισουμε να τα λεμε απο αυτον εδω το χωρο.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Coach (28-01-10), consigliere (28-01-10), differance (28-01-10), Galletti97 (31-01-10), karytheod (28-01-10), kritikia (28-01-10), nbqgr (28-01-10), panty (28-01-10), Phaedra (28-01-10), stelios-7- (28-01-10), steliosb (28-01-10)
η καλυτερη αποφαση της ζωης σου σμαρουλα.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις καλές ευχές σας!!!
Ανταποδίδω και αντεύχομαι.... All the best!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
panty (28-01-10), wallaceb76 (28-01-10)
Tρυφωνα πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι!
Οτι επιθυμεις να το αποκτησεις και να εισαι παντα καλα!!
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
lofou (02-02-10)
Πολύχρονος Τρύφωνα! καθε επιθυμία σου ευχή μου!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
lofou (02-02-10)
Χρόνια πολλά στο φίλο μου από την Κύπρο (lofou)! Πολύχρονος παιχταρά μου και ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks