Eleni7 (20-01-10)
Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδίας!Πραγματικά χαίρομαι για τα μηνυματά σας γιατί προέρχονται από πολύ αξιόλογα άτομα με επίπεδο που μου κρατάνε παρέα με το να ανταλλάσουμε απόψεις για τη καψούρα μας!Και πάλι σας ευχαριστώ!
ΥΓ.Ευχαριστώ και το τμήμα βόλλευ για το δώρο του!![]()
Eleni7 (20-01-10)
Eleni7 (20-01-10)
Πολύχρονος Θοδωρή για χθες! Ότι επιθυμείς!
karytheod (21-01-10)
Λεπόν Θοδωρή sorry δε μπήκα χθες ... όπως με ενημέρωσες τηλεφωνικά η γαϊδούρα ξέχασα να σου ευχηθώ ... όπως σε ενημερώνω γραπτώς (τα γραπτά μένουν) περιμένουμε συμβολικό Κέρασμα για τα γενέθλιά σου:
1. παέγια με αστακό Χ 7
2. πατάτες Χ 8 (εγώ θέλω 2 μερίδες)
3. 7 ποικιλίες tapas
4. και βεβαίως βεβαίως την καθιερωμένη τούρτα να μας φτάνει όλους
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ (γεγονός όχι ευχή) ... να έχεις πάντα ό,τι ποθεί η ψυχή σου ... να έχεις επίσης πάντα τη μούρλα σου ... να σταματήσεις να μιλάς 24 ώρες το 24ωρο στη διαπασόν μες στα αυτιά μας για το πόλο (ειδικά των γυναικών
) και το κυριότερο να χαίρεσαι τους γιους σου.
εν ολίγοις:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
Νταξ; Την έσωσα τη χθεσινή παράλειψη;![]()
karytheod (21-01-10)
Χρονια πολλα να τα χιλιασεις Γιωργο (consigliere) πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι!!
Χιλιοχρονη, ευτυχισμενη και παντα χαρουμενη Βικη!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
consigliere (28-01-10)
Χρονια πολλα σε ενα απο τα πιο ξεχωριστα μελη του φορουμ.
Να'σαι καλα Γιωργη,παντα γερος και δυνατος.![]()
*****8.23*****
consigliere (28-01-10)
Χρόνια σου πολλά Γιώργο μου!
Να είσαι πάντα γερός και δυνατός και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που σε γνώρισα στο φόρουμ κι ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντά.
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
consigliere (28-01-10)
χρονια πολλα Γιωργο να εισαι καλα!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
consigliere (28-01-10)
Χρονια πολλα πολυχρονος και ευτυχισμενος , Γιωργο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλά Γιώργο! να είσαι πάντα καλά! ο,τι επιθυμείς!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (28-01-10)
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες, τον πολυφίλητο Γιώργο και τη Βίκη. Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (28-01-10)
Χρόνια πολλά consigliere και Βίκη....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
consigliere (28-01-10)
αν και δεν ξερω τα παιδια προσωπικα να ευχηθω και εγω με την σειρα μου, χρονια πολλα στον Γιωργο και την Βικη, να εχουν υγεια και να εκπληρωθουν ολες τους οι ευχες
At the end of the storm, there is a golden sky
and the sweet silver song of the lark.
consigliere (28-01-10)
Γιώργο και Βίκη Χρόνια πολλά και καλά παιδιά να'στε ευτυχισμένοι,να τα χιλιάσετε πάντα με υγεία και ..ολυμπιακές τρέλλες!Αντε να μαζευόμαστε οι γεννημένοι τον Ιανουάριο!
![]()
consigliere (28-01-10)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Βικη! να είσαι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμένη!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
χρονια πολλα παιδια,γιωργο-βικη,οτι επιθυμειτε,με υγεια πανω απολα!
consigliere (28-01-10)
χρονια πολλα γιωργο μου.να εισαι παντα καλα.
χρονια πολλα και στην βικυ μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (28-01-10)
Bookmarks