Eleni7 (16-12-09), ffyiannis (17-12-09), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-09)
Eleni7 (16-12-09), ffyiannis (17-12-09), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-09)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-12-09)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σακη μου πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι να χαιρεσαι τη γιορτη!!
Να εχεις οτι επιθυμεις και να εισαι παντα γελαστος!
Να σε χαιρομαστε και να γκρινιαζεις λιγοτερο (οχι επειδη μεγαλωσες θα γκρινιζεις περισσοτερο).
Αααα και μην ξεχασω βρε συ να με ρωτας για το στοιχημα οτι θες![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sadi (18-12-09)
Διονυσιε χρόνια πολλά !!!!!!!!!!
sadi (18-12-09)
Xρόνια πολλά Διονύσιε Ζακυνθινέ, πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς παιχταρά μου!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (18-12-09)
Σάκη πολύχρονος!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
sadi (18-12-09)
Γιώργο (gdk7) να τα εκατοστήσεις!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
gdk7 (17-12-09)
Κυρ Διονύση μας έπρηξες με τις ευχές ... να τα εκατοστίσεις είπαμε ... χρόνια πολλά τώρα και για την ονομαστική σου εορτή ... καλά Χριστούγεννα ... ευτυχισμένος ο νέος έτος ... καλές Απόκριες ... καλό Πάσχα και καλές διακοπές. Ε! τα νεύρα μας πια, τόσες ευχές και γλυκό ούτε για δείγμα.
Gdk να τα χιλιάσεις ... ξεπέρασες και τον παππούλη βρε... ό,τι ποθείς.
Μπα γιατι με πρόλαβε αυτή? ΜΝΞ ΜΝΞ
Καλά Κύριε μου μέσα σε 62 ώρες 2 γιορτές, μάαααλιστα μάαααλιστα, τώρα θες να πιστέψω ότι αυτό... έτυχε?!?! Ααας το προσπεράσω... και να σου ξαναμαναευχηθώ Χρόνια πολλά και καλά. Να χαίρεσαι την ονοματάρα σου και πάντα χαρές φιλαράκι μου
sadi (18-12-09)
χρονια πολλα στον σακη τον μεγαλο προεδρο.
χρονια πολλα στο γιωργο που εχει γενεθλια.γιωργο μου να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος με την οικογενεια σου.να χαιρεσαι και την κορακλα σου και να την δεις οπως επιθυμεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πολύχρονος ο κάθε άθλιος πρόεδρας !!! αντε και Κόκκαλης μια μέρα που είναι το ίνδαλμα σου
χρόνια πολλά σε κάθε διονύση , διονυσία και Γιώργο (gdk7) να τα εκατοστήσεις ρε φίλε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Χρόνια πολλά Διονυσάκη!
Πως τα κατάφερες έτσι ρε θηρίο να γεννηθείς 2 μέρες πριν την γιορτή σου?
.
sadi (18-12-09)
Χρόνια πολλά Sakis να χαίρεσαι τη γιορτή σου!Αν νομίζεις οτι με γενέθλια και γιορτή σε 2 μέρες θα τη βγάλεις χωρίς κέρασμα ..είσαι γελασμένος.
Χρόνια πολλά και στο φίλο gdk7 να τα εκατοστήσεις!
Χρόνια πολλά στον Σάκη(sadi) και στον Γιώργο (gdk7)!!! Οτι καλύτερο παιδιά. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!
χρονια πολλα σακη..και χρονια πολλα στον γιωργο(gdk7)να εχετε υγεια πανω απ ολα..και οτι επιθυμητε!!!
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Χρόνια πολλά Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!
Να σε χαιρόμαστε πρόεδρε , γερός και δυνατός
και πάνω απ΄όλα σιδεροκέφαλος και υπομονετικός
να μας αντέχεις όλους εδώ μέσα
Τα γλυκά και τα φαγητά που είναι;
Δεν μαγειρεύω σήμερα στο λέω. Περιμένουμε όλοι να μας ταϊσεις
να μας ποτίσεις και στο τέλος τα γλυκά να μας γλυκάνεις (πρόσεξες τον πληθυντικό έτσι; Γλυκά, όχι γλυκό)
Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις gdk7. Ότι επιθυμείς
με υγεία και χαρές και να αποδεικνύεις σε όλα τα παλιοπιπίνια
εδώ του φόρουμ τι θα πει να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις, γιατί
έχουν αποθρασυνθεί και μας κοπανάνε συνέχεια την ηλικία μας
εμάς που έχουμε μπει στη συνομοταξία των πρώτων ή των δεύτερων -άντα
![]()
Πες τα, πες τα...Γιατί όλο Χρόνια πολλά λέμε και όλο κάτι μου έτυχε, δεν μπορω, κρατα την καμερα και μου την δινεις αργοτερα και όλο λέω να βρεθουμε και δεν μπορουμε ...
ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΡΕ !!!!
Πολύχρονος αδερφέ έστω και χωρίς τούρτα.
Και τα χρόνια χίλιαστον ΑΡΡΩΣΤΟ του γηπέδου Καραϊσκάκη και του Red-Dna (aka gdk7)
Bookmarks