χρονια πολλα σε ολους τους νικους του φορουμ.
χρονια πολλα στον αδερφο παντελη.πολυχρονος αδερφε μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα και καλα στου Νικους και τις Νικολετες!
Χρονια πολλα και καλα στου Νικους του φορουμ.
Ιδιαιτερες ευχες στο δικο μας Νικο τον τρελλο επιστημονα και τρελλο χορευτη του φορουμ...
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
nbqgr (07-12-09), nikolas_g7 (15-12-09), nikolios (06-12-09), Phaedra (08-12-09)
Χιλιοχρονος και ευτρυχισμενος να εισαι Παντυ μου!!
Να τα εκατοστησεις και να εχεις στη ζωη σου οτι επιθυμεις!
Ανηκεις στην κατηγορια των ανθρωπων που γνωρισα μεσα στο φορουμ που ειλικρινα με κανουν περηφανη.
Σε ευχαριστω πολυ. Να εισαι παντα καλα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
panty (06-12-09)
Χρόνια σου πολλά Παντελή και να χαίρεσαι και την κόρη! Να είσαι πάντα καλά!
Χρόνια πολλά και στο Νίκο (nbqgr), τον nikolios και όλους τους άλλους Νίκους και Νικολέτες του φόρουμ!
Nα είστε πάντα ευτυχισμένοι παιδιά!![]()
Χρόνια σας πολλά Παντελή (panty), Νικόλες (nbqgr, nikolios) και σε όποιον άλλον Νίκο και Νικολέτα ξεχνάω! Οτι επιθυμείτε παιδιά! Με υγεία πάνω απ'όλα!!!
nbqgr (07-12-09), nikolas_g7 (15-12-09), nikolios (06-12-09), panty (06-12-09), Phaedra (08-12-09)
Κατ' αρχήν χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του forum, Νικόλαους και Νικολέτες.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχηθώ στο φίλο μου το Νίκο (nbqgr) που έχει την ονομαστική του εορτή και στο φίλο μου τον Παντελή (panty) που γιορτάζει τα γενέθλιά του. Πολύχρονοι παιδιά, με υγεία, χαρά και κάθε ευτυχία!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα και ευτυχισμενα τους Νικους και στον Παντελη.
Παντα με υγεια και χαμογελο.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Νίκο (nbqgr)στον Παντελή (panty)
και την κοράκλα του, και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, nikolios, nikolas_g7 και όλους τους Νίκους και τις Νικολέτες του φορουμ
nbqgr (07-12-09), nikolas_g7 (15-12-09), panty (06-12-09), Phaedra (08-12-09)
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!
Χρόνια πολλά Νίκο (nbbqr)
Χρόνια πολλά Παντελή!
Χρόνια πολλά nikolie!
Xρονια πολλα σε ολους τους Νικους και Νικες,Νικολετες και σε οσους γιορταζουν.Χαρα υγεια και ευτυχια σας ευχομαι.Παντελη να τα χιλιασεις και οτι επιθυμεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε Νίκους και Νικολέτες.
Νίκο μου nbqgr, να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Χρόνια πολλά στο Νικολιό μας και σε κάθε άλλο Νίκο του φόρουμ
που σίγουρα θα τους ξεχνάω.
![]()
nbqgr (07-12-09), nikolas_g7 (15-12-09), Phaedra (08-12-09)
Παντελή μου να τα εκατοστήσεις.
Υγεία και ευτυχία να έχεις πάντα στη ζωή σου
να είσαι καλά και να έρχεσαι να σε βλέπουμε κι εμείς
που σε αγαπάμε πολύ, ακόμη πιο συχνά
Γιορτάζει και η κοράκλα σου σήμερα;
Να τη χαίρεσαι και να δεις όλες τις χαρές του κόσμου από αυτή.
![]()
panty (06-12-09)
Χρόνια πολλά Παντελή (panty) να τα εκατοστήσεις... Να χαίρονται την γιορτή τους οι: nbbqr,nikolios,nikolas_g7 και φυσικά σε όλους τους υπ. Νίκους\λέτες που ξεχνάω....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πολυχρονοι οι Νικοληδες μας.
Πολυχρονος Παντελή μου να σε χαιρομαστε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν, πολυχρονος Παντελο![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παιδιά σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας!
είστε για μένα μέλη της οικογένειάς μου και σας αγαπώ όλους. είναι πολυ συγκινητικό να σε θυμούνται τόσοι φίλοι....
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-12-09), Red$mile (07-12-09), sabar77 (06-12-09), sadi (06-12-09), smageo (07-12-09)
Παντελή πολύχρονος.. Χρόνια πολλά και καλά..
Χρόνια πολλά και σε κάθε Νίκο-Νίκη του forum..
Χρόνια πολλά στους Νίκους Νικολέτες του φόρουμ και ιδιαιτέρα στον nbqgr!
Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι κοντά σε όσους αγαπάτε και σας αγαπούν, με συνεχόμενες ερυθρόλευκες χαρές και νίκες και ότι άλλο ποθεί η ψυχή του καθενός!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Χρονια πολλά συνάδελφε panty!!
,να τα εκατοστήσεις.Να είσαι πάντα καλά να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!
Ελπίζω του χρόνου να τα ξαναπούμε με λίγο παραπάνω από ότι φέτος στη Θεσσαλονίκη.
Χρονια πολλά σε όλους τους Νίκους και Νικολέτες του forum!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Χρόνια πολλά σε 2 από τα πιο ξεχωριστά ατομα που έχω γνωρίσει εδώ μεσα. Στον τρελό τον Νικόλα που κάνουμε φοβερή κερκίδα μαζί () και στον Παντελή! Να χαίρεσαι και τη ζουζουνίτσα σου Παντελή μου
Επίσης, πολλές ευχές και στα υπόλοιπα παιδιά που γιορτάζουν nikos7, nikolios, nikolas_g7. Πάντα χαρούμενοι και κουπάτοι να είστε παίδες!
Τέλος, χρόνια πολλά στον Νικόλα τον Πατέρα που κανένα γαϊδούρι δεν του ευχήθηκε. Να ζήσει, να γίνει παππούς (μπας και δει κούπα) και να είναι πάντα ΔΕΥΤΕΡΟΣ όπως σήμερα![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
nbqgr (07-12-09), nikolas_g7 (15-12-09)
Bookmarks