Άσε υπάρχουν και τεκνά που πρόλαβαν και Μεξικό ... γκουχ γκουχ γκουχ ... ονόματα δε λέμε.Αρχική Δημοσίευση από sotiris7
![]()
έχω συγκινηθεί τόσο πολύ από τα καλά σας λόγια... έχω δακρύσει ...κι εγώ σας αγαπάω βρε!![]()
Άσε υπάρχουν και τεκνά που πρόλαβαν και Μεξικό ... γκουχ γκουχ γκουχ ... ονόματα δε λέμε.Αρχική Δημοσίευση από sotiris7
![]()
Ναι, αλλά σε εκείνους τους Αγώνες, δεν έγινε τίποτα κακό.Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
![]()
![]()
Ίσα ίσα μάλιστα που πάρα πολλοί αθλητές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν πολύ μεγάλα ρεκόρ, καθώς ήταν ΟΛΟΙ χαρούμενοι μετά τα νέα που έμαθαν κατά τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας τους, για την γέννηση ενός καταπληκτικού μωρού, που με τα χρόνια θα εξελισσόταν σε ένα θεσπέσιο τεκνό..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Thank you.............Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Thank you..............Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Thank you...............Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Ναι ναι πουλάκι μου, δεν ήταν το υψόμετρο, η γέννησή σου έφερε τα ρεκόρ ... μη μου ταράζεσαι μόνο ε;
Ποπο πάει το έχασε τελείως αυτός.![]()
Xronia Polla kai Kala SADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! ! !
Χρονια πολλα μοχθηρε κλοουν και χρονια πολλα στον αδερφο Allou!!!
Χρόνια πολλά σιχαμένε φίλε μου!![]()
πολύχρωμος και εντοιχισμένος!![]()
Xronia polla stous eortazontes an kai nomizw oti oi perissoteroi Dionyshdes giortazoun Noemvrh.
Ναι μωρέ, Μόνο οι Αρεοπαγίτες γιορτάζουν σήμερα.
Να ζήσουν και να τους χαιρόμαστε!
Πετροκάππα πολύχρονος, πολύχρωμος και ταλιμπαν και ταλιμπαν και ταλιμπαν....![]()
Τι τάξη θα πας φέτο μπρε;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Να 'σαι καλά κλόουν!![]()
Πρώτη προκαταρκτική φέτο, μαθαίνουμε την αλφαβήτα...![]()
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.![]()
Χρονια πολλα κι απο μενα Πετρε!! Και προσοχη στην κινηση το πρωι που πηγαινεις στο σχολειο!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ξέχασα να σου πω να παρεις και μποϊ μπρε ,να μη μεινεις κατσιασμένο...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα και απο εμενα με υγεια και ευτυχια πανω απο ολα...
Να 'στε καλά παιδιά, πολλά ευχαριστώ!![]()
![]()
Πάω να κάνω λίγητώρα που μεγάλωσα!
Xronia polla kai (kyriws) kala Petre!!!
Kai tou xronou diplos kai me ena eyrwpaiko!!!
PS Xrwstas trapezikai tourta
![]()
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για τις ευχές σας...κι εσάς να σας έχει ο Μεγαλοδύναμος καλά, γερούς, δυνατούς και ξυρισμένους. Καλά που βρεθήκατε κι εσείς κι έμαθα πότε έχω γενέθλια!
ΥΓ Πολύχρονος Βασίλη...αν και δεν το βλέπω...μαζί θα αποχαιρετήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο. Τουλάχιστον μέχρι τότε ας είναι ελαφρύ το σεντόνι που σε φυλάει τα βράδια.
Bookmarks