Χρόνια Πολλά, Βαγγέλη!
Να τα χιλιάσεις βρε γρ... (καλά δεν το λέω σήμερα) και να έχεις πάντα ό,τι ποθείς.
Χρόνια Πολλά, Βαγγέλη!
Να ζησεις Βαγγελη
και χρονια πολλα
μεγαλος να γινεις
με πεφωτισμενα μυαλα!!!
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα ρε δηθεν Ολυμπιακε.......αγαπητικε και εχθρε!!!!![]()
Οτι επιθυμεις φιλαρακι......υγεια βασικα.....και να εισαι καλα να πανηγυριζεις κιουπια με τον Θρυλο!!! great
Xρονια πολλα Βαγγο!
Θα σου κανω δωρο ενα αυτογραφο του Μιχαλακη,που ξερω ποσο συμπαθεις!!:P
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Εύχρονος (που λέει κι η ΟΣΦΠ)! :P
Του Αγίου Γουάπεος ήντουνε ή μήπως άλλη μια χρονιά πέρασε πάνω από το ρυτιδιασμένο σου κορμί, για να προσθέσει τα ανεξίτηλα ίχνη της στην αποκαμωμένη σου ύπαρξη? :P![]()
Τώρα να πω πως σε ζηλεύω, ψέμα θα 'ναι...σας κοιτάζω, όλους εσάς που μεγαλώνετε, με απαξίωση, μέσα απ' την υπεροχή του 17χρονου νεανικού μου σφρίγους.![]()
Τις ευχές μου και από μένα ρε Βάγγο.
Να ζήσεις όσα χρόνια θες. Είτε αυτά είναι πολλά, είτε είναι περισσότερα, το βασικό είναι να είναι πάντα ΚΑΛΑ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
17χρονε :P Λουστράκο δε λες στους κηδεμόνες σου εκτός από το να σου αλλάζουν πάνες να σε πάνε και σε κανένα γιατρό ... σε καλό όμως ... όχι σαν κι αυτόν που κυκλοφορεί εδώ μέσα ... άκου λέω εγώ εύχρονος και τέτοιες αηδίες... ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
![]()
Χρονια πολλα Βαγγελη και οτι επιθυμεις φιλε.
Υγεια πανω απο ολα, μετα λεφτα και μετα γυναικες.![]()
(ως γνωστον εμεις οι αντρες ειμαστε υπερβολικα απλος οργανισμος, εξελιγκτικα ειμαστε αμεσως μετα την αμοιβαδα![]()
)
Χρόνια Πολλά Βαγγέλη, υγεία, ευτυχία και πολλά πολλά![]()
Βλέπω η επιτροπή εγγραφών δουλεύει τέλεια και ειδικά ο μικρός (Mark) μίας και ξέρεις, δεν μας λες τα πόσα κλείνει, για να μην μας το παίζει τζόβενο.![]()
![]()
thank you guys (& girls)
να μαι καλά να μe χαιρόσαστε βρε! !
σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας![]()
Bάγγο πολύχρονος και καλόχρονος. Οτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς.
ΥΓ: Μια και η ηλικία μετα τα 30 είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, μην ανησυχείς. Εχω πεί στον junior να κρύψει λόγια.![]()
(Λέο, εξυπηρέτηση του πουλάω. Δεν έχει βάλει ο μπαγάσας έτος γέννησης στην αίτηση εγγραφής του) :P
χαχα! lol! άντε ρε! δεν έβαλα έτος? τι διάλο? σαν την ΟΣΦΠ κάνω... :P![]()
υγ. τη χρονιά εκείνη, οι Ολυμπιακοί αγώνες έγιναν στο Μόναχο... heil!![]()
Στη Γερμανια ηταν, αλλα σε αλλη πολη.
Βερολινο!
hop
Στο Μόναχο ... ποπο ... 33 ολόκληρα κεράκια ... και τούμπα να τα φέρεις δε γλιτώνεις ... :PΑρχική Δημοσίευση από Wappy
Πάντως Μόναχο δεν πρόλαβα εγώ πουλάκι μου ... ούτε με σφαίρες ... να σκάσεις από τη ζήλια σου.:P
Και να πεις ότι του φαίνονται κι όλας...εγώ τον έκανα τουλάχιστον μια 40αρα στο νερό.Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Πες τα χρυσόστομε γιατί όλο εμένα λένε κακιά ...Αρχική Δημοσίευση από loustrakos
Κάτι του κρύβεις όμως ...![]()
Εσύ έπεσες στο τσουκάλι με την κακία όταν ήσουν μικρή, όπως ο Οβελίξ. Και να θες, αποτοξίνωση δεν παίζει...είναι στο dna σου.
Σε έχει φάει η ζήλια, γιατί μικρός ή μεγάλος ο Βαγγέλης έχει τη γοητεία του Σον Κόνερι στα νιάτα του...πλέον υπάρχουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν, αλλά δε στα δίνω γιατί είσαι και επιρρεπής στους έρωτες.
Αν σου πω ότι τον κ. Κόνερι τον έχω δει πολύ παλιά σε μία φώτο αλλά αν μου τον δείξεις τώρα δεν τον θυμάμαι ... θα το πιστέψεις;
Έχεις πλάκα πάντως ...:P
Ρε σεις οτι και να λέτε, others age and others just mature (περίπττωση Βάγγου).
Τη χρονιά εκείνη έγιναν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μόναχο?????
Εκεί δεν ήταν που την πέσανε κάτι τρομοκράτες και φάγανε του αθλητές του Ισραήλ???????
Τότε γεννήθηκε και ο Βάγγος??????
Τι λε ρε παιδί μου...........
Τόσα ατυχήματα μαζεμένα σε μια χρονιά συναίβησαν στην ανθρωπότητα???
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Bookmarks