επειδη σημερα ειναι η μεγαλυτερη γιορτη της χριστιανοσυνης (χεχεχε) να ευχηθω στον du3list και στον yulin χρονια τους πολλα.
να ζησουμε παιδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πουλάκια μου! Χρόνια πολλά στους Στάθηδες λοιπόν!! Να ζήσετε να ευτυχίσετε εσείς και οι οικογένειες σας!
Ιδιαίτερα θέλω να εκφράσω τις ευχές μου στον πολύ καλό μου φίλο sk12072. Πολύχρονος παιχταρά μου!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά στους Στάθηδες του φόρουμ, sk12072, Yulin και Du3list!
Ό,τι επιθυμείτε παιδάκια μου! Για σήμερα, διπλό μέσα στην κωλοτούμπα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Aχαααα.
Σας τσάκωσα γαυράκια μου!!!
Να περνάτε καλά και να έχετε ότι επιθυμείτε!!!
Χρόνια πολλά Στάθαρεεεεεε!!!(sk12072)
Χρόνια πολλά πατριωτάκιιιιιιιιι!!!(Yulin)
Χρόνια πολλά φίλε Du3list!!!!
Xρονια πολλα παιδια να εχετε οτι επιθυμειτε στην ζωη σας και με μια ευρωπαικη κουπα στο λιμανι σας ευχομαι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες sk12072 και Yulin, να είστε καλά με τις οικογένειές σας και οτι επιθυμείτε!
Να ζήσουμε, άντε και να έρθουν στην παρέα μας περισσότεροι Στάθηδες και οπαδοί της Τότεναμ![]()
Πολλες πολλες ευχες στους φιλους Σταθηδες του φορουμ, sk12072, Yulin, Du3list.
Παιδια να ειστε παντα καλα, υγιεις, χαρουμενοι και ευτυχισμενοι για πολλα ερυθρολευκα χρονια.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Χρονια πολλά στη Τότεναμ, ε στους Στάθηδες ήθελα να πω
Sk12072, Yulin, Du3lisT και όποιον άλλον Στάθη έχουμε, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΠΟΛΥΚΟΥΠΑ![]()
Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζουν!
Χρόνια πολλά στους Σταθηδες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
χρονια πολλα στους Σταθηδες!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Χρόνια πολλά και καλα΄σε όλα τα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα. Sk12072, Yulin, Du3lisT και σε όσους ξεχνάω, ότι επιθυμείτε.
χρονια πολλα στους σταθηδες du3list,sk12072 και yulin και σε ολους τους σταθηδες του φορουμ
Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και επιτυχίες στους Στάθηδες του φόρουμ.
Στάθη sk12072 να είσαι πάντα καλά και αισιόδοξος και πάνω απ΄όλα να
χαίρεσαι την Ελενίτσα σου την κοράκλα σου.
Στάθη Yulin να μη σου λείψει ποτέ το κέφι το χιούμορ και το χαμόγελο.
Στάθη Du3list όλα όσα ονειρεύεσαι να τα αποκτήσεις
και για τους τρεις σας μια κοινή ευχή για σήμερα
διπλό μέσα στην Τούμπα, γιατί έτσι μας αξίζει
κι έτσι μας αρέσει.
Πολύχρονοι!!!!!!!![]()
Στάθη(sk12072), Στάθη(Du3list) και Στάθη(Yulin) Χρόνια σας Πολλά!!!!!!! και ερυθρόλευκα!!!!!!! σας εύχομαι ο,τι καλό στη ζωή σας και στον Θρύλο μας!!!!!! άντε να πάρουμε και ένα διπλό σήμερα για πάρτη σας!!!!!!
Αααααααααααααα Μαράκι χρόνια σου πολλά κούκλα μου! Τώρα είδα ότι είχες γενέθλια![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (20-09-09)
Bookmarks