panty (27-07-09)
Φιλε Παντελή πολύχρονος και ευτυχισμενος. Ευχομαι να τα πουμε συντομα και απο κοντα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (27-07-09)
αδέρφια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά και όλοι μαζι να χαιρόμαστε νίκες του Θρύλου αλλά και προσωπικές επιτυχίες!
Πολλά φιλιά από την όμορφη Κρήτη!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Παντελή μου πολύχρονος, πάντα ευτυχισμένος και με υγεία.
Πολλές αγκαλιές και φιλιά από μένα σήμερα που γιορτάζεις
και βέβαια δεν θα μπορούσες να έχεις καταλληλότερο όνομα
μιας και ο άγιος ήταν συνάδερφός σου
Εύχομαι οι κουτσοί και οι στραβοί να προορίζονται μόνο για τον άγιο Παντελεήμονα άντε και για σένα -αν και δεν είναι η ειδικότητά σου-,
και όχι για μεταγραφές στον Ολυμπιακό
Να σε χαιρόμαστε και να σε δούμε σύντομα κι από κοντά.
![]()
panty (28-07-09)
Χρόνια πολλά Παντελάρα!!!![]()
Άντε να ξαναέρθεις στο ναό να τα πούμε και από κοντά!
panty (28-07-09)
Χρόνια πολλά Παντελή να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
panty (28-07-09)
panty (28-07-09)
πολυχρονος Παντελη και να περνας καλα εκει στην Κρητη!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panty (28-07-09)
Παιδια ζητω συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ημουνα στην θαλασσα.Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας να ειναι πολυχρονοι ο συνωνοματος iek αλλα και η Μαργαριτα καθως και οι αλλοι λιαγκουρες και μαργαριτες του φορουμ.Παντελη χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου παντα υγεια να χεις.Χρονια πολλα και σε οσα αλλα μελη εορταζουν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panty (01-08-09)
Παντελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! δεν σε ξέχασα αδερφε!!!!! ήμουν Σπέτσες και γύρισα σημερα!!!!!!!! να έχεις ο,τι επιθυμείς και να σε δούμε σύντομα!!!!!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panty (01-08-09)
Παντελη μου πολυχρονος να εισαι και παντα ευτυχισμενος.
Με πολλες πολλες ερυθρολευκες κουπες!!
Σου ζητω συγνωμη για τις καθυστερημενες ευχες αλλα ημουν εκτος Αθηνων και χωρις internet.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Παντελή μου χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς!
Κρήτη είσαι ε; Ελπίζω να τα πούμε από κοντά, αλλά όχι αυριο μην έχουμε τα περσινά.
Δες το πμ σου.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panty (01-08-09)
παντελη μου χρονια πολλα.οτι εποθυμεις να το εχεις.υγεια και χαρα στην οικογενεια σου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (01-08-09)
αδέρφια ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι με όσους αγαπάτε.
Κανένα πρόβλημα με τις ευχές που ήρθαν αργότερα, άλλωστε κι εγώ διακοπές είμαι και μπαίνω περιστασιακά!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
@captain-cook
Xρονια καλα αδερφε,με υγεια και υπομονη.![]()
*****8.23*****
captain-cook (02-08-09)
Αντώνη χρόνια πολλά!!!!!! να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρά σου!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (02-08-09)
Χρόνια πολλά Αντωνη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
captain-cook (02-08-09)
Χρόνια πολλά Αντώνη!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
captain-cook (02-08-09)
χρονια πολλα ρε αντωνη και καλο πτυχιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (02-08-09)
χρονια πολλα φιλε Αντωνη...
gate7
captain-cook (02-08-09)
Χρόνια πολλά Αντώνη (captain-cook). Πολύχρονος κι ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (02-08-09)
Bookmarks